kayınvalidemin söylediği lafı unutamıyorum

Malesef dilimizde deyim haline gelmiş küfürler mevcut.' Anasını satayım' gibi.
Bir çok kişi ne var diyebilir ama şimdiden önünü al seninle seviyesizce konuşmaya alışmasın.

hah işte bunu diyorum kadının ağzı bozuk illa size kahpe demek istememiş belli ki..
güzelce rahatsız olduğunuzu anlatsaydınız keşke..
bak anne sürekli bu şekilde konuşuyorsun ama ben hoşlanmıyorum vs vs gibi..
Söyledim canım ama kadın hiç bir sözü küfür olarak kabul etmiyo tamam haklısın dese eyvallah ama yok damarıma damarıma basıyo

Malesef dilimizde deyim haline gelmiş küfürler mevcut.' Anasını satayım' gibi.
Bir çok kişi ne var diyebilir ama şimdiden önünü al seninle seviyesizce konuşmaya alışmasın.
Ben dersini verdim ama aklımdan çıkmıyor hala kin doluyum

Söyledim canım ama kadın hiç bir sözü küfür olarak kabul etmiyo tamam haklısın dese eyvallah ama yok damarıma damarıma basıyo

o zaman evleri ayırma gibi bir şansınız yoksa duymayacak görmeyeceksiniz..
şahsen sürekli ağzında bu tür laflara dolanan biriyle aynı evde yaşamak istemezdim bende..
ancak bu yaştan sonra kv nizi siz eğitemezsiniz o doğruluğuna inandığı gibi davranmaya devam edecek..

o zaman evleri ayırma gibi bir şansınız yoksa duymayacak görmeyeceksiniz..
şahsen sürekli ağzında bu tür laflara dolanan biriyle aynı evde yaşamak istemezdim bende..
ancak bu yaştan sonra kv nizi siz eğitemezsiniz o doğruluğuna inandığı gibi davranmaya devam edecek..
kocanız ne diyo
Esim anam dengesiz ne dedigini bilmiyor diyor

Esim anam dengesiz ne dedigini bilmiyor diyor

işte başta da söylediğim gibi kadın normal birşey olarak görüyor ağzı alışmış bir kere bu yaştan sonra da zor değişir..
size kasıtlı değil ..
size söylediğinde her seferinde uyarın yapacak başka birşey yok..

Komşunun arkasından o.. tohumu diyo niye küfür ediyon kadina dedim oda küfürmü dedi git yanında söyle dedim olurmu dedi ne anladın sen bundan
Ağzı bozuk bir kadın belli ki. Başka kötü huyları yoksa size karsı iyiyse söylediğini unutun demiyorum ama kafanıza çok takıp kendinizi üzmeyin derim. Belli ki ağzının ayarı yok bugüne kadar da kimse onu uyarmamış kendince normal olduğunu sanıyor

Ağzı bozuk bir kadın belli ki. Başka kötü huyları yoksa size karsı iyiyse söylediğini unutun demiyorum ama kafanıza çok takıp kendinizi üzmeyin derim. Belli ki ağzının ayarı yok bugüne kadar da kimse onu uyarmamış kendince normal olduğunu sanıyor
Başka huyları şöyle söylim eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda her lafa girer duymadıklarını sorar eşimle yanlız asla bir yere gidemeyiz bizden önce çıkar vs vs işte

Başka huyları şöyle söylim eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda her lafa girer duymadıklarını sorar eşimle yanlız asla bir yere gidemeyiz bizden önce çıkar vs vs işte
Off çok zor omalı böyle bir hayat yaşamak insan sinir olur ufak seyleri bile bir zaman sonra batmaya başlar. Sabırlar diliyorum size.

Iste tam bu yuzden yetisme farki yore farki kultur farki olan evlilikler yapilmamali.
Mesela benim dedem(egeli) birinden hoslandigi bi sekilde bahsediyorsa vay keraneciii(kerhaneci) hahhahhahh diyor. Yani sizin gozunuzden bakinca bu adam p.venk basi olurken, cok ahlaksiz bir meslegi olup bu dile getirilirken bana gore dedemin kankasi gbi biseydir:)))) yoresel fark diyelim:)
Ayrica esimin memleketinde de biri akilli bisey yapsin uyanik bisey yapsin mesela onun arkasindan(yuzune de) gahbecik(kahpecik) neler yapti goruyon mu denir. Burdaki sahis kahpe degildir aksine cok zeki oldugunu anlarim burdan;))
Not: egedeki her koy ayni kelimeleri kullanmaz.
Yani on aydir unutamicak kinlenecek bir sey yok. O laf gercek anlamda soylenmemis. Geline soylenmemesi gerekir ama cikmis bi kere bu kadar buyutmeyin:)

Back
X