- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
Dedim demesinede içim soğumuyor işteKa...pe anandir diyeydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedim demesinede içim soğumuyor işteKa...pe anandir diyeydin
Söyledim canım ama kadın hiç bir sözü küfür olarak kabul etmiyo tamam haklısın dese eyvallah ama yok damarıma damarıma basıyohah işte bunu diyorum kadının ağzı bozuk illa size kahpe demek istememiş belli ki..
güzelce rahatsız olduğunuzu anlatsaydınız keşke..
bak anne sürekli bu şekilde konuşuyorsun ama ben hoşlanmıyorum vs vs gibi..
O.... lafini kufur olarak gormeyen kadina ne desen bos... Neymis ona gore kufur... Yok mu ayri yasama sansinDedim demesinede içim soğumuyor işte
Ben dersini verdim ama aklımdan çıkmıyor hala kin doluyumMalesef dilimizde deyim haline gelmiş küfürler mevcut.' Anasını satayım' gibi.
Bir çok kişi ne var diyebilir ama şimdiden önünü al seninle seviyesizce konuşmaya alışmasın.
Söyledim canım ama kadın hiç bir sözü küfür olarak kabul etmiyo tamam haklısın dese eyvallah ama yok damarıma damarıma basıyo
Malesef kadın çakılı taş gibi diger 2 gelinde istemiyorlar zatenO.... lafini kufur olarak gormeyen kadina ne desen bos... Neymis ona gore kufur... Yok mu ayri yasama sansin![]()
o zaman evleri ayırma gibi bir şansınız yoksa duymayacak görmeyeceksiniz..
şahsen sürekli ağzında bu tür laflara dolanan biriyle aynı evde yaşamak istemezdim bende..
ancak bu yaştan sonra kv nizi siz eğitemezsiniz o doğruluğuna inandığı gibi davranmaya devam edecek..
Esim anam dengesiz ne dedigini bilmiyor diyorkocanız ne diyo
Esim anam dengesiz ne dedigini bilmiyor diyor
Onun adına özür diledi annesiyle konuştu ama kadın bunda ne varmış diye tutturduÇok ağır bir kelime..Kimse kimseye bu şekilde küfür edemez..Eşiniz ne yaptı bu olaydan sonra??
Ağzı bozuk bir kadın belli ki. Başka kötü huyları yoksa size karsı iyiyse söylediğini unutun demiyorum ama kafanıza çok takıp kendinizi üzmeyin derim. Belli ki ağzının ayarı yok bugüne kadar da kimse onu uyarmamış kendince normal olduğunu sanıyorKomşunun arkasından o.. tohumu diyo niye küfür ediyon kadina dedim oda küfürmü dedi git yanında söyle dedim olurmu dedi ne anladın sen bundan
Başka huyları şöyle söylim eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda her lafa girer duymadıklarını sorar eşimle yanlız asla bir yere gidemeyiz bizden önce çıkar vs vs işteAğzı bozuk bir kadın belli ki. Başka kötü huyları yoksa size karsı iyiyse söylediğini unutun demiyorum ama kafanıza çok takıp kendinizi üzmeyin derim. Belli ki ağzının ayarı yok bugüne kadar da kimse onu uyarmamış kendince normal olduğunu sanıyor
Iste kaynanan o kelimeyi kötü olarak görmüyor.Onun adına özür diledi annesiyle konuştu ama kadın bunda ne varmış diye tutturdu
Off çok zor omalı böyle bir hayat yaşamak insan sinir olur ufak seyleri bile bir zaman sonra batmaya başlar. Sabırlar diliyorum size.Başka huyları şöyle söylim eşimle kendi aramızda konuştuğumuzda her lafa girer duymadıklarını sorar eşimle yanlız asla bir yere gidemeyiz bizden önce çıkar vs vs işte