kayınvalidemin söylediği lafı unutamıyorum

Selam kızlar uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum, kp yok kv benimle birlikte yaşıyor, birgün kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp poşetinin ağzını bağlayıp bırakmıştım dedi sabah kendi kendime dedim çöpün ağzını nasılda sıkı bağlamış kah....nin kızı ben dedim kime dedin kah...kızį diye banamı dedin oda evet sana dedim dedi bende ağzıma geleni söyledim ama kadın hala o küfürmü sanki ben senin gibi gelin görmedim x eltinden hiç senin lafların gibi laflar duymadım falan o gün bugündür yûz vermiyorum anne falanda demiyorum çünkü her gördüğümde aklıma o kelimesi geliyor üstelik ortada kavga falanda yoktu o kelimesini unutamiyorum dışardan gören agzı var dili yok der lafları söylüyo ben cevap verincede duygu sömürüsü yapıyor anlattığım olay 10 ay önce oldu ama unutamıyorum iste napicam çok sıkılıyorum

agzi bos konusan indanlar boyle oluyor ne yazikki, benim kv de aynidir, o kadar salak sacma laflarini duydumki anlatsam kafayi dersiniz.
ama kafaya takmamaya karar verdim artik, dusundukce kendimi yiyip bitiriyodum.
yine mesafeni koy, ama kafana takmamaya calis, kendine zarar.

Sana dediğini duysan ne dersin kız valla merak ettim

Ne diyorsun sen be diye bağırmaya başlarım. Herkesi başımıza toplayana kadar. Herkes olayı öğrendiğinde de sakın bir daha yüzüne bakacağımı düşünme, görüşmek istemiyorum seninle deyip çıkar giderim. Bi daha da cenazesine giderim ancak.

Kaynana olan insanlar ònce kocasından şiddet görür, kaynanasından laf duyar, ezilir hayatta hep ,sonra oğlu evlenir şimdi intikam zamanı ondadır, ezecek , laf sokacak zavallı bir gelin bulmuştur.Hepsi cahil, cühela yaşamaları bile insanlıga zarar...
Neymiş kaynanasįda hep böyle konuşurmuş kendi çok akıllıymış gibi kaynanam deliydi diyordu

unutmada zaten en sinir olduğum seyler bunlar mesafeli ol iyidir sen aynı lafı sölesen nolurrdu acabaa gitsin kızı varsa ona sölesin edepsiz gereksiz yere abuk subuk konuşmuş kv..

Ne diyorsun sen be diye bağırmaya başlarım. Herkesi başımıza toplayana kadar. Herkes olayı öğrendiğinde de sakın bir daha yüzüne bakacağımı düşünme, görüşmek istemiyorum seninle deyip çıkar giderim. Bi daha da cenazesine giderim ancak.
Valla bende baya bir bagirdim kadın üste cikmaya çalışıyordu gerçekten cahillik konusunda oscarlık bir insan

He canım he de sende hiçbir lafın altında kalma
Valla zaten o lafından sonra ne derse tokat gibi yapıştırıyorum cevabı bana çok değiştin diyor, beni sen değiştirdin dedim, zaten bana artık annede demiyon dedi,sana anne dedimde ne oldu demekki sen benim hakkımda hep böyle konuşuyon dedim he he onda ne varmįş dedi ay allahımmmm

Valla zaten o lafından sonra ne derse tokat gibi yapıştırıyorum cevabı bana çok değiştin diyor, beni sen değiştirdin dedim, zaten bana artık annede demiyon dedi,sana anne dedimde ne oldu demekki sen benim hakkımda hep böyle konuşuyon dedim he he onda ne varmįş dedi ay allahımmmm

Anne merhamet demek. Onun neresi anneymiş

Deyim bile olsa insan gelinine söylermi kızlarınada söylesin ozaman demekki arkamdan sürekli böyle laflar söylediğini düşünüyorum

Ama unutmazsan böyle de yasanmazki aynı evde zamanla eşinle aranıza soğukluk bile girebilir bu mesele yüzünden. Belki kadının ağzı bozuktur her bir olayda benzer terimler kullanıyorsa ona göre normal olabilir . Tabi ki sen haklısın ama cahilligine ver diyorum. 10 aydır attığın trip ona ders olmuştur.

Ama unutmazsan böyle de yasanmazki aynı evde zamanla eşinle aranıza soğukluk bile girebilir bu mesele yüzünden. Belki kadının ağzı bozuktur her bir olayda benzer terimler kullanıyorsa ona göre normal olabilir . Tabi ki sen haklısın ama cahilligine ver diyorum. 10 aydır attığın trip ona ders olmuştur.
Haklısın canım

Keşke belki senin için normal olabilir ama bana asla böyle konuşma deseydin

Bence ard nıyetle dememıs patavatsız heralde bıraz agzı bzuk bı kadın bellı... ama anlamını kastetmemıs bence yeterınce pısmansa artık unut uc gunluk dunyada ıcınde kın tutmaya degmez ve o ıcınde kaldıkca ancak sana zarar verır

Back
X