kayınvalidemin söylediği lafı unutamıyorum

magdem kufur olarak soylemıo sızde ona soyleyın herkesın yanında bakalım ne dıycek :KK70:
Canim bana bi kere hayvan adiyle hakaret etmislerdi bende artik dayanamip bende o ben degilim sizsiniz dedim bi de telde ..neyse iste teli kapatip butun amcalarimi aramis bana bunu dedi diye kendilerini hep hakli cikarmaya cikariyrlar benim konu oldu konu bi an:))

magdem kufur olarak soylemıo sızde ona soyleyın herkesın yanında bakalım ne dıycek :KK70:
Aslında iyi fikir ha:) ama ben şöylede düşündüm hani diğer gelinler senin gibi degil dediğinde keşke deseydim madem çok iyiler bana söylediğin lafı onlarada söyle bakalım ne diycekler deseydim

Canim bana bi kere hayvan adiyle hakaret etmislerdi bende artik dayanamip bende o ben degilim sizsiniz dedim bi de telde ..neyse iste teli kapatip butun amcalarimi aramis bana bunu dedi diye kendilerini hep hakli cikarmaya cikariyrlar benim konu oldu konu bi an:))
Al işte bir patavatsız daha

Al işte bir patavatsız daha
Ben bana yapilanlari bi anlatsam canin inan soka girersin bunlarda ne var beni arar ee derim ben ogluma kiz bakiym seni ayrcam der iyi derim kapatrdm tlfnu inan bak gencligimi curuttuler benim esime kiz bakiyorlar ya iste Allah oyle bi sabir vermiski dayaniyorum daha neler neler ah ahh...

sesını kaydedıcem anne bu laf kufur deıl dıyın sonra ona soyleyın u lafı sıze bışı dıyen olursa baksanıza o bana soyledı kufur deıl o yuzden soyluyorum dıyın...

sesını kaydedıcem anne bu laf kufur deıl dıyın sonra ona soyleyın u lafı sıze bışı dıyen olursa baksanıza o bana soyledı kufur deıl o yuzden soyluyorum dıyın...
Inan anne kelimesini yakıştıramıyorum ona ona anne diyince kendimi suçlu hissediyorum:)

E unutulacak bir yanı yok ki çok normal
Kim olsa aynı tepkiyi verir bunA halk dilinde sanırım Delimi NE denir..
Eşiniz ne dedi bu durumda acaba ?

Belli kv sana baya baya kinlenmis. Kendi bilir sakın ama sakın yüz verme muhatap olma. Ay sinir oldum ya

Nebilim aynı evde yaşıyoruz a

Evet canım ağzı çok bozuk biri özellikle komşuların arkasından çok küfürler eder günaha giriyorsun dediğimde onda ne varmış diyo

Cnm benim teyze de öyledir argo konuşur lafın gelişi söylemiş ağız alışkanlığı gibi geldi bana
Tavrini sürdür ama kafana takma

iyide o laf deyim gibi birşey.. lafın gelişi söylenmiş gibi geldi bana .. çöpün ağzının sıkılığından sizin kahpeliğine bağlayacak kadar psikopatsa zaten şimdiye anlamış olurdunuz..
guzel Turkcemizde binbir cesit deyim var.. her durumda & herkese karsi kullanilmaz.

Ben bana yapilanlari bi anlatsam canin inan soka girersin bunlarda ne var beni arar ee derim ben ogluma kiz bakiym seni ayrcam der iyi derim kapatrdm tlfnu inan bak gencligimi curuttuler benim esime kiz bakiyorlar ya iste Allah oyle bi sabir vermiski dayaniyorum daha neler neler ah ahh...
Allah sabır versin.

Kaynana olan insanlar ònce kocasından şiddet görür, kaynanasından laf duyar, ezilir hayatta hep ,sonra oğlu evlenir şimdi intikam zamanı ondadır, ezecek , laf sokacak zavallı bir gelin bulmuştur.Hepsi cahil, cühela yaşamaları bile insanlıga zarar...

G

Gönderdik canım kadın başka evlerde rahat edemiyom gelin beni alın diye 20 kere aradı
O zaman siz gidiceksiniz. Biraz uzaklasmaniz gerekiyomus gibi geliyo bana dinlenmeye ayaklarinizk uzatip keyif yapmaya ihtiyaciniz var. Kesin bir dille konusun esinize biraz uzaklasmak istediginizi,yorgunlugunuzu anlatin boyle olmaz sizede yazik.

Densiz biriyse ağzından çıkmıştır, arkadaşın da dediği gibi "zalımın kızı, kah.e 'nin kızı" falan söyleyenler var. Ama zaten bundan evel neden kayınvalide ile aynı evde yaşıyorsunuz bence bunu çözmelisiniz. Ev ev üstünde olunca işte böyle sorunlar yaşanıyor.

Densiz biriyse ağzından çıkmıştır, arkadaşın da dediği gibi "zalımın kızı, kah.e 'nin kızı" falan söyleyenler var. Ama zaten bundan evel neden kayınvalide ile aynı evde yaşıyorsunuz bence bunu çözmelisiniz. Ev ev üstünde olunca işte böyle sorunlar yaşanıyor.
Evet canım yaşlıdır anadır şudur budur diyip kabul ediyoruz ama insanı böyle pişman ediyorlar

Back
X