kayınvalidemin söylediği lafı unutamıyorum

Güya kapalı namaz kılıyor ama asla günah nedir bilmez komşunun kızı kambur diye arkasından kambur tazı diyo çok sinirlendim allah yaratmış dedim bence sen boşuna namaz kilma çünkü şeytandan çok namaz kılan olmamış dedim kadın pişkin pişkin onda ne var dedi ve ben yine sinir

Dedim aynı lafı sana söylesem kabul edermisin bide utanmadan demezmi o lafta ne vardı ben senin böyle biri olduğunu bilmiyordum sen bana bağırdın dedim bu lafını duyduktan sonra tebrikmi edecem alkışmı tutacam yok diğer eltiler benim gibi degilmis diger eltilere sordum size böyle bir laf söyledimi şimdiye kadar yok dediler söyleseydi ağzının payını verirdik dediler ama kadın hala onlara toz kondurmuyo çünkü eltiler yanında anne anne diye dolanırlar arkasından herşeyi söylerler bende o yok işte arkadansa yüzüne söylüyorum hatalarını ama onlar masum ben kötü oluyorum

O zaman çok sevdigi gelirlerinin yanında kalsın

10 aydır bu lafı mı kafaya takıyorsunuz,
hoş değil ama ağzı bozuk bir kadın demek ki,
böyle birinin dediğini kişisel algılayıp kafanızı bununla meşgul etmenizin size hiç bir faydası yok.
Daha önce hiç duymadığım için çok zoruma gidiyo

Daha önce hiç duymadığım için çok zoruma gidiyo

benim babannemin ağzı fena bozuk, ben de hoşlanmıyorum ama kadın 80 yaşında, ne diyebilirim ki.

onun dediklerini kafaya takıp kendimi üzmemin de kimseye faydası yok.

siz kv niz ile elbette yaşamak zorunda değilsiniz, farklı çözümler üzerinde eşinizle konuşun, yapamadığınızı belirtin.
ama kadının her söylediğini de duymazdan gelmeyi öğrenin bence, değişmez çünkü.

Güya kapalı namaz kılıyor ama asla günah nedir bilmez komşunun kızı kambur diye arkasından kambur tazı diyo çok sinirlendim allah yaratmış dedim bence sen boşuna namaz kilma çünkü şeytandan çok namaz kılan olmamış dedim kadın pişkin pişkin onda ne var dedi ve ben yine sinir
zaten namaz kılanlardan o kadar çok ki günahı sevabı kul hakkını bilmeyen...
fazla yüz göz olmamaya bak
çok sevdiği gelinine gönderiver

aynı evde yaşıyorsanız , huzurunuz için mesafeli durmanız gerekli unutmanız mümkün olmasa da hatırlamamak için çaba sarfedin yoksa sinirleriniz yıpranmaya devam edecek ve en ufak şeyde patlamanıza neden olacak .

anladığım kadarıyla kayınvalideniz cahil bir kadın.yani bunun eğitimle alakası yok.ben böylelerine, üniversite mezunu bile olsa cahil diyorum.öyle olmasa,her ettiği küfürün ardından,bunda ne var ki demez.
kayınvalideyle yaşama konusuna gelince,iş eşinizde bitiyor.abileriyle konuşsun,herkeste sırasıyla birer ikişer ay kalsın,sadece size yüklenmeleri yanlış.

zaten namaz kılanlardan o kadar çok ki günahı sevabı kul hakkını bilmeyen...
fazla yüz göz olmamaya bak
çok sevdiği gelinine gönderiver
Kul hakkı bilmemek namazla değil insanın karakteriyle alakalıdır. Öncelikle bu konuyu ayıralım. Sonrasında kötü laf sahibini bağlar, kayınvalidesi iyi ve kötü sözü ayiramiyor veya ayırmak işine gelmiyor. İşiniz zor inşallah duzelir.

Selam kızlar uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum, kp yok kv benimle birlikte yaşıyor, birgün kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp poşetinin ağzını bağlayıp bırakmıştım dedi sabah kendi kendime dedim çöpün ağzını nasılda sıkı bağlamış kah....nin kızı ben dedim kime dedin kah...kızį diye banamı dedin oda evet sana dedim dedi bende ağzıma geleni söyledim ama kadın hala o küfürmü sanki ben senin gibi gelin görmedim x eltinden hiç senin lafların gibi laflar duymadım falan o gün bugündür yûz vermiyorum anne falanda demiyorum çünkü her gördüğümde aklıma o kelimesi geliyor üstelik ortada kavga falanda yoktu o kelimesini unutamiyorum dışardan gören agzı var dili yok der lafları söylüyo ben cevap verincede duygu sömürüsü yapıyor anlattığım olay 10 ay önce oldu ama unutamıyorum iste napicam çok sıkılıyorum
Bencede unutma yani..bana da bi kere aileme hakaret eder gibi bi laf konusmuslardi bir bucuk sene oldu hala unutmadim unutmamda benim ailem bi kere olsun esime kotu bi laf konusmamislarsa onlar hic konusamaz..benim hic icim isinmaz karsi tarafa zaten konusmuyorum konusmamda ..

Kul hakkı bilmemek namazla değil insanın karakteriyle alakalıdır. Öncelikle bu konuyu ayıralım. Sonrasında kötü laf sahibini bağlar, kayınvalidesi iyi ve kötü sözü ayiramiyor veya ayırmak işine gelmiyor. İşiniz zor inşallah duzelir.
Aynen canim kisilik meselesi beni kb imam kv hafiz ama onlar kadar yalanci kufurbaz gormedim hayatimda bende o zaman anladim bunlarn dinle degil kisilikle ilgili oldugunun..

Canim bak esimin babasi uni mezunu ama o kadar cahilki o kadar geri kalmiski anlatamam yani ayrica imamlik yapiyor ama o kadar yalanci o kadar cok kul hakkina giriyorki aciyorum hallerine..cahili istedgin kadar egit cahil yine cahildir tamamen yapisal kisiligi bozuk olduktan sonra istedigi kadar hoca olsun yani bos..

Böyle lafların deyimi falan olmaz. Benim kv aynı evde yaşadığı eltimin arkasından itoğlu itin kızı diyor ikide bir. Kim bilir benim arkamdan neler diyor. Ah bi haberim olsa:sinirli:

Selam kızlar uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum, kp yok kv benimle birlikte yaşıyor, birgün kahvaltı yapacaktım akşamdan çöp poşetinin ağzını bağlayıp bırakmıştım dedi sabah kendi kendime dedim çöpün ağzını nasılda sıkı bağlamış kah....nin kızı ben dedim kime dedin kah...kızį diye banamı dedin oda evet sana dedim dedi bende ağzıma geleni söyledim ama kadın hala o küfürmü sanki ben senin gibi gelin görmedim x eltinden hiç senin lafların gibi laflar duymadım falan o gün bugündür yûz vermiyorum anne falanda demiyorum çünkü her gördüğümde aklıma o kelimesi geliyor üstelik ortada kavga falanda yoktu o kelimesini unutamiyorum dışardan gören agzı var dili yok der lafları söylüyo ben cevap verincede duygu sömürüsü yapıyor anlattığım olay 10 ay önce oldu ama unutamıyorum iste napicam çok sıkılıyorum

Bu sitenin bi editöre ihtiyaci var. Konular ya düzgün yazilsin ya da acilmasin. Bunlar nasil karmasik cumleler. Noktalama isareti olmadan kim kime ne demis kah..nin kizi kimmis kime demis ne demis olay örgüsünü cozmek baya zor oluyor.

Bencede unutma yani..bana da bi kere aileme hakaret eder gibi bi laf konusmuslardi bir bucuk sene oldu hala unutmadim unutmamda benim ailem bi kere olsun esime kotu bi laf konusmamislarsa onlar hic konusamaz..benim hic icim isinmaz karsi tarafa zaten konusmuyorum konusmamda ..
Hemen hemen aynı durumdayız tek fark benim kv yanimda kalmasi

buna benzer bir konunuz daha vardı dıye hatırlıyorum
diğer çocuklarına da sorumluluk verin ve sürekli sizin evinizde kalmasına izin vermeyin
yoksa çok duyarsınız böyle laflar çekmek zorunda değilsiniz.

Bu sitenin bi editöre ihtiyaci var. Konular ya düzgün yazilsin ya da acilmasin. Bunlar nasil karmasik cumleler. Noktalama isareti olmadan kim kime ne demis kah..nin kizi kimmis kime demis ne demis olay örgüsünü cozmek baya zor oluyor.
Valla sizden hariç herkes çözmüş olayı :)

Canim bak esimin babasi uni mezunu ama o kadar cahilki o kadar geri kalmiski anlatamam yani ayrica imamlik yapiyor ama o kadar yalanci o kadar cok kul hakkina giriyorki aciyorum hallerine..cahili istedgin kadar egit cahil yine cahildir tamamen yapisal kisiligi bozuk olduktan sonra istedigi kadar hoca olsun yani bos..
Benim kv de de okumuşta adam olamamış diyip habire tekrarlıyor

buna benzer bir konunuz daha vardı dıye hatırlıyorum
diğer çocuklarına da sorumluluk verin ve sürekli sizin evinizde kalmasına izin vermeyin
yoksa çok duyarsınız böyle laflar çekmek zorunda değilsiniz.
Evet canım doğru hatırlıyorsunuz konum vardı ama dediğim gibi kimse istemiyor kızlarının evinede elin evi diyor gitmiyor

Back
X