• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin Söyledikleri..

Ne güzel Eşiniz sizin gönlünüzu almus size hak veriyor.napsin adamcagiz annesine ters bisey söylese ortam karisie huzursuzluk olur hic gerek yok
Anneniz geldiğinde konuşulacak şeyler vardır dertlesirsin belki annenin sikintisi var herkesin özeli cagirmak zorunda değilsin vallabenimki ggeldiğinde Esim bile annemle ablamla oturur biraz sonra ben biraz hava alayim siz rahat edin deyip cikar eee herşey eşimin yaninda konusulmazki
Bence KV ile normal devam edin konu acilir veya benzer durum olursa cagirmama sebebinizi söyleyin acikca vere sakin kv bin yaninda aglamayin

canım bak daha yeni evliymişsin ne güzelki yolun başındasın.anlattıkların beni eskilerime götürdü. benzer durumları bende yaşadım çoğu kez. 4 senelk evliyim ve bu saatten sonra alınan tavırda pek işe yaramıo. kv 2 oğlu var hep kızı olsun istemiş beni kızım kızım die severdi. ilk etapta böyle küçük küçük başlıo herşey. ve ben okadar pişmanımki zamanında öyle yakın olup yüzgöz olduğuma. ne kadar yakın olursan okdar karışmaya okadar çok laf sokmaya başlıyor. ne güzel yolun başındasın. araya mesafe koy derim ben. koymadığıma pişmanım açıkçası.ne kadar fazla yakın olursan okadar fazla karışma hakkı verirsin ona. iyimisimi ara ara grüş pekte içli dışlı olma derim ben. eğer böyle devam ederse daha dur bunlar iyi günlerin ilerleyen zamanda görürsün zaten. daha şimdiden kaynanalık yapmaya başlamış bile. benden tavsiye fazla yakın olma. tabiki kendi hayatın karar senin.

Saol canım haklısın bnde çok gidip gelmek istemiyorum zaten ki hafta da en az iki kere görüşmeyi düşünüyorum :KK66:

canım bak daha yeni evliymişsin ne güzelki yolun başındasın.anlattıkların beni eskilerime götürdü. benzer durumları bende yaşadım çoğu kez. 4 senelk evliyim ve bu saatten sonra alınan tavırda pek işe yaramıo. kv 2 oğlu var hep kızı olsun istemiş beni kızım kızım die severdi. ilk etapta böyle küçük küçük başlıo herşey. ve ben okadar pişmanımki zamanında öyle yakın olup yüzgöz olduğuma. ne kadar yakın olursan okdar karışmaya okadar çok laf sokmaya başlıyor. ne güzel yolun başındasın. araya mesafe koy derim ben. koymadığıma pişmanım açıkçası.ne kadar fazla yakın olursan okadar fazla karışma hakkı verirsin ona. iyimisimi ara ara grüş pekte içli dışlı olma derim ben. eğer böyle devam ederse daha dur bunlar iyi günlerin ilerleyen zamanda görürsün zaten. daha şimdiden kaynanalık yapmaya başlamış bile. benden tavsiye fazla yakın olma. tabiki kendi hayatın karar senin.

tellefonlarına bile çıkma tavrını anlasın

Ne güzel Eşiniz sizin gönlünüzu almus size hak veriyor.napsin adamcagiz annesine ters bisey söylese ortam karisie huzursuzluk olur hic gerek yok
Anneniz geldiğinde konuşulacak şeyler vardır dertlesirsin belki annenin sikintisi var herkesin özeli cagirmak zorunda değilsin vallabenimki ggeldiğinde Esim bile annemle ablamla oturur biraz sonra ben biraz hava alayim siz rahat edin deyip cikar eee herşey eşimin yaninda konusulmazki
Bence KV ile normal devam edin konu acilir veya benzer durum olursa cagirmama sebebinizi söyleyin acikca vere sakin kv bin yaninda aglamayin

Zaten ağladığım içinde utanıyorum kv den, daha ağlamam canım saol tevsiyen için

Kayınvalideniz iyi niyetli değil bence. Sırf siz üzüldünüz ve eşinize anlatacağınız için aramış, oğluna şirin gorünmek için yani. Bak ben aradım affettim, eşin sorun çıkariyor demek için.
Mesafe koyabiliyorsanız koyun, eşinizede çok kızmayın bence arada kalmış ve sizede sen haklısın demiş.

herşeyede çağırmak zorunda değilsn ki neyse bidahalkine çağıurırsın, sen niye ağladın o kadar takma kafana

gece 23 te aramak, oğlum duymamışsa duysun
ya da duyduysa da bir de benden dinlesin demek zaten
iyi niyetle aradığını zannetmiyorum
gardınızı alın, biraz mesafeyi uzatın yeterli

kaynanaya karsi dik durucaksin aglamak yok bakim silkelen kendine gel :) daha neler neler diycek hepsinin huyu boyle annamm ben ilk evlendigimde aa diyodum buda herseye aliniyor esim beni anlamiyordu. simdi esim bile kendi annesini anlamiyor aman birak kendi haline diyor

hayır anlamadığım nokta kayınvalideler ailecek eve istedikleri gibi girip çıkacaklar sen evine misafir çağırışında onları da davet etmek zorunda mısın?? hayır tabii ki zorunda değilsin ama mesele bu işte insana zorundaymışsınız gibi hissettirmeye çalışmaları.. canım benim bu muhabbetler evlilik süresinde hep olur olmaya da devam edecektir.. her şeyi duyma, görme, merak etme.. ağlama, şikayet etme, pasif kız çocuğu moduna girme kendi anneninde kayınvalidenin de eşin dostun akrabanın da her söylediğine canını sıkma..

Ben anlamiyorum ,.yoksa bendemi bi tuhaflik var..

Ya annem ablam kardesim geldiginde kaynanayi neden cagiriyoruzki oyle bi kanunmu var ?
Benim annem gider gelir, kaynanamin haberi olsun olmasin kadin hic benide neden cagirmadin demedi..
Cagirmamda, belki ben ailemle yalniz kalicam alla alla...

Ah arkadaşım ah... Şimdi kv nin bir telefonuna ağlarsan ilerde çok ağlarsın. Hem neden bu kadar sıkı fıkısınız? Birazcık resmiyet koysanıza aranıza? Yeni evliymişsiniz, heryere beraber git gel otur kalk insan kendi annesinden bıkar ya. Birazcık resmiyet koysanız sizin misafirleriniz gelince telefon edip neden beni de çağırmadın diyemez, kaldı ki çağırmak zorunda da değilsiniz.

Anlayışsızlık etmiş. Annemle yalnız kalmak istedim belki sana ne yahu sen her geldiğinde benim annem geliyor mu? Ne garip insanlar var.

Akşam oldu herkes gitti, ütü yapıyordum baktım kv arıyor açtım haremlik selamlıktan sonra başladı bugün ailen gelmiş beni nie çağırmadın sen zaten bizi istemiyorsun ben bi daha sana gelmem, çok kırıldım falan filan demeye ama kadın yok hala konuşuyor dedim ki anne özür dilerim bilemedim sen rahat edemezsin die çağırmadım ben seni dedim.

Şu kısmı pek anlayamadım.
Bunun dışında takmayın kayınvalidenizin dediklerini. Çağırmak zorunda değilsiniz. O her geldiğinde annenizi çağırsanız memnun olmazdı ama.

Back
X