Takma kardeşim yüreğin temiz olsun kapalı açık ne ferkediyor patavatsız insan çok
kayınvaliden kapalı bir bayan , yani kuranı okumuş namazında niyazında dini inançları kuvvetli birisi olduğunu düşünüyorum,
e böyle bi insanın , sana böyle iftira atar gibi konuşması , o diğer kadın hakkında dedikodu yapması , konuyu saptırmak için senin eşini örnek verdiğinde onu geçiştirmesi genede sana dönmesi falan , dinin hangi yerinde var ?
kayınvaliden kendisine baksın önce canım , sen takma kafana hiç bişeyi ...
onun cahilliğine ver , eşinle mutlu olmaya bak , gerisi boş işler...
onun geliniyim die açık olamazmışım gibi davranıyor ama aile fertlerinden neden ona uymak zorundayım anlamıyorum....Namazında niyazında tarikatten hatta
arkadasim iman sac kapatmayla olsaydi suan milyonlarca bu sekilde yasiyan insan peygamber gibi olurdu...
ama bu tamamen kalple ilgili...
ne kapalilar taniyoruz goruyoruz cigeri bes para etmez...
boyle patavatsiz insanlarin laflarini takma...sizin basiniz kapali da benden farkiniz ne de gec...
ne hacilar var yedigi halt kalmamis...
Siirt'teki kucuk kizlara tecavuz edenler arasinda haci amcalar varmis mesela al sana ornek
iman distan bakilipta gorulecek bir sey degildir, kimse kendini kandirmasin, kendini boyle kandiran insanlara da kulak asma...
senin kayinvaliden ve onun gibi olan arkadaslari onun bunun kapaliligiyla acikligiyla konustuklarinda gunah islediklerini bilmiyorlar sanirim, bir hatirlat...
esınız de soylemıs annemı neden cıddıye alıyorsun dıye adamın bı bıldgı var demekkı annesını tanıyor
yakın oturuyorsunuz herhalde bı sure gorusmemeyı fılan denesenız belkı hatasını anlar
gelini kapatamadın mı ne demek yaa sen üstüne kılıf geçirilen damacana su musun??
çok sinir oluyorum böyle tiplere, açık olunca noluyomuş, biz kaldırım güzeli miyiz mesela, açık olmaya namuzsuzluk gibi bi anlam yüklemiş onlar bana böyle bi imada bulunacak adamın ağzını kulaklarına kadar yırtarım
aslında sorun oldukça büyük bir sorun. öncelikle parayla imanın kimde olduğu bilinmezmiş. Allah katında kimin ne olacağı hiç belli değil. Bende böyle bir sorunla karşılaşmış olup bende konu açtım. Kayıınbabam bana sen kıyamet alametisin demişti sadece başım açık diye eşim ailesiye konuştuğu için düzeldi. bu sorunu eşine söyle bence bundan sonra lafınız bana olsun eşime değil gibi bi konuşma yapsın bende işe yaradı yani. Senin gönlün rahat olsun namus kavramı bu kadar kolay değil
konuya giriyim hemen
kaynanamla oturuyorduk bi konu açıldı birisiyle aramda geçen konuşmayı anlatıyrdum kaynanamda aynı kadınla arasında geçen konuşmayı anlattı ve kadın hakkında çok dikbaşlı dedi dudak kıvırdı bende demek ondan ben ......... geliniyim deyince bana imalı hmmmm dedi dedim oda ondan değildir sen açıksın ya ondan demiştir dedi..:Banada diyorlar hep onu neden aldın hala kapatamadın mı diye dediii neyse bende dedim ben buraya zorla gelmedim oğlun istedi ben bu sebepleri sunduğumda elalem konuşur dediğimde sanane elalemden sen bnimle evleniceksin dedi dedim o annesini düşünmedi ki dedi....Bende senin oğullarının bendn farkı neki dedim namaz kılmaz kuran okumaz cumaya gitmez neden onlara bişey diyen yok dedim....Onları tanımıyorlar ki dedi....Sohbet ederken biri kalkıp senin gelinin de açık derler die kokyomş .....Ben bu sözlerine çok kırıldım eve geldim ağladım ben neyimki sokak kadınımıyım namusunuza mı laf getirdim dedim eşime eşimde benim ailem böyle patavatsız işte neden takıyorsun dedi sürekli teselli etti ama benim aklımdan çıkmıyor çok kırıldım çok soğudum ne yapıyım ben şimdi
gelini kapatamadın mı ne demek yaa sen üstüne kılıf geçirilen damacana su musun??
çok sinir oluyorum böyle tiplere, açık olunca noluyomuş, biz kaldırım güzeli miyiz mesela, açık olmaya namuzsuzluk gibi bi anlam yüklemiş onlar bana böyle bi imada bulunacak adamın ağzını kulaklarına kadar yırtarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?