kayınvalidemin tarzı

kelebekcik

evli ve çook mutlu:)
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
1.413
3
158
Balıkesir
kızlar merhaba..akşamdan beri çok canım sıkkın..hemen konuya girmek istiyorum..akşam eltim kaynım eşim ben ve kyınvalidem beraberdik..kaynım ve eltimin eylülde düğünleri var bizim ve k.validemin bulunduğumuz ilçede..onlar burda oturmycaklar..dolayısıyla düğün akşamı 45 dk mesafedeki bi otelde kalmayı tercih ettiler..(bu arada eltimin ailesi de buralı ama kaynımın işi burda olmadıği için başka ildeler)düğünün ertesi günü de balayına çıkıcaklar..kendi kurdukları evleride 5 saat mesafede..herneyse biz akşam otururken eltim kayınvalideme önce size geliriz takıları toparlar otele geçeriz dedi..kayınvalidemde eltime döndü dediki eşimin adı y olsun..yler bize gelir sizde onlarda kalırsınız otele gitmeyin..ben tabi şok..kızlar eltim benden böyle bi şeyi istese kesinlikle kabul ederim onu çok seviyorum..ama k.validemin bize danışmadan böyle bi şey söylemesi sizce uygun mu?hadi bize danışmadı ama y ve kelebekcikde müsaade ederlerse onlarda kalın demesi gerekmez mi?kızlar düşündükçe içim içimi yiyo benm yatak odamda benim yatağımda benm banyomda başkası olucak..eltim tabi kabul etmedi sonra biz eve gelince çok bozuldum dedi eltim(utandım anlamında)sizce nerde olmalıyız dedi bende bizde kalabilirsinz ama rahat etmek isterseniz otele gidin siz bakın dedim..şimdi kayınvalidem bu konuyu açarsa anne keşke daha önceden haberimiz olsaydıda bu kadar şaşırmasaydık demek istiyorum onu kırmadan..kızlar eltimi hiç ama hiç kıskanmıyorum ama kayınvalidem eltim onun yanındayken ben yokmuşum gibi davranıyor akşam yine böyle bi gece yaşarken kayınvalidem bide böyle bi şey söyliyince tuzu biberi oldu..siz olsanız tavrınız ne olurdu?konu tekrar açıldığında kayınvalidenize ne derdiniz?

Son düzenleme:
ben olsam öyle birşeyin uygun olmıyacağını söylerdim çok saçma bişey bence iki taraf içinde rahatsız edici bir durum eğer bi daha bişey derse bence tavrını koy o neymiş öyle eltin bile olsa senin yatak odanda ne münasebet yani ben olsam hayatta izin vermezdim.

ben olsam konunun açılıp açılmayacağını beklemek yerine kv ile mutfakta veya diğer bi odada çeker kenara sorardım...
anne kusura bakma gücenme de, ama neden bize hiç danışmadan istişare etmeden böyle birşey dedin...belki evim odam müsait değil..belkide gönlüm yok....keşke bana sorma nezaketini gösterseydin derdim....
gücenirse kırılırsa da banane ya, nedemek öyle damdan düşer gibi...bu kv lere iyice bi haller oldu, kendi kafalarınca emri vaki yapabiliyorlar...ne demek ya benim evimde yatağımda banyomda başka birileri....
benim bi daha o yatağa asla yatasım gelmez.... gece yattığımda aklıma gelir durur töbe töbe...
bu konuyu bence böyle burda kapatırsanız kv niz de nasılsa emri vakilerime ses çıkaran yok deyip misli misli yapmaya devam edecektir...ipin ucunu baştan sıkı tutmalısın...

Ben olsaydım kabul etmezdim ne münaseet canım başkasını evinden edicem yatağına kocamla yatıp uyuyacağım.Hiç bişey olmasa bile başkasının eşiyle uyuduğu yatağında benim şimle uyuma olayı bana çok ters gelir açıkçası.Çok çok saçma yanii.ne sizin durumunuzda kabul ederim ne de eltnizin durumunda kabul ederim.Otele gider kalırım yanii.haklısınız neticede.

çok tşk ederim benm gibi düşünen birilerinin olasına sevindim açıkçası çok sağolun

canım ya gerçekten öyle akşam düşündükçe içim kötü o yatak benm ve benm yatağımda başkalrnı düşünmek beni çok kötü yaptı..ben kayınvalidemin her dediğine istemesem bile üzülmesin diye evet dediğim için böyle oldu..eşimde en yakın zamanda konuşıcam annemle dedi ama bakalım..çok çok tşk ederim

Aynen katiliyorum..
Kesinlikle boyle birsey duysam Kv`den tepkim cok sert olurdu..
Boyle bir sey, nasil dusunur hemde size sormadan?
Bu kadar sessiz kalmayin lutfen..
Tepkinizi belli edin en azindan...

tşk ederim canım eltim istese reddedemzdim..ben hayır diyemiyorum ne yazık ki ve bu yüzden çok yıpranıyorum

Aynen katiliyorum..
Kesinlikle boyle birsey duysam Kv`den tepkim cok sert olurdu..
Boyle bir sey, nasil dusunur hemde size sormadan?
Bu kadar sessiz kalmayin lutfen..
Tepkinizi belli edin en azindan...

haklısın canım ama dediğim gibi ben hayır diyemiyorum..ama bu sefer kırıcı olmadn tepkimi belli etmek istiyorum

ee canım illa ilk gece diye malum olay yaşanacak değil ki sizin evde yani öyle düşündüyseniz..
hem neden yatağını vereceğin fikrine kapıldın ki..illa vardır bir misafir odan yataklarını oraya sererdin olur biter..
sanki bana olayı büyütüyorsun gibi geldi :26:

tşk ederim canım eltim istese reddedemzdim..ben hayır diyemiyorum ne yazık ki ve bu yüzden çok yıpranıyorum

eltinde istese kabul etmemelisin....nedemek ya....eltin zaten böyle bişeyi isterse şüphe duyulur ondan...ki aklı başında kızmış da olmaz demiş...ama sen o istese olur diyeceksin yani...size de şaşırdım

canım biz evde olsak evet misafir odamı açardım ama kayınvalidem bizden evi boşaltmamızı istedi e biz evde yokkende onlara koltuğu açıp siz burda yatın diyemem ki

haklısın canım ama dediğim gibi ben hayır diyemiyorum..ama bu sefer kırıcı olmadn tepkimi belli etmek istiyorum

kırıcı olmadan kv ile işleri yola koyamazsın canım...çünkü kv milleti nezaketten anlamaz....ileriyi geriyi düşünmez...
yeri geldiğinde kıracaksın...ki o da lafını bilsin....nasılsa itiraz etmiyorsun diye tepene çıkarmışsın...

eltinde istese kabul etmemelisin....nedemek ya....eltin zaten böyle bişeyi isterse şüphe duyulur ondan...ki aklı başında kızmış da olmaz demiş...ama sen o istese olur diyeceksin yani...size de şaşırdım

canım evette benm kabul etmemmin tek sebebi kırgınlık olmasını istememem..yoksa bana göre gerçekten kabul edilcek bi şey değil..

HAYIR demek kirmak degil ki insanlari ?
HAYIR demek insanlara sizinde bir fikrinizin,sinirlarinizin oldugunu belli etmektir..
Hayir kelimesini kullanmakta fayda var zaman zaman.
yoksa ezilende, buzulende,kullanilan da "hayir diyemeyenler"olur..

Kirici bir sekilde olmadan bari, konus hayir de canim..
Aaa nedir bu ya, bu kadar kendini ezdirmesin bu gelinler.. :)

aynen öyle oldu ben evlenmeden önce böyle değildim haksızlığa tahammülüm yoktu ama buraya yazmadığım öyle şeyler oldu ki öyle şeylere sustum ki anlatsam sabrıma hayran olursunuz

haklısın canım çok çok tşk ederim:)

canım biz evde olsak evet misafir odamı açardım ama kayınvalidem bizden evi boşaltmamızı istedi e biz evde yokkende onlara koltuğu açıp siz burda yatın diyemem ki

hmm anladım canım kusura bakma yanlış anlamışım ben..tabi size sormadan evi boşaltmak falan olmaz bence de..
ben sizde evde olacaksınız sandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…