Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

arkadaşım kusura bakma ben ama yuhhhh demek istiyorum
bu ne ya nasıl bi anneye teklif edilir boyle bişey
delilik resmen bu
ama sen cevabını çok güzel bi şekilde vermişsin kutlarım
benim kayınvalidem buyunce ben gezmeye giderken onuda götürücem diyo ben ona bile müsade etmiyorum
asla asla asla olmaz diyorum ben kızımda asla ayrılmam
çalışmama rağmen iki saatte bi kızımın yanındayım
akşam olsa onunla vakit geçirsem diye dört gözle bekliyorum

bir kere izine gelince sığınacak yeriniz olur ne demek ya..
yani izine gelince anca çocuğu verirseniz mi onda kalacaksınız. eşiniz anne babasının evinde kalamıyor mu . bu ne demek onuda anlamadım. sığınacak bir de ,bak ,bak.
ayrıca evide onun üstüne yaparımla resmen size ev karşılığı çocuğunuzu satın almayı önermiş. yani bak ev verecem karşılığında çocuğun üstüne yapacağım onu bana ver demeye getirmiş. satın almak resmen bu. sizede bunu diyor ki kabul edin.
resmen sıyırmış kadın. eşinizdede kabahat. benzetmemiş annesini. gel telefona konuş demekle,sanki sorun sizde,yani o kabul edebilir ama olay sizde bitiyorda sizin iknanız lazım ,demeye getirerek annesiyle konuşmanızı istemişki. sizi ikna etsin .
.

eski köye yeni adet gelmiş çocuğun yeri anasının yanıdır hastalık olur allah vermesin ölüm olur böyle şeyler düşünülür sen varken kocan varken ona ne düşmüş .......

Ayy yok artık ya bu kadar da olmaz
eğer çok istiyosa evlatlık alsın da bi hayra girsin
belki iyi niyetlidir ama bu kadarda olmaz

vallaha inanırmısın konuyu ilk okuduğumda kocaaamaaaann bir 'OHHHHAAAAAA!:1shok:' dedim..ne dertler okudum burda ama bununla bir yaşıma daha girdim..bu ne cesaret ? sana kalmadan eşin benzetmeliydi afedersin....klava:

Kizlar yorumlariniz için çok tessekûr ederim. Esime tek tek yorumlarinizi yûksek seste okudum dün aksam. Sok oldu resmen:1shok: ama çok iyi oldu. Annesinin normal dûsncelere sahip olmadigini söyleyince karsi çikiyor. Baskalarin agzindan duyunce belki kafasi donk der dedim...:mymeka: oturup pasa pasa dinledi. Bak duy dedim insanlar neler söylüyorlar, hiç bir tanesi hak veriyormu annene dedim? Ama uzattin dedi, ben sadece 6 ay kalsin dedim. onu bile demiyecektin, sana artik farkli ¨bakiyorum, bunu hiç beklemezdim senden dedim. Güvenim kirildi dedim. Içine baya dert oldu ama olsun birak agzi sürtülsün biraz:mymeka:

ay canım sakın ya biran rehavete kapılıp 2 cocuga bakamam dıye sakın ikna olma...
oha ya aynı sehırde olsa tamam dıcemde ...o türkiyede siz bılmem nerde mantıga ayrkırı...
ben olsam asla vermezdim..

ay canım sakın ya biran rehavete kapılıp 2 cocuga bakamam dıye sakın ikna olma...
oha ya aynı sehırde olsa tamam dıcemde ...o türkiyede siz bılmem nerde mantıga ayrkırı...
ben olsam asla vermezdim..

Yok hayattim dogurdugum an 3 tane çocugum olacak, bakamayacak olsam dogururmuyum? Asla vermem, oglumun çûkügünü alir o

Kayinvalideniz kadar esinizde cok densiz..Ne demek getireyimde bak!Arkadasim bu teklif korkunc bisiy

aklinizi basiniza alin ve sahip cikin yavrunuza.

cok gerildim yazamiyorum daha fazla.

kayınvalideniz yalnızca kendi hislerini düşünmüş
çocuğun, kardeşlerinin, annesinin, babasının hislerini, düşüncesine katamamış
düşüncesizce konuşmuş
bilememiş ki; bu konunun bırakın dile, düşünceye getirilmesi bile abes
kof bir söylem

kââle alıp üzmeyin kendinizi

Saçmalık yani...
Gerçekten saçmalık ...
Aynı şekilde anneannemin kardeşide teyzemin çocuğunu istemiş bana verin benim çocuğum olsun ben büyüteyim demiş...Teyzemde kabul etmemiş...
Yani hangi aklı başında anne verir ki ...
Akıl var mantık var sanki kendi çocukları olsa başkaları istese vericeklerde milletin çocuğunu istiyorlar.

hayatım bir bebeğin bir anneyle bir babaya ihtiyacı vardır...gerisi geniş aile...
şaka mı bu?eşin de hiç birşey olmamış gibi 6 aycık diyor.babalar o kadar akıl sır erdiremez..
anneyle babanın farkı bu işte.annesinin sevgisi bu işte..allah korusun birşey olsa birbirinizden uzak vicdanı sızlamaz mı?
allah korusun hayatta olmasan diyeceğim eyvallahta 2 yaşındaki çocuk anne kokusu sevgisi şefkati ister...babaanneyi ne yapsın..?
eşin 6 ay bile olsa hiç mi özlemeyecek çocuğunu anlamadım gitti..bu kadar sıradan gördüğüne göre...

Son düzenleme:
yok artık daha neler
bunlar kedi yavrusu mu içlerinden birtanesini alacakmış.
k.validen de bir anne anneliğin nasıl bir şey olduğunu biliyor olması lazım.bir anneden yavrusunu istemek mümkünmü.k.validenin nasıl bir mantık kurduğunu anlıyamadım.belki kendince iyilik yapmak istemiş olabilir ama bu yöntem çok yanlış.illa yardım etmek istiyorsa çocuğun maddi olarak bakımını üstlenir her ay neyse para gönderir size.illa yanına alması gerekmez ki.
üç kardeş bir arada annesi ve babasıyla en sağlıklı şekilde yetişir.çocuğu ayırmak onun psikolojik dengesini tamamen bozar.
bunun şakası bile korkunç.evlat bu, etrafa dağıtmalık birşeyler değil ki.
gerçekten çok sinir bozucu bir teklif.üstelik hamile halinizle buna maruz kalmışsınız.
yine de keyfinizi bozmayın hamileliğinizin tadını çıkarın.

Son düzenleme:
kayinvaliden bu teklifini yenilerse sana , kocani yollada kadinin cani slkllmasin..senin ogluna saracagina kendi ogluna sarsin...

:1shok: böyle oldum okuyunca. eşiniz nasıl düşünebiliyor hiç anlamış değilim.
bence ciddiye bile almayın o bayanın saçmalıklarını hamileymişsiniz size yazık, değmez..

:1shok:
Anneannemin annesi istemiş beni de doğunca..Verselerdi öfke duyardım aileme karşı...Bakamadınız mı bana diye..Ne bencilliktir bu..Sen doğur başkasına ver oh ne ala..Çok saygısızmış kayınvalideniz..Eşinize karşı bu tavrınızı asla bozmayın derim..Et tırnaktan ayırlır mı yahu?
O çocuğun psikolojisi evle arabayla düzelir mi ? :mymeka:

kayınvalidenin canı sıkılıyo belli... evde ona ses olsun istiyobence bitane kendi doğursun:CüvCüv zaman sizinkine göz dikmezkaydirigubbakcemile2

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatimda ilk defa boyle bir sacmalik duydum.
cok sacma ya niye gonderceksin ki cocugunu

resmen çılgınlık bu
çocuk annesinden niye ayrılacakmış
ilerde o çocuk annesini suçlamazmı beni niye verdin diye
kayınvalideniz bencillik ediyor bence kendini mutlu etmek için

ayy ne kadınlar var ya aynı tekilif ona yapğılsa ne düşünürdü acaba çok cahil insanlar var türkiyede çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…