Selam kizlar, 8 senedir evliyim ve 2 tane oglum var. Su an 5 aylik hamileyim. Bir oglum 7 diger ise 2 yasinda. Bu sabah, esim annemi ariyacam dedi. Ben temizlik yapiyordum. Konustuklarini duyuyorum ama. Kayinvalidem çok SIK telefolarda bana bir teklifte bulunuyordu. Saka yaptigini saniyrdum, ciddiye almiyordum. Bu kez esim çagirdi beni, gel annemle konus diye. Kayinvalidemin teklifi su. Küçük oglumu ona vermemi istiyor:1shok: Yani söyle, sen nasil olsa hamilesin (ki o 3 çocuk dogurmami istemiyordu) ikisinede bakamazsin getir ben bakayim dedi. Ben fransada yasiyorum, o türkiyede. Yetistirir, büyütürüm, evlendiririm dedi. Is sahibi olur vs vs. Sizde izine gelince siginacak bir kapiniz olur dedi. Evi onun üzerine yaparim dedi. Bende basta güldüm ve dedimki, anne et tirnaktan ayrilirmi? çocuga bakamiyacaksam, dogururmuydum? evladimi neden vereyim, yarin öbur gün, bana neden bakmadin, babannem bakti, neden beni terkettin demez mi ? Kûfür etmezmi?psikolojisi bozulmaz mi? bana altinda kôsk bile versen asla kabul etmem. Coçuk esirgeme yurtlari var, evlatlik al, bir tane, otur ona bak dedim. Hem sevaba girersin dedim. Kadin nuh diyor peygamber demiyor :uhm: Eltim var git onun çocugunu iste dedim. Onun bir tane çocugu var demez mi? Niyeti kôtü degil tamam, çocuk tûrkçeyi bellesin diyor. Ama burda çocuklarimizin herseyi biliyorlar; iki dil, egitim, tûrkiyenin sartlarindan daha iyi hatta. En çok kizdigim nokta ise, esimin kalkipta kisin geleyim anne biz yaza geleseye kadar bak demesi. YUHH artik yani. çocuk okulla gidiyor, ben onsuz yapamam:çok üzgünüm: Bûtün gün surat astim esime, nasil tepki vermezsin diye. Seni postalarim annene yine çocugumdan vazgeçmem dedim. Hamileyim ustelik, nasil moralimi bozdu kadin yaa.
ay canım sakın ya biran rehavete kapılıp 2 cocuga bakamam dıye sakın ikna olma...
oha ya aynı sehırde olsa tamam dıcemde ...o türkiyede siz bılmem nerde mantıga ayrkırı...
ben olsam asla vermezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?