Kayinvalidemin teklifine bakar msnz?

çok istiyorsa kendisi doğursun bitane de onu yetiştirsin, ne saçmalık bu yaaa

Son düzenleme:
saçmalığa bak yaaa kendi verir miymiş çocuğunu, eşine de kıl oldum, sor bakayım annen seni verseydi bu kadar rahat konuşur muydun diye.. ne tip insanlar var yaa.. sakın taviz verme canım baskı da yapsalar öyle şey olmaz.. eşinin de bu konudaki tutumu çok önemli, nasıl insan evladından ayrı kalmayı göze alabilir yaa??? maddi sıkıntı da yok ortada anladığım kadarıyla tamamen keyfi bi durum..

tek kelimeyle çüşşşşşşşşşşşşş ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dahada nelerr manyak mı o kadın ay uyuzzz oldumm

ilayda26 arkadaşım sakın verme olamz de 2 yaşındaki bir çocuk anneden koparılırmı ya
eşinde salaklık etmesin kusura bakma da
sakın karşı çık

Baska bi emri varmiymis ?
daha neler, ben anneme de vermem kaynanamada, annem istedi kalsin diye burdaki okula felan gitsin, ama istemedim vallaha, annem dunyanin en iyi annelerinden ama gene de vermedim, kaldiki kaynamama yok daha neler pehhhhhhhh .

Kesinlikle olacak şey değil bu.Hayret ya.Anne çocuğundan ayrılırmı.Bunu teklif edende bir anne yani.Sonra o çocuk sana hesap sorarsa.Ne diceksiniz.Sonuna kadar haklısın canım.Asla gönderme.Allah allah.Hayret yaaa.klava:

ona ne öyle ya sok oldum okurken ne demek cocugunu bana ver nasıl anneymiş o ona deseler bebegini baskasına verirmiymiş cok sacma hakkı yok sana böyle birsey demeye niye veresinki cocugunu okadar ihtiyacı olan cocuk var yurtlarda okadar istiyrsa gitsin evlat edinsin

kayınvalıdenın ısı gucu yok bence sıkıntısından sana sarmıs...
ınsan evladından vazgecebılırmı ya helede hamıleyken cok hassas bı donemden gecıyoken sana yaptıgı bu teklıf cok sacma ve sınır bozucu...
kesınlıkle tavrını koy derım bı daha aynı seylerı dıle dokmeye cesaret edemesın...

çok iğrenç ve saçma bir teklif
acaba kayınvalide bunadımı
çünkü aklı başınd olan biri böle bir teklif hayatta yapmaz
çevremizde grüyoruz sonuçlarını

dedim ya can sıkıntısından gelinlerle uğraşıyorlar bunu aklı başında olan hiç bir kaynana teklif etmez ne kadar saçma !!

sanırım çıldırmış. hiç bir sebep yokken niye yavrunu vereceksin. bırak o istesin. senin ciddi olduğunu anlayınca konuşmaz bir daha. eşin niye ses çıkarmıyor bu konuda onu anlamadım. hem imkanınız orada daha iyidir.

deli mi o kaynanan senin...
şaşırmış.. kocanda da var hata kusura bakmada
anasına benim çocuğum benim yanımdadır diymedi mi..
saçmalığa bakarmısınız...
anası oğlundan yüz buluyordur.. önce eşinizle konuşup halletmeniz gerek..
seni küçükken annnen babanneene verseydi babanla annen hakkında ne düşünürdün de..
ay çok sinir oldum... kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
sakın öyle birşey yapma, yaptırma

Bi anne çocuğundan nasıl vazgeçer ki??!!!
Kayınvaliden de nasıl senden böyle bişey isteme cesaretini gösteriyo anlamış değilim. Komşudan yumurta, şeker ister gibi..

kayinvaliden bu teklifini yenilerse sana , kocani yollada kadinin cani slkllmasin..senin ogluna saracagina kendi ogluna sarsin...

hahahahaha alkisalkisalkis

kayinvaliden ya aklini kaybetmis ya da cok ciddi ahlak problemleri var. eger ilkiyse acilen bir doktora gorunsun, tedavi olsun. yok ikincisiyse kendini biraz okumaya, ogrenmeye ya da dine versin. ama esinin de boyle ahlaksiz bir teklife tepkisini koymamasi ayrica ilginc.

önemli olan oğlunuzun 2 dil bilmesi veya küçük yaşta evini olması değil. çocukların hayatlarında en çok ihtiyaç duydukları şey anne sevgisidir.okulda öğrencilerde de görüyoruz hele ki 2 yaşındaki çocuk kesinlikle ve kesinlikle verme. babannesi anne yerinde hiç bir zaman geçemez. bence eşine tavrını da koy. bu kadar basit düşünmemeli.

bu tür şeylere inanamıyorum.çocuğu olmuyor diye kardeşine çocuğunun birini vereni de çok duydum.bir kere çocuğun psikolojisi için çok zararlı,sakın kabul etme

ben bir Anneanneyim tanrım nasip kılarsa da Babaanne olacağım inşallah....oğlum henüz bekar.....

ama düşündüm de bir an bir evlatla annesi nasıl ayrılır....hangi can buna dayanır.....ve kıyar...........

kayınvalideniz çok kötü bir şaka yapıyor olmalı....bu gerçek olamaz ve olmamalı....lmaz:

erkeklerin önemli bi kısmı evladı "yapılarak olan bişey"den öte görmüyor. bu giderse yenisini "yaparım" gibi.

ama anne öyle mi? anneden başka yok. o zaman anne iyi olsun diye bi tane çocuk gönderilebilir. evde daha iki tane var nasılsa. anamın hizmetçisi oluversin giden de. önemli olan ana. çünkü ana bi tane.

mantığına tükürdüklerim.

ayy böyle birşeyi de ilk defa duyuyorum.bunu ciddi ciddi teklif eden insanın akıl sağlığından şüphe duyarım ben açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…