Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten niye annesiyle konuşmasını saklasin:)) Sizin tüm konuşmayı duyabilmeniz garip geldi insanlara. Herhalde çok bağırarak konuşanlardan ikisi deSen kendince beni azarlayabiliyorsun ama, komiksin.
Eşim yanımda konuşur. Saklamaz. Dolayısıyla senin gibi dolanbaç yapmaya gerek de kalmıyor.
Sen.
Evet duyabiliyorum da bunun benle ilgisi yok ki öyle rahatça konuşuyorlarZaten niye annesiyle konuşmasını saklasin:)) Sizin tüm konuşmayı duyabilmeniz garip geldi insanlara. Herhalde çok bağırarak konuşanlardan ikisi de
Çok takılmamaya çalışın bence. Bebeğin bir süre boyunca sadece, hayatının tümünde de en çok size ve babasına ihtiyacı olacak. İnsan doğmadan kendi çocuğuna bile o kadar ilgi gösteremiyor bağ kuramıyor, çok yoğun bir sevgi duyamıyor, babaanne ve dedenin henüz bu bağı kuramamış olmaları bu yüzden bebekten bahsetmemeleri de mümkün.Merhabalar,
Çok şükür 7 aylık hamileyim.
Kendi aileme de eşimin ailesine de yaklaşık 6 saat uzaklıktayız.
Kayınvalidem ve kayınpeder ile ziyaretlerine gittiğimiz zaman hoş sohbet haldeyizdir. Hiç bir kavga gürültümüz olmadı. Fakat telefonla iletişim halinde değiliz. Eşimle konuşurlar telefonda.
İlk zamanlarda normal karşıladım ama artık çok tuhafıma gidiyor. Bir kez olsun gelinimiz, torunumuz nasıl, iyiler mi, bir ihtiyaç var mı, bir aksilik var mı diye sormazlar eşime telefonda. Hatta sanki bebek hiç yokmuş gibi konusunu dahi bir kez bile açmadılar bunca zaman. Sanki hiç böyle bir mevzu yok.
İlk kez torunları olacak. Başka hiç torunları da yok.
Elbette çok şükür tüm ihtiyaçlari kendimiz alabiliyoruz zaten kimseye güvenerek bu yola çıkmadık ama insan bi değer gördüğünü merak edildiğini bilmek istiyor. Bir nasıl, iyi mi sorusu yeterli idi bana.
Ben değersizsem en azından çocuğumu sormalarını isterdim.
Haksız mıyım?
Eşime de hiç bahsetmedim gücendiğimden. Sağolsun kendisi hep bana destek her konuda.
Kimseye anlatamıyorum derdimi bu şehirde ne bir arkadaşım ne bir kimsem var . kimse halimi hatrımı sormuyor..
Ya tabi yatıp kalkıp bebeği düşünsünler demiyorum ama ayda bir kez aklına geldiğinde ne var ne yok diye sorulmaz mı bilemedim bana çok tuhaf geldiÇok takılmamaya çalışın bence. Bebeğin bir süre boyunca sadece, hayatının tümünde de en çok size ve babasına ihtiyacı olacak. İnsan doğmadan kendi çocuğuna bile o kadar ilgi gösteremiyor bağ kuramıyor, çok yoğun bir sevgi duyamıyor, babaanne ve dedenin henüz bu bağı kuramamış olmaları bu yüzden bebekten bahsetmemeleri de mümkün.
Evet insan böyle durumlarda kendi yaşadığı heyecan ve sevinci yakınındakiler de yaşasın istiyor. Özellikle amca, teyze, anneanne, babaanne, dede adayları. Diğer arkadaşların da dediği gibi bazı insanlar bu konularda konuşmaktan pek hoşlanmazlar, önceki kuşak özellikle. Soğuk veya tutucu insanlar mıdır?Ya tabi yatıp kalkıp bebeği düşünsünler demiyorum ama ayda bir kez aklına geldiğinde ne var ne yok diye sorulmaz mı bilemedim bana çok tuhaf geldiÇünkü daha bir kez bile sormadılar. Tek bir kez sorsa bu cümleyi kuramazdım
![]()
Aslında öyle aman aman tutucu diyemem ama soğuk olabilirler evet öyle birbirlerine veya çocuklarına açıkça sevgi gösterdiklerini görmedim evlerinde belki de sebep budur yapıları böyledir..Evet insan böyle durumlarda kendi yaşadığı heyecan ve sevinci yakınındakiler de yaşasın istiyor. Özellikle amca, teyze, anneanne, babaanne, dede adayları. Diğer arkadaşların da dediği gibi bazı insanlar bu konularda konuşmaktan pek hoşlanmazlar, önceki kuşak özellikle. Soğuk veya tutucu insanlar mıdır?
Eşinize sordunuz mu hiç sordular mı diye? Belki siz lavabodayken, banyodayken, uyuyorken falan sormuşlardır. Nasıl tüm konuşmalarda yanında olabilirsiniz ki eviniz 1+0 ya da 1+1 falan miAslında öyle aman aman tutucu diyemem ama soğuk olabilirler evet öyle birbirlerine veya çocuklarına açıkça sevgi gösterdiklerini görmedim evlerinde belki de sebep budur yapıları böyledir..
Bazı insanlar sevgi göstermeyi bilmiyor. Eski kuşak böyle özellikle. Hep çocuğunu uyurken seven babalar klişesini duyarız ya. Bu romantize edilecek bir durum değil bence doğru da değil ama en azından sevmiyorlar, yok sayıyorlar hissinden kurtulursunuz. Üzmeden bekletmeden sağlıkla kucağınıza gelsin bebeğinizAslında öyle aman aman tutucu diyemem ama soğuk olabilirler evet öyle birbirlerine veya çocuklarına açıkça sevgi gösterdiklerini görmedim evlerinde belki de sebep budur yapıları böyledir..
Sormadıklarından şöyle eminim, eşim yüksek sesle konuşuyor evde. Ve anne babasi aramaz zaten. Eşim arar onları. Ve iki haftada bir falan arar zaten. Evet aradiginda ben banyoda olabilirdim ama bu ihtimal yaşanmadı hep yanımdayken aradı esim zaten.Eşinize sordunuz mu hiç sordular mı diye? Belki siz lavabodayken, banyodayken, uyuyorken falan sormuşlardır. Nasıl tüm konuşmalarda yanında olabilirsiniz ki eviniz 1+0 ya da 1+1 falan mi
Çok teşekkur ederimBazı insanlar sevgi göstermeyi bilmiyor. Eski kuşak böyle özellikle. Hep çocuğunu uyurken seven babalar klişesini duyarız ya. Bu romantize edilecek bir durum değil bence doğru da değil ama en azından sevmiyorlar, yok sayıyorlar hissinden kurtulursunuz. Üzmeden bekletmeden sağlıkla kucağınıza gelsin bebeğiniz![]()
Hayır ya diyorum ya 7 aydır hep yanınızda konuşmasi, tüm konuşmaları duymaniz inanılmaz geliyor. Hiç mi sekmez diye. Ama öyleymiş. Yoksa kayinvalidenin sormaması daha az inanılmaz benim dediğim durumdan.Sormadıklarından şöyle eminim, eşim yüksek sesle konuşuyor evde. Ve anne babasi aramaz zaten. Eşim arar onları. Ve iki haftada bir falan arar zaten. Evet aradiginda ben banyoda olabilirdim ama bu ihtimal yaşanmadı hep yanımdayken aradı esim zaten.
Neden sormadıklarına inanmak bu kadar zor geliyor acaba size? Çok merak ettim.
Ben de sorsunlar isterim zaten ama sormuyorlar problem bu![]()
Ama eşim ne desin ki niye sormuyorlar desem. Sonuçta sorumlusu kendisi değilneden eşinize açık açık sormuyorsunuz?
içinize atarak cvp bulamazsınız bu soruya
Siz arıyor musunuz onları?Merhabalar,
Kayınvalidem ve kayınpeder ile ziyaretlerine gittiğimiz zaman hoş sohbet haldeyizdir. Hiç bir kavga gürültümüz olmadı. Fakat telefonla iletişim halinde değiliz. Eşimle konuşurlar telefonda.
İlk zamanlarda normal karşıladım ama artık çok tuhafıma gidiyor. Bir kez olsun gelinimiz, torunumuz nasıl, iyiler mi, bir ihtiyaç var mı, bir aksilik var mı diye sormazlar eşime telefonda. Hatta sanki bebek hiç yokmuş gibi konusunu dahi bir kez bile açmadılar bunca zaman. Sanki hiç böyle bir mevzu yok.
Elbette çok şükür tüm ihtiyaçlari kendimiz alabiliyoruz zaten kimseye güvenerek bu yola çıkmadık ama insan bi değer gördüğünü merak edildiğini bilmek istiyor. Bir nasıl, iyi mi sorusu yeterli idi bana.
Haksız mıyım?
Eşime de hiç bahsetmedim gücendiğimden. Sağolsun kendisi hep bana destek her konuda.
Kimseye anlatamıyorum derdimi bu şehirde ne bir arkadaşım ne bir kimsem var . kimse halimi hatrımı sormuyor..
Siz arıyor musunuz onları?Merhabalar,
Haksız mıyım?
Peki siz eşiniz konuşurken nasıllarmış iyilermiymiş diye soruyormusunuz?Merhabalar,
Haksız mıyım?
Niye okumadan yorum yaziyorsunuz?
Beni arasınlar yazmıyor hiç bir yerde.
Konu eşime sormuyorlar zaten.
Allah göz vermiş bi oku