canım eşinin aldığı maaş kiraya ve diğer giderlere yetecek düzeyde mi ?öyleyse şayet durmanın bir manası yok ..aslında aklıma gelen ne biliyor musn , eşinin bir mesleği varsa şayet olabildiğince uzağa gitmek ,mesela sende oda çalışıcaksınız ve başka şehir bile olabilir bu gittiğiniz yer ,kayınvalidende akrabagilllere oğlum iş için şehir dışına çıktı desin misal..hani hep elalem ne der gözüyle bakıyor ya..
buda çözum değilse şayet ; birde aklıma gelen ne var ..madem hep onların dediği oluyor siz anladığım kadarıyla parayı verıyrosunuz ama karşılığınıda alamıyorsunuz..ya onlardan süreklı bşeyelr isteyip canından bezdırmelı ki sizden kurtulmayı istesinler :82:
yada aklıma gelen diğer bişey :ailenın tek kızımısın bılmıyorum ama bır hastalık bahanesı uydurup mesela aılenden bırı hasta olsun ..sende bakmak zorunda kal mesela ..e eşin yalnızmı kalıcak mısal ..aılenın yanına yerleşmek durumunda ol..mısal hasta iyileşince de geri dönmezsin
)) ocivardan ev tutup ailene yakın olursun..ailende biz kızımıza kefiliz ,onların durumlarından haberdar olcaz desinler vs..oldu bitti maşallah olsun.. :)) istikrarlı bir süreç ama ancak böyle kurtulursun cnm..( fazlamı hayalperestım bılmıyorum ama bence denemeye değer )
ben mesajları baştan berı okuyorumda kafamın basmadıgı yerler var..parayı kayınpeder nıye alıyor ,aldığı parayı napıyor ??? sizin adınıza birikimmi yapıyor yoksa evemı harcanıyor yanı gelen gıdıyor mu ?