Kayınvalidemin yaptığı ayrımcılık

ceylis

birlikte sonsuza...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
944
1
66
kızlar belki okuyunca bana kızacaksınız ama kendinizi benim yerime koyarak okuyun olr mu ben kayınvalidemin yanındayım eltim de var. eltim kayınvalidemin kız kardeşini kızı yani yiğeni. tabi ki ayrıcalıklar yapacak ki yapıyor da ama hep hiç ayırmam der kendileri.. neyse konu yaptığı ayrıcalılar gerek maddi gerese manevi =( davranışları zaten farklı ve sürekli eltime alış veriş yapıyor kıyafet alıyor bana tabi hiç bişi hemen maddi düşünüyor demeyin sabahları kapımı yumruklayarak beni çağırır ne bileyim işte o kadar çok örnek var ki ama ben bu yapılanların karşısında nasıl davranacağımı ne diyeceğimi bile bilmyorum ayın 13ünde 10 aylık evli olmuş oluyoruz bu 10 aydır da böyle hatta ki benim gelinliğim eltimin söz kıyafetinden bile ucuzmuş ve benim stediğim alınmadı tek 1yere gidildi hmen alındı tamam daha o kadar çok sorun var ki bana fikir verin ne olur. eltim benden küçük önceden adıyla hitap ederdim evlendiğimiz gün kayınvalidem bana artık yenge de dedi tamam dedim ama eşim de eltimden büyük fakat eltm eşime abi demiyor hatta adını bile söylemiyor bi lakabı var adının farklı söylenişi gibi onu söylüyor ki kaç kere öyle deme eşim kızıyor dedim püüü biz hep öyle deriz herkes öyle diyor dedi hadi kendinden büyükler neyse ama sana ne oluyor ya huuu ! kızlar daha yazarım fazla uzun olmasın ki okuyun sıkılmadan ve bana fikir verin ne yapayım nasıl davranayım... cevaplarınızı bekliyorum..

hepiniz aynı evdemisiniz:26:eğer öyleyse böyle sıkıntıların olması çok normal canım.keşke en baştan kabul etmeseydinşimdi yapabileceğin tek şey var sabırlı ve sakin olup bir an önce evini ayırmaya çalış

inşaAllah ayırma gibi bi durumumuzda var canım biz eşimle okuyorduk o yüzden böyle oldu ama eşim artık çalışmaya başladı yapılanlara o da dayanamadı ev var ama sağ olsunlar kiraya veriyorlar şuan içindeki kiracı çıkacak gibi durumlar var eşimde hemen söylicem ben o evde oturcam kiraya vermeyin diye düşünüyor ama işte kabul etmeyebilirler evet beraber eltim alt katta oturuyor ama sadace yatmaya iniyor bgünlerde gündüzleri de evdeydi ama gece burda kaldı eşi şehirdışında diye

yapılacak tek şey var eşinle konuşup ayrı eve çıkmak

çıkak bile diğer ev çok yakın şuan kirada bi üst mesaja yazmıştım yani pek bi fark olacağını sanmıyorum ama ayrı ev ayrı evdir sonuçta rahat ederiz zaten ev 2oda 1salon ve çok küçük

daha o kadar çok şey var ki ben geldim kayınvalidem demesin mi eşinin seni öptüğünü görürsem yeminim var evine işiycem diye resmen şok olmuştum ki eltimle kaynım öyle olurlar ve kendileri çok mutlu olurlar kaldı ki eşimle ben öyle hareketler yapmayız başkalarının yanında

Son düzenleme:
iyi kalıyorsunuz kayınvalidenizle insan rahat edemez ya ne rahat rahat eşinle televizyon izler nede rahat rahat süslenebilir.neden kabul ettiniz kayınvalidenizle oturmayı ben olsam diretirdim işiniz çok zor.yiğenide olsa gelin gelindir ayrıcalıklara bende sinir oluyorum inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız

zaten tv izleyemiyoruz tam üzerime bişeyler gysem süslensem içerden çağırırlar ne yapacağımı şaşırırım zaten mecbur kaldık canım insan büyük konuunca başına gelirmiş ya hep derdim asla oturmam soranlara da sakın oturma ayrı eve çık derdim hatta uzak otur derdim ama okuyorduk ve eşim dayanamadı sağ olsun aklı bende kaldı ders yapamadı felan derken böyle oldu ama şuan çalışmaya başladı 1ay olacak dayanamadı da yapılanlara

ay kan beynime sıçradı

torun istiyorsanız beni öpmesi şart,öpüşmeden torun morun olmaz de........

Kaçın o evden.
Hem de mümkün olan en kısa sürede.
Eltiniz akrabası olabilir ama kayırmak için neden değil ki.
Evlatlarını kayırmaz ki insanlar gelinlerini kayırsınlar.
Hele size söyledikleri.
Allah sabır versin

çok üzüldüm durumuna eşinle konus olanları görmesini sağla bence kiracınız cıkıyorsa kayınvaliden seni değil yeğenini cıkartır o eve

Hayatlarını düzene sokmadan evlenen genç arkadaşlarıma çok kızıyorum.
Aceleniz neydi bu kadar ?

ay kan beynime sıçradı

torun istiyorsanız beni öpmesi şart,öpüşmeden torun morun olmaz de........

neymiş o öpmeyi ve öpülmeyi sevmezmiş o yüzden eğer kiiii seni öptüğünü görürsem yanlışlıkla da olsa diyor gelp evine işiycem diyor evimiz yok zaten o zamna gelip odana işerim diyor eşim de işe yıkarsın dedi o da bne neden yıkıyormuşum karın yıkasın işi ne diyor

eşimi de ayırıyor zaten daha kışlık ayakkabı almamışlardı eşime geçen hafta sağ olsun annem aldı montu yoktu almadılar sağ olsun annem aldı verdi almanyadan gelmişti al oğlum sen giy dedi ki 2erkke kardeşim var annem sağ olsun kendi oğlu gibi davranıyor eşim de farkında neyseki ama işte pek de beni savunmuyor ev içinde

ayyy mhabbete bak ne kadar sinir bozucu şeytan dio git sen işe onun odasına

Hayatlarını düzene sokmadan evlenen genç arkadaşlarıma çok kızıyorum.
Aceleniz neydi bu kadar ?

canım benim için sorun yoktu 4-5sene beklerim dedim ki zaten 2senedir beraberdik ama eşim aklıma ders girmiyor hep aklımda sende dedi hasta oldu felan öylelikle oldu yoksa bende çok meraklı değildim kaynana ile oturmaya haliyle böyle oldu ama artık olan olmuş ben şuan ne yapabilirim ne söyelyim yada susayım mı diye soruyorum zamanı geri saramayız öyle değil mi

ayyy içim şişti valla allah sabır versin kardeşim bence eşinin maaşı iyiyse o kiracının çıkmasını bekleme kendinize bi ev tutun çünkü o eve çıkarsanız kayınvaliden orda da seni rahat bırakmaz sizden kira ister zamanla çıkın der eltini yerleştirmeye kalkar kendi evine temizliğe çağırır vs.. vs... ama cidden o evden ayrıl şu anda da mesafe koymayı dene çok yüz göz olmuşsunuz allah yardımcın olsun

çok zoruma gidiyor ben susuyorum bişey demyorum ama sağ olsun kendisi susamıyor
şuan maaşı çok yüksek değil deneme aşamasında olduğu için ama 2-3 aya kadar yükselecekmiş bizde öyle düşündük ama işte öyle olunca da diyorlar ki durun işte ne oluyor he zaten şuan çıksanız çok masrafolur felan diyor kayınpeder ki düğünümde hiç masraf yapmadı yatak odası bile almadılar zaten benim ki yeni al bunu kullan sonra alırız dedi değişik şeyler işte :S diyorum ya o kadar çok şey var ki anlatsam roman olur derler ya aynen öyle

Eşin işe girmiş sanırım..
Sende bir an önce bir işe gir.
Kiracının çıktığı eve siz geçemezseniz.
Küçükde olsa bir eve çıkın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…