hepiniz aynı evdemisiniz:26:eğer öyleyse böyle sıkıntıların olması çok normal canım.keşke en baştan kabul etmeseydinşimdi yapabileceğin tek şey var sabırlı ve sakin olup bir an önce evini ayırmaya çalış
yapılacak tek şey var eşinle konuşup ayrı eve çıkmak
iyi kalıyorsunuz kayınvalidenizle insan rahat edemez ya ne rahat rahat eşinle televizyon izler nede rahat rahat süslenebilir.neden kabul ettiniz kayınvalidenizle oturmayı ben olsam diretirdim işiniz çok zor.yiğenide olsa gelin gelindir ayrıcalıklara bende sinir oluyorum inşallah en kısa zamanda ayrı eve çıkarsınız
daha o kadar çok şey var ki ben geldim kayınvalidem demesin mi eşinin seni öptüğünü görürsem yeminim var evine işiycemdiye resmen şok olmuştum ki eltimle kaynım öyle olurlar ve kendileri çok mutlu olurlar kaldı ki eşimle ben öyle hareketler yapmayız başkalarının yanında
çok üzüldüm durumuna eşinle konus olanları görmesini sağla bence kiracınız cıkıyorsa kayınvaliden seni değil yeğenini cıkartır o evedaha o kadar çok şey var ki ben geldim kayınvalidem demesin mi eşinin seni öptüğünü görürsem yeminim var evine işiycemdiye resmen şok olmuştum ki eltimle kaynım öyle olurlar ve kendileri çok mutlu olurlar kaldı ki eşimle ben öyle hareketler yapmayız başkalarının yanında
ay kan beynime sıçradı
torun istiyorsanız beni öpmesi şart,öpüşmeden torun morun olmaz de........
Kaçın o evden.
Hem de mümkün olan en kısa sürede.
Eltiniz akrabası olabilir ama kayırmak için neden değil ki.
Evlatlarını kayırmaz ki insanlar gelinlerini kayırsınlar.
Hele size söyledikleri.
Allah sabır versin
neymiş o öpmeyi ve öpülmeyi sevmezmiş o yüzden eğer kiiii seni öptüğünü görürsem yanlışlıkla da olsa diyor gelp evine işiycem diyor evimiz yok zaten o zamna gelip odana işerim diyor eşim de işe yıkarsın dedi o da bne neden yıkıyormuşum karın yıkasın işi ne diyor
Hayatlarını düzene sokmadan evlenen genç arkadaşlarıma çok kızıyorum.
Aceleniz neydi bu kadar ?
ayyy mhabbete bak ne kadar sinir bozucu şeytan dio git sen işe onun odasına
ayyy içim şişti valla allah sabır versin kardeşim bence eşinin maaşı iyiyse o kiracının çıkmasını bekleme kendinize bi ev tutun çünkü o eve çıkarsanız kayınvaliden orda da seni rahat bırakmaz sizden kira ister zamanla çıkın der eltini yerleştirmeye kalkar kendi evine temizliğe çağırır vs.. vs... ama cidden o evden ayrıl şu anda da mesafe koymayı dene çok yüz göz olmuşsunuz allah yardımcın olsun
canım benim için sorun yoktu 4-5sene beklerim dedim ki zaten 2senedir beraberdik ama eşim aklıma ders girmiyor hep aklımda sende dedi hasta oldu felan öylelikle oldu yoksa bende çok meraklı değildim kaynana ile oturmaya haliyle böyle oldu ama artık olan olmuş ben şuan ne yapabilirim ne söyelyim yada susayım mı diye soruyorum zamanı geri saramayız öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?