Eşin işe girmiş sanırım..
Sende bir an önce bir işe gir.
Kiracının çıktığı eve siz geçemezseniz.
Küçükde olsa bir eve çıkın..
çok zoruma gidiyor ben susuyorum bişey demyorum ama sağ olsun kendisi susamıyor
şuan maaşı çok yüksek değil deneme aşamasında olduğu için ama 2-3 aya kadar yükselecekmiş bizde öyle düşündük ama işte öyle olunca da diyorlar ki durun işte ne oluyor he zaten şuan çıksanız çok masrafolur felan diyor kayınpeder ki düğünümde hiç masraf yapmadı yatak odası bile almadılar zaten benim ki yeni al bunu kullan sonra alırız dedi değişik şeyler işte :S diyorum ya o kadar çok şey var ki anlatsam roman olur derler ya aynen öyle
valla o zaman 2-3 ay sabır göster laf söylesen iyice üstüne gelirler daha fazla üzülürsün onlar bırak ikisi grup olsunlar sabret son gülen iyi güler kocanla iyi olmaya bak iyiliğin karşılığını kul vermese allah verir üzme kendini kıskançlık hiç yapma onlar da bir gün iki gün iyi olurlar sonra onlar da bozuşurlar görürsün demişlerdi dersin çünkü o kadınla melek olsan anlaşamazsın
eşimi de ayırıyor zaten daha kışlık ayakkabı almamışlardı eşime geçen hafta sağ olsun annem aldı montu yoktu almadılar sağ olsun annem aldı verdi almanyadan gelmişti al oğlum sen giy dedi ki 2erkke kardeşim var annem sağ olsun kendi oğlu gibi davranıyor eşim de farkında neyseki ama işte pek de beni savunmuyor ev içinde
bende düşünüyorum ama işte eşimin orada varmış bi iş oda bze uzak 2-3 vesait hesap yaptık elimize çok az para kalıyor ki ona da zaten onlar müzade etmezler herşeye karışıyorlar odamızda oturuyoruz ona ble karışıyorlar eşim içeri geçincede yüzüne tüüü anca mı çıkabildin diyor geçen kulaklarımla duydum eşime sordum evet öyle dedi diyor
lütfen beni yalnış anlamayın ama bunları okuyunca daha kendisine ayakkabı mont alamayan birinin evlenmesini çok yadırgadım açıkçası. bir erkek ve bir bayan kendi ayakları üzerinde durmadan evlenmemeli bence. bu kadar acele edip evlenilince yazdığınız sorunların yaşanması gayet normal. bir an evvel işlerini yoluna koyup ayrı eve çıkın. size tavsiyem anca bu olabilir. araya mesafe koymanız şart. ayrıca kendinizi toplamadan çocuk sahibi olmak acele etmeseniz daha iyi olur gibi geldi bana.
lütfen beni yalnış anlamayın ama bunları okuyunca daha kendisine ayakkabı mont alamayan birinin evlenmesini çok yadırgadım açıkçası. bir erkek ve bir bayan kendi ayakları üzerinde durmadan evlenmemeli bence. bu kadar acele edip evlenilince yazdığınız sorunların yaşanması gayet normal. bir an evvel işlerini yoluna koyup ayrı eve çıkın. size tavsiyem anca bu olabilir. araya mesafe koymanız şart. ayrıca kendinizi toplamadan çocuk sahibi olmak acele etmeseniz daha iyi olur gibi geldi bana.
Maddi imkanlarınız el vermeden o evden çıkamıyacaksınz anladığım kadarıyla..
Onlar da bu şekilde davranmaya devam edecekler.
Senin ailenin durumu nasıl.
Neyse işin çok zor..
Bekar olduğum için evli insanların konularına pek yorum yapmıyorum.
Sonuçta bilmediğim birşey yanlış şeyler söyleyebilirim
Ama sinirden delirdim yemin ederim ya.
Ne kadar iğrenç bir söz evine işerim.
Terbiyesiz ya.
Canım Allah yardımcın olsun.
Akıl vermek gibi değil ama dikkat et eltine . Bak kaynanan hakkında seninle dedikodu yapmaya kalkar falan sakın aldanma.
Sonra sen kötü olursun.
Sen hiç konuşma , sus. Eşini işle onu yanında tutmaya çalış.
İnşşalah ayrı eve çıkarsınız.
Bende aynısını söyledim de...
Arkadaşın kocasının kafasına ders girmemiş
Dersle işi olan kocanın evlenmeyle işi ne ?
Valla böyle arkadaşlara acımıyorum
bende istemedim ama olan olmuş diyorum ne yapalım yani babamın eine mi gideyim onlar dedi illa gel kızım olsun biz herşeye kefiliz felan herkese böyle mi yaklaşıyorsunuz merak ettim ben size evlenemse miydim demiyorum ne yapabilirim diye soruyorum
Bende aynısını söyledim de...
Arkadaşın kocasının kafasına ders girmemiş
Dersle işi olan kocanın evlenmeyle işi ne ?
Valla böyle arkadaşlara acımıyorum
İnanır mısınız ben size acıyorum.
Neden bu kadar acımazsınız ?
Eleştiriyi bile düzgün yapmıyoruz bazen '' Ben böyle arkadaşlara acımıyorum'' ne kadar yanlış bir cümle.
Uslubunuz çok sert ve çok kırıcı.
Bence daha yapıcı olmalıyız.
bnce o yakında bosalcak ewe gdersenz yıne gelırler nasılsa bızım dıe
kndı eemegnzle gdıp baska ew tutun sende calıs muhtc olmayın
bıde bısı sorcm o kadın sızı odanzda rahat bırakıomu yanı sesınızı faln dınlıodr kesın
haklısın canım olabilir bilemiyorum artık ama içerde bizim hakkımızda konuşulanları duyuyoruz sonra söylediğimde de 1kere söylemiştim inkar ettiler ama ben Allah şahit hadi sende konuşmadım Allah şahit de dedim sustu tabiç..
ewet canım bizde düşünüyoruz bakalım ama abisinin kirasını babası veriyor diye eşim biz kiraya çıksak onu da vermek zorunda diyor onların faturasu alışverişi herşeyi kayınpeeder yapıyor bilmiyorum ki ne yapsak
İnanır mısınız ben size acıyorum.
Neden bu kadar acımazsınız ?
Eleştiriyi bile düzgün yapmıyoruz bazen '' Ben böyle arkadaşlara acımıyorum'' ne kadar yanlış bir cümle.
Uslubunuz çok sert ve çok kırıcı.
Bence daha yapıcı olmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?