tam dayaklık bu kaynanan
ewet tabi öyle ama biz yapamayacağımız bende manevi olarak bunu hak ettiğinidüşünrek bana kötü davrandığında dua ediyorumAllahım rüyalarına sok diye rüyaarnda d görüyorlar hatta bana anlatıyorlr tabi diyemiyorum beni üzdükleri için gördüklerini hatta kaç kere eşimde şahit oldu
hatta bi gün eşimle dışarı çıktık ben saçımı boyatacaktım eşimde binanın altında arkadaşının olduğu bi dükkan var orada beklerim dedi neyse bende dedim k olmaz üçük kaynım oaya gelir seni görür çıkar annene der ki yengem yok abim aşağıda nerede yengem der olay büyür eşimde bişey olmaz dedi neyse ben kuafördeyim eşim aradı demesin mi annem seni sordu bende tamam haberim var edim kapadım bende dedim bak aynen benim dediğim gibi oldu neyse eve geldik tam kapıyı açarken kaynanam üzerime yürüyüp el kaldırmasın ı şok oldum bayılacaktım tansiyonum düştü kendimi odaya zor attım çok üzüldüm kırıldım zoruma gitti nerdesin sen haber vermeden nereye gidiyorsun diyor bi yandan da el kaldırıyo yahu kadına bakın dedim eşim biliyor telim var arasaydınız neyse işte sonra ben dedim ki Allahım bu kadın beni bu kadar üzüyor gece rüyasına sok ne hakla bana el kaldırırmış (şuan bile elim ayağım titriyor )sabah kalkmış bana diyor ki gece rüya gördüm elimi baltayla kesiyordum sadece yüzün baktım tab denir mi bana kaldırdığın elin o