Kayinvalidem zaman zaman namaz kıldın mı? Vakit geçiyor, ezan okundu hadi.. şeklinde beni uyarıyor. Ben kılıyorum zaten. Onun soylemesiyle kılmıyorum. Beni uyarıyor sağolsun ama rahatsız oluyorum. Bizde kaldığında sabah uyanmış oluyor ezan okunuyor beni uyandırıyor diyor kalk otur ezan okunuyor. Bende artık rahatsız olmaya başladım çocuk gibi uyarılmaktan. Kendim bilincindeyim. Dedim anne sen beni mi takip edip duruyorsun? Kendisinin bir lafını ikiletmem. İlk defa birsey dedim o da bu. Kadın döndü sırtını tamam bir daha denem Ben hata yaptım dedi sinirli şekilde. Ben dedim hata değil sağol Allah razı olsun ama sürekli kıldın mı deme. Küstü bana cevap vermedi 10 dk sonra dedim seni kırdıysam özür dilerim dedi uzatma. Ben dedim neden böyle yapıyorsun vsssss.... 3 kere toplamda özür diledim 3 kere uzatma dedi cevaben. Sonra ben öğrendim bunu eltime anlatmış fakat özür dilediğim kısmı anlatmamis. Ben namazını kıldın mı dedim o da beni tersledi demiş. Ben şaşırdım o şekilde eksik anlatmasina. Sizce yaptığı doğru mu ne düşünmeliyim ?