• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemin yaptığı doğru mu ?

Böyle insanlar insanı her şeyden soğutuyor .Sanki onlar dedi diye yapıyoruz ,kendi hür irademizle ,inancımızla değil .Dini bile sahipleniyorlar .Hatanız özür dilemek.Ayninseyi ben de yapıyorum .Olay uzamasin diye aslında yapmamak lazım .Sizi anliyorum.Bakiyorsun karşında anlasacak insan yok ,o kapasite yok.Pees ediyorsun .

görüyorsunuz ki bedenen dinin yükümlülüklerini abartarak çevresine duyurarak yapan ama zihnen kirli bir kişilik daha. 1 2uyarılır ama sürekli ters ters dikte bi şekilde uyarması gerçekten sinir bozucu. az bile yapmıssınız madem o kdr namazında niyazında biraz sakin anayışlı biri olması gerektigini bilirdi. bu etrafına din pazarlayan kadınlardan. en ufak bi söze eleştiriye cevaba tahammülü olmayan her zaman onay bekleyen otorite kişilik. bide kalkıp eksik dedikodunu yapmış. sen namaz kılsan kaç yaşar zihnin kirli be teyze. gelmişsin kaç yaşına karsında özür dileyen insana bile tenezzül etmiyosun. ben burda sinirlendim ya resmen kendisi huzursuzluk çıkarıp elaleme yaymış birde :sinirli::sinirli:

Back
X