Kayınvalidemin yaptığı

Konuşmuyormuşuz bence iyi yapmış. Ben ramazanda evimde huzursuzluk istemem. Polemik olmasa bile onun dediğine siz cevap vermeyeceksiniz, sizin dediğinize gorumce, elti cevap vermeyecek. Sizi de başka gunde çağırır. Cagirmazsa ayıp etmiş olur. O zaman bayramda gitmeyebilirsin

Valla bacim konu aciyorsun, cevap yazmiyorsun. Insanlar deli gibi kendi kendilerine konusup duruyorlar burda. Hani foruma girmesen tamam da giriyorsun konuya bakiyorsun buna ragmen insanlari adam yerine koyup yazmiyorsun. Bir de nasil bir işse tekrar konu acip umursamadigin insanlarin fikrini soruyorsun. Ne de olsa burda da yazmayacaksin en iyisi konu hakkinda fikir belirtmemek 😂😂
bu forumda en ennn sevmediğim üyeler bunlar
konuyu sorarken iyi cevapları okurken iyi ama cvp vermek yok

Fikirlerinizi önemsiyorumki buraya yazıyorum di mi . Okuyorum hepsini tek tek merak etmeyin kendimi iyi hissedersem de yazıyorum
peki beğeniyor musunuz beğen tuşuna basıyor musunuz merak ettim
kusura bakmayın buda bencillik ve emeği önemsememe

Bunca insanla küssünüz, aynı masada yemek yiyip ne yapacaksınız? Burada neredeyse herkesin eminim ki elti, kv, görümceleri dört dörtlük değil ama idare ediyoruz işte. Yani sorunun sizde olduğunu düşünüyorum. Eşinize zorla aratmanız falan... Bilemedim.

Vallaha ben artık dışardan insanları o kadar önemsemiyorum. Beni öyle oturup ağlatacak kadar kimsenin etkisi yok hayatımda (eşim hariç) . Yani öyle kayinvalide, görümce, elti şu bu takilmiyorum. Sizde deneyin. Cok daha rahat bir hayat yaşarsınız

Bayramda gidin elini öpün ama bu el öpme işini sakin bir ana denk getirin ve öperkende diyin ki "aslında sana çok kırgınım anne ama yinede bayram "deyin işi kavgaya dökmeden medenice direk söyleyin derdinizi kimseyi araya koymadan eltinizle görümcenizlede bu şekilde olun araya birileri girdikçe yanlış anlamalar artar büyümeyecek olaylar büyür siz net oldukça saygınlığınız artar ancak burada önemli olan bunu işin seviyesini düşürmeden yapmak

Size bir kasıtları olsa anne babanızı neden çağırsınlar ki?
Ayrıca anneniz sizden başka herkesin orada olduğunu görünce sorabilir ve sizi arayıp çağırabilirdi.

Anne babama da ayrı kızdım zaten . Ben olsam şaka yolluda olsa lafımı söylerim yani. Benim çocuğum niye Burada değil diye hatta kendim de gitmezdim

Bilmiyorum belki de ben abartıyorum ama bu düpedüz terbiyesizlik bana göre

Herseyi abarttiginiz gibi bunuda abartmissiniz ne cabuk esinizi affedip barisip anasıgıle sarabildiniz? Sorun üretme hızınıza yetisemiyoruz . Her neyse ben bu platformda size gıcıgım galiba Üzgün olmaktan öte işinize gelen şeylere cevap verdiğiniz için . Rahatça yazıyorum alinmiyorsunuz inşallah cvp vermezsiniz olur biter :)

Kayınvalidenizle aranız bozuk
Eltiyle görüşmüyorsunuz
Görümceyle görüşmüyorsunuz

Sizi neden çağırsınlar ki?

Çağırsalar buraya “gideyim mi ne dersiniz, bana böyle yapmışlardı, şöyle demişlerdi” diye konu açarsınız.

Çok dengesizsiniz. Yaşadıklarınız müstehak gibi geliyor bana.

sizi de davet etmelilerdi orası ayrı konu ama hem eltinizle hem görümcenizle küsmüşsünüz acaba bu konularda biraz da hatayı kendinizde mi arasanız?

Back
X