Kayınvalidemin yaptığı

Ben olsam karşı karşıya geldiğimizde kesinlikle lafı dokundururdum. Ben de elimle görüşmüyorum.daha doğrusu küs ya da kavgalı değiliz.sadece hareketlerinden dolayı meraba meraba. Ama kv isterlerse sadece onları götürsünler umrumda bile değil.hatta şehir dışındalar. Arada gelirler mangal falan yakarlar.bizi de bir kaç kere çagirmadilar. Daha da mesafe koydum.isterlerse yedi sulaleyi çağıranlar umrumda değil yani.

Hiç üzülmeyin gerçekten bunda ağlanacak birşey yok. Ne guzel annenizi babanızı çağırmışlar zaten medeni insanlara benziyorlar, kendilerini affettirmek adına sizin için bir yemek organize ederler eminim :KK54:

Lütfen daha önceki açtığım konulara ithafen cevap yazmıyor bu üye falan demeyin bana. Nasıl bir ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı bilmiyorsunuz çünkü . Cevap yazıp sohbet edecek mecal bulamıyorum çoğu zaman öyle psikolojim bozuk

Bugün kayınvalidem ve kayınpederim dışarda dünürlerine iftar verdiler. Benim ailem eltimin ailesi ve görümcemin kocasının ailesi davetlilerdi.Yani biz öyle biliyorduk. Günlerdir konuşulan sadece anne baba olarak katılınacak çocuklar damatlar gelinler olmayacak hatta yemeğin teması dünür ve elli yaş üstü diye espri yaptık.

Biz eşimle yemeğe gitmedik çünkü çağrılmadık sadece annem babam gitti: biz zannediyoruz ki eltim de yok kaynım da yok görümcemde kocası da yok yemekte .

Annemi aradım öğrendim ki bir biz yokmuşuz yemekte bir biz ayrılmışız sığdırılmamışız herkes oradaymış demek ki davet edilmişler kendi başlarına çıkıp gidecek halleri yok ya

Ben eltim ve görümcelerimle konuşmuyorum belki bizi karşı karşıya getirmek istemediler ama benim çok gücüme gitti kendimi çok aşağılanmış hissettim dışlanmış hissettim

Benim kaynanamla hiç bir sorunum yoktu ki neden böyle yaptı mesela neden beni çağırmamazlık yaptı eltimi değil
Çok üzüldüm çok gücendim çok kırıldımm

Ağladım akşamdan beri eşime zorla arattım neden diye eltimin çocukları peşine takılmışlar kaynanamın. o da sen olmazsın ben onlara dışarlarda nasıl bakayım diye eltimi de götürmüş son anda. planlı bir çağırma yokmuş yani açıklaması bu şekilde

Bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım ne yapmalıyım
Onlarla konuşmaya bilirsin ama tüm aile toplanmış senide çağırmaları lazımdı. Ozaman bayramda da gitme kv ye görümcenle eltin gider diye.

Benim babamın cenazesine gelmedi kayınvalidem ben ne yapayım bilemedim yani? Bende çok kırgınım ama yine kötü ben oluyorum

Anne babama da ayrı kızdım zaten . Ben olsam şaka yolluda olsa lafımı söylerim yani. Benim çocuğum niye Burada değil diye hatta kendim de gitmezdim

Bilmiyorum belki de ben abartıyorum ama bu düpedüz terbiyesizlik bana göre
Neyse ki anne baba sizin kafadan değil. Etrafınızda bir tane adam bırakmamışsınız küse küse. Valla size verilebilecek tek tavsiye aklınızı başınıza toplayın.

Lütfen daha önceki açtığım konulara ithafen cevap yazmıyor bu üye falan demeyin bana. Nasıl bir ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı bilmiyorsunuz çünkü . Cevap yazıp sohbet edecek mecal bulamıyorum çoğu zaman öyle psikolojim bozuk

Bugün kayınvalidem ve kayınpederim dışarda dünürlerine iftar verdiler. Benim ailem eltimin ailesi ve görümcemin kocasının ailesi davetlilerdi.Yani biz öyle biliyorduk. Günlerdir konuşulan sadece anne baba olarak katılınacak çocuklar damatlar gelinler olmayacak hatta yemeğin teması dünür ve elli yaş üstü diye espri yaptık.

Biz eşimle yemeğe gitmedik çünkü çağrılmadık sadece annem babam gitti: biz zannediyoruz ki eltim de yok kaynım da yok görümcemde kocası da yok yemekte .

Annemi aradım öğrendim ki bir biz yokmuşuz yemekte bir biz ayrılmışız sığdırılmamışız herkes oradaymış demek ki davet edilmişler kendi başlarına çıkıp gidecek halleri yok ya

Ben eltim ve görümcelerimle konuşmuyorum belki bizi karşı karşıya getirmek istemediler ama benim çok gücüme gitti kendimi çok aşağılanmış hissettim dışlanmış hissettim

Benim kaynanamla hiç bir sorunum yoktu ki neden böyle yaptı mesela neden beni çağırmamazlık yaptı eltimi değil
Çok üzüldüm çok gücendim çok kırıldımm

Ağladım akşamdan beri eşime zorla arattım neden diye eltimin çocukları peşine takılmışlar kaynanamın. o da sen olmazsın ben onlara dışarlarda nasıl bakayım diye eltimi de götürmüş son anda. planlı bir çağırma yokmuş yani açıklaması bu şekilde

Bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım ne yapmalıyım
Ee hadi eltinz takılmak zorunda kalmış görümce ve damat nasıl takilms bende olsam aynı tepkiyi verirdim 😏

Back
X