Kayınvalidemin Yaptığını Hiç Anlayamadım Anlayan Var mı???

konunun hakimi sizsiniz
biz sizin cevaplarınız üzerinden yorum yapıyoruz
sizin cevaplarınız ilginç oluncakonu buralara geldi malesef
anlayışlarımız çok farklı o yüzden yorum yapmmak istemiyorum artık
sizin huyunuz budur böle davranırsınız değişmez.

3 yıllık evliyim ben
en ufak bi problem yaşamadık
kayınvalidemle çok şükür ki bu hem benim hem kayınvalidemin sıfatıyla alakalı
herşeyi problem yapan bi yapımız yok
kıskanç bi gelin olsam
3 yılda 40 kere topic açardım senin gibi

yarışmacı arkadaşlara başarılar diyerek topickten ayrılmıştınız ne oldu tekrarmı aramıza döndünüz :jeyyar:sözünüzde dursaydınız iyi olurdu sözylediklerinizi dikkate alırdım belki:lepi:bende eşimle 3 yıldır beraberim 5 aylık evliyim 3 yıldırda bu ailenin içindeyim siz yazdıklarımı okumadan alakasız yorumlar yaptığınız için 3 yılda 40 kere topik açardım sesin gibi demişsin bende 3buçuk sene sonra açtım bu topiği zaten kaydirigubbakcemile3

bu tip durumlarda hep kaynanamı haklı görmeye çalışırım.çünkü sonuçta o bir anne ve nezaman etrafımda kaynanasının her yaptığına takılan bir gelin görsem allah sanada senin gibi gelin versin derim

ne varki bunda otur demiş belkide boş bulunup söyledi kötü niyeti yoktu.

onlar yaşlı insanlar ve bizler genç olarak alttan almalı her yaptıklarına takmamalıyız diye düşünüyorum

o sizin elinizi bırakmayan kocanız varya işte onu o ne yaptığını anlayamadığınız kaynananız yetiştirdi ve iyi bir evlat yetiştirmiş teşekkür edin bence

evet eşimi kayınvalidem yetiştirdi sevgiye aç ilgiye alakaya aç bir şekilde eşime okadar sevgi gösteriyorumki eşim bile şaşırıyo bu duruma bünyem şaşırdı bu ilgi alakadan dedi bana ona sormadan bir yere kesinlikle gitmem nişanlıykende böyleydi nekadar memnun olıyorum benden izin almadan bir yere gitmiyosun adam yerine koyulduğumu hissetim bana bunları söylüyo eşim opuyorumnanaktan

anlayan var mı? demişsiniz. evet ben anlıyorum ve neden tuhafınıza gittiğini merak ediyorum açıkçası. sizin yerinizde olsam eşimin elini bırakır, k.validemin elini tutardım "benimkini de ısıt anne diye". ne karşıdan bizi görenler tarafından "paylaşamayan gelin-k.valide" modunda olurduk, ne de kendimi strese sokardım. eş sizin, hiç kimse sahiplenmiyor. evlat farklıdır-eş farklı... bu kadar ufak şeylere takılmak sizi yıpratır ancak...

benim tuhafıma gitti eşimin bir elinle benim elimi tutumuş bir eliyle kayınvalidemin elini tutumuş dışardan bakıldığındada hoş bir görüntü değil sizin tuhafınıza gitmediyse üçünüz elele tutuşup gezin no problem:umursamaz:

Burda anne evladını sever mi tartışması yapılmıyor sanırım, her anne evladını sever tabi ki. 50 yaşına geldi evladım artık sevmekten vazgeçeyim demesi beklenmiyor tabi ki. Ama seviyor diye ve evladı diye her hareketi normal karşılayamayız heralde.

Bence de çok tuhaf bir davranış. Herhangi bir ortamda gelinin elini tutmuş diye diğer elinide ben ısıtıyım demesi bana göre normal değil. Sevgi ölçütü de değil. Tutmasa oğlu üşümekten ölmez ya. Hani herşey normal diyoruz ya şunu hayal ettim de birden, çünkü hiç görmedim açıkçası, 50 yaşında ki bir adam annesinin kucağına oturmuş annesi onu seviyor, hem de dışarda bir ortamda. Bunun adına da sevgi mi diyeceğiz. Ortam vardır, şartlar vardır, belki bu hareketi gelinin yanında yapmasa yine normal karşılanabilir. Şimdi yine gelinden mi çekineceğiz diye bir cevap gelecek, evet yanında eşi varsa hareketlerinde bir ölçüsü vardır bana göre. Ben annesinin kucağında oturan bir eş görmek istemem karşımda. Ben yokken ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Burda anne evladını sever mi tartışması yapılmıyor sanırım, her anne evladını sever tabi ki. 50 yaşına geldi evladım artık sevmekten vazgeçeyim demesi beklenmiyor tabi ki. Ama seviyor diye ve evladı diye her hareketi normal karşılayamayız heralde.

Bence de çok tuhaf bir davranış. Herhangi bir ortamda gelinin elini tutmuş diye diğer elinide ben ısıtıyım demesi bana göre normal değil. Sevgi ölçütü de değil. Tutmasa oğlu üşümekten ölmez ya. Hani herşey normal diyoruz ya şunu hayal ettim de birden, çünkü hiç görmedim açıkçası, 50 yaşında ki bir adam annesinin kucağına oturmuş annesi onu seviyor, hem de dışarda bir ortamda. Bunun adına da sevgi mi diyeceğiz. Ortam vardır, şartlar vardır, belki bu hareketi gelinin yanında yapmasa yine normal karşılanabilir. Şimdi yine gelinden mi çekineceğiz diye bir cevap gelecek, evet yanında eşi varsa hareketlerinde bir ölçüsü vardır bana göre. Ben annesinin kucağında oturan bir eş görmek istemem karşımda. Ben yokken ne yapıyorlarsa yapsınlar.

evet çok doğru yazmışsın benide çok iyi anlamışssın teşekkür ederim:hulya:

Back
X