sen çok iyi bir kaynanasın demekki bir denk gelemedim böyle birisine. ben hiçbirşey istemedim sırf paraları yok diye bütün yükü üzerimize yükledikelri yetmiyormuş gibi her güzel günümüzde kavga çıkarttılar. eşim seni çok seviyorum benim hatırıma katlan ne olur dedi sustum. gözümün önünde eşimi ağlattı ve yemin ettim o gün ne yaparsan yap bırakmayacağım diye. nikahımızda kınamızda düğün günümüzde hep kavga etmiş eşimle. sebep belli değil abuk sabuk şeyler. kandil akşamı eşimi zorla götürdüm ailesine onlar ne yaptı tahm,in bile edemezsiniz. sürekli hakaretler küfürler böyle örnek bir aile işte. her defasında onlar senin ailen deyip durdum ve sürekli yaptıkalrına göz yumdum ama yine ben gelin olarak kötüydüm. en son eşimle kavga etti ve eşim artık ne dersen de bunlar böyle davrandıkça görüşmeyeceğim. anne babadır deme artık bana sen böyle iyi oldukça onlar sana neler diyor hep seni kötülüyorlar dedi. bir dahada ağzımı açmadım. yine kaynanam beni kötüledi ama.
şimdi ben gelin olarak kıskançmıyım? kötü müyüm? düğün borcunu ödedik takdir görmedik. araba aldık, ev aldık hayırlı olsun bile demediler. neymiş kızının evi yokmuş muş. evet şimdi kışkanç kim?
kaynana, gelin veya görümce olarak bakmıyorum ben olaylara insan değişik olabiliyor. ben görümceyim hiç karışmadım ama bu kezde gelin ortalığı karıştırdı mesela. kiminin gelin kötü oluyor kiminin kaynana kimi ailedede görümceler eltiler karıştıyor ortalığı.