- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Herkesin benzer hikayeleri var İnanın. Ben altı yıl sabrettim, sağlığım bozuldu, yine de eşim ve ailesi kendilerine çekidüzen vermedi. Lohusalıkta da eziyetleri devam etti. Tabii onlara göre eziyet değil, samimi ve ilgililer. Ama yaptıklarını kime anlatsam ağzı açık kalıyordu. Ben de tepki koyan, hakkını aramayı beceren biri değilim. Üstüne bir de eşim aileme kaba davranıyordu. Ben de şimdi ailesini hiç umursamıyorum. Arada gidiyoruz, onlar geliyor, hoşgeldiniz iyi akşamlar, bu kadar. Artık beni hiç sevmediklerini düşünüyorum ve memnunum çünkü yüz verince bin istiyorlar. Kendi topuklarına sıktılar, benim gibi sessiz, her şeyi alttan alan birini bulunca sonuna kadar sömürelim diye düşündüler. İnsanda biraz Allah korkusu olur. Şimdi daha mı iyi oldu. Siz de girin odanıza, hizmet etmeyin. Ama ters de davranmayın çünkü eşiniz size yüklenir, daha mutsuz olursunuz. Ben zaten kimsenin kimseye kötülük yapmasını tavsiye etmem, bunu yapan üyeleri de hatalı buluyorum. Siz sadece kendinize eziyet etmeyin