- Konu Sahibi denizliligenc1995
5-6 bin kişiyi nereye sığdıracaksınız ki? Çevresi var diye herkes düğüne gelecek değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden babanız ödüyor anlamadım ? ayrıca kişi başı 28 tl ile nasıl bir yemek olacak merak ettim..
4 5 saat olacak. O saatlerde gelen çok olur diye düşünüyoruz. Babam 35 yıldır herkesin düğününe gidiyor. Benim düğünüm babamda ilk düğün. O yüzden gelenler çok olur5-6 bin kişiyi nereye sığdıracaksınız ki? Çevresi var diye herkes düğüne gelecek değil.
Iyi de düğünü neden babanız yapıyor? Kv yapsın nasıl isterse biz yapamayız borç harç milleti doyuramam sen istersen yap deyin.Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 liraadam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
Aranız bozulmasın diye bu kafadaki insanlara ses çıkarmazsanız iyi niyetiniz çok suistimal edilir. Onlar da sizin kadar aramız bozulmasın diye düşünüyor olsalardı, zaten aslında "adetler gereği" kendilerinin ödemesi gereken bir parayı, size yüklemeye çalışmazlardı. Babanızın maddi durumu onlardan çok daha iyi olabilir, bu hiçbir şeyi değiştirmez. O zaman herkes kendi bütçesi neye elveriyorsa, o kadarını yapar ve karşı taraftan fazla şey istemez. Şuan nişanlınızın ailesinin yaptığına "yolunacak kaz bulunca yolmaya çalışmak" deniyor. Nişanlınız ailesine bir şey demiyor mu?babam bugün konuşacak
O da araları bozulmasın istiyor
görümcemin yemekli düğününde kayınvalidemlekayınpederim de yarı yarıya ödemişler
O yüzden bizden yarı yarıya ortak olmamızı bekliyorlar
Kabul ailelerimiz başımızın tacı evet fikirleri de çok önemli ama sınırlarını bilmeli bu iki taraf içinde geçerli tabi.Olurmu camın egolarını çocukları üzerinde tatmin etmeleri gerekiyor
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 liraadam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
Canım 4-5 saat olsada yemekli düğünde taş çatlasın 2 bin kişinin üstüne çıkmaz salonlar. Sonuçta insanlar tabaklarını alıp bi köşede yemk yemeyecekler masa düzeni lazım herkesten tek tek cvp bekleyip ona göre oturma düzeni lazım hiç kolay birşey değil emin ol. Benimde düğünüm yemkliydi ve eşim düğüne son gün kala hala oturma düzeniyle uğraşıyordu. Düğün sonuçta bu insanlar yemk yiyip takı takıp gitmezki nasıl alıcak 5 bin kişiyi salon bi masada 10 kişiden fazla insan oturamıyo tabak çatal düzeninden dolayı4 5 saat olacak. O saatlerde gelen çok olur diye düşünüyoruz. Babam 35 yıldır herkesin düğününe gidiyor. Benim düğünüm babamda ilk düğün. O yüzden gelenler çok olur
Aranız bozulmasın diye bu kafadaki insanlara ses çıkarmazsanız iyi niyetiniz çok suistimal edilir. Onlar da sizin kadar aramız bozulmasın diye düşünüyor olsalardı, zaten aslında "adetler gereği" kendilerinin ödemesi gereken bir parayı, size yüklemeye çalışmazlardı. Babanızın maddi durumu onlardan çok daha iyi olabilir, bu hiçbir şeyi değiştirmez. O zaman herkes kendi bütçesi neye elveriyorsa, o kadarını yapar ve karşı taraftan fazla şey istemez. Şuan nişanlınızın ailesinin yaptığına "yolunacak kaz bulunca yolmaya çalışmak" deniyor. Nişanlınız ailesine bir şey demiyor mu?
görümcemin düğününde yemekliymiş
Yarı yarıya ödemişler kız tarafı
Bunu söylediler
Köfte pilav salata çorba tatlı menüde
Çok paraları varsa yapsınlar yemekli.Herkese merhaba
Dün nişanım vardı ve kayınvalidem düğünle ilgili konuştu. İlla yemekli düğün istiyoruz dedi. Babam memlekette tekstil fabrikasının sahibi. Bunu şu yüzden diyorum. Babamın çevresi 5000-6000 kişi var. Yemekli olursa 150 milyara yakın olacak. Biz erkek arkadaşımla o parayı kendimize birikim yapmak istiyoruz. Takılarla biriktirip ev almak istiyoruz. Lütfennn fikir verin nasıl ikna edebiliriz
Benim ailem de yemeksiz istiyor
Herkes yemekli yapıyor diye bizde yemekli yapacakmışız ben şuanda sinirden ağlıyorum
kayınpederde bize bıraktı. O bu konuda rahat ama kayınvalidem ısrarcı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Neler diyebilirim
Gerçekten bu kadar masraf yapmak istemiyoruz krediyle.