Kayinvalideminsurekli aramasi

Öyle boşboğaz bir eş bende de var sadece hamile kalmakla bitmeyecek lohusalıkta emin ol o eş kişisi bebek her ağladığında bir yandan video çekmeye çalışacak o videoyu anasına atacak anası 5 dk sonra evde belirecek sonra o telefonu yere fırlatıp kırınca hepsi geçecek merak etme
Bir cinnet herşeyi çözer😊

Eşiniz de garipmiş onun nesini anlatıyor. Kv ye kesin söyleyin olunca oğlunuzdan alırsınız haberi zaten hemen sonra da konuyu kapattığınızı bildirin.

İnanın o sorular hiç bitmiyor. Çocuk olunca da ikinciyi geciktirme, bak araları fazla olmasın, birlikte büyüsünler diyorlar. Sanki gelip kendileri bakacak. İkinci olunca da üçüncü sorarlar 🙄
Anlamıyorlar işte. Evleneli 6 ay olmuş ne çocugu. Çocuk yoksa tam aile degilsiniz diyorlar.

He bacı şimdi yaptık oluşuyor nenesi de. :işsiz: özeliniz adi üstünde ne münasebet anlatması ne alaka eşinizle konuşun sınırlarınızı cizin evdeki evde kalır her muhabbet her konu için geçerli.

Anlamıyorlar işte. Evleneli 6 ay olmuş ne çocugu. Çocuk yoksa tam aile degilsiniz diyorlar.

Evet değilim çocuk düşünmüyoruz diyeceksin 6 ay çocuk için bana göre çok erken şöyle birbirinize doyun gezin birlikte birşeyler yapın.. ? Haddime karışmak değil ama yanlış anlamayın.

Evet değilim çocuk düşünmüyoruz diyeceksin 6 ay çocuk için bana göre çok erken şöyle birbirinize doyun gezin birlikte birşeyler yapın.. ? Haddime karışmak değil ama yanlış anlamayın.
Bana göre de aşırı erken. Bu arada bana bu baskıyı yapan kişi 20 yaşında ve yeni dogum yaptı.3 4 sene en az gerekoyor bence.

Kizlar merhaba esimle 1 senelik evliyiz cocuk istemedk bir sure ve korunduk simdi son 1 aydir istemeye basladik denemeye basladik kayimvalidemle aram pek iyi degil bunu duymus ve hemen hemen hergun surekli esimi arayip bebek varmi diye soruyor ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum ve bu sebepten esimle bile tartistik artik neden bole biseyi gidip soledin die sonucta dort duvar arasi ozelimiz yani sizin dusuncelerinizide merak ettim hassas donemdeyim.acaba abartiyomuyum sizce
Sorun eşinde, annesine münasip güzel bir cevap verememiş ki annesi de seni darlıyor , eşine kesin tavır koy bu konuda birde bazen tel açma ararsa , bence bebeği ertele çünkü eşin olgun değil anası ile seni perişan edecek gibi ..

Demekki yanlis dusunen ben deilimisim cok tsekkurler cvplariniz icin gercekten cok strrse girdim olacagi varsada olmicak bu stresten baski altinda gibi hissediorum kendimi gercekten esimle zten tastistim bunkonuyu

Back
X