Kayinvalidemla alakali bir soru

Herkesi olduğu gibi kabul et gülümse boşver alıngan olma :) sıkma canını nişanlılık döneminin tadını çıkar :) Bence bir sorun yok ama senin hissettiğin gibi bişi varsada gülümsemeye devam et. Canının sıkıldığını anlarsa daha cok üstüne gelir yine begenirsen der :) ama gercekten bısı yok bence :) mutluluklar...[/QUOTE
Sadece ozen gosterdigim kadar ozen gormek isterdim ama sanirim bu mumkun olmuyor.
Haklisiniz oyle yapmaliyim ve bunu ogrenicem insallah :)
Tesekkurler.

Herkesin kendimiz gibi olmasını beklediğimiz için hayal kırıklığına uğruyoruz. Hemde hiç farklılık ihtimali gözetmeden herkesi kendimizle aynı sanırız. Ama öyle değil. Başka bi arkadasın dedıgı gıbı bu bazı ınsanların huyu oluyo. Hanı ozellıkle dusunup ona bu lafı sokaymda oda sınır olsun dıye dusunulup yapılmıyo. Hem gelmişler bak.. Hiç gelmeyenide bilirim ben. Kimseye zayıf noktanı göstermeyeceksin. Asla hemde. Konuşmalarına alındıgını belli etme şekerim.

evet aynen o dedigin gibi geliyor insana..takmiyorlar gibi bir tavir sergileniyor...ama zorla guzellik olmaz. kimi kiz tarafi mesela karsi tarafin aramasini filan bekler...bizimkilerde hic oyle birsey yoktur...ama karsida maalesef oyle seyler var gibi...ya takmiyorlar ya da gercekten bu sekilde huylari...yapacak birsey yok maalesef. her ne kadar ailem ister diye dusunsemde bende...insanlari olmadiklari gibi gosteremem sonucta.

Tabii ki daha ilgisizolanlar da vardir bin sukur halime ama annem oyle deyince uzulmustum.
Cunku annem pek belli edemez acaba uzuldu mu diye dusundum.
Hani acaba sacmaliyor muyum diye bilmek istedim.
Oyle, aramiyorlarsa zorlayacak degiliz ki ondan hayir da gelmez.
Canlari sagolsun herkesin.
Cok sagolun.

Beni aramayabilir, cunku uzuluyorum o konustukca.
Ya tersliyor ya da eger terslenecek kadar ciddi degilse konu sakayla laf carpiyor.
Ama iste ben bunlari takmamaliyim. Sonucta o esimin annesi. Dunyanin en kotusu de olsa annesi.
Benim sevdigimi buyutmus vs.
Alismaya calisiyorum.
Fakat ailem istiyordur elbette, o bakimdan uzulmustum.
Aramak zorunda olmasalar da ne bileyim aralarini bozacak bir sey yokken" takmiyorlar bizi" diye hissetmesinler istedim.

Hem sen cok hassassin hem de yeni evliysen bunun etkisi ile olumsuz seyler dusunuyorsun. Benim kv de oyledir biraz. Yani uslubu serttir, kafana takarsan kiricidir. Yeni evlendigimde senin gibi tuhafima gidiyordu, aliniyordum cok yadirgiyordum. Simdi alistim dalgaya aliyorum. Gordum ki yapisi o, bu tavri bana ozel degilmis. Seninki de oyledir belki..
Anneni arama,asina gelince; herkesin annesiyle kvsi sık girusmuyor. Bu durumda olan tek sen degilsin. Arasacaklar, iyi anlasacaklar diye bir sart da yok. Bizimkiler de anca bayramda seyranda arasiyorlar.
Yani ortada bir sorun yok :)

Herkesin kendimiz gibi olmasını beklediğimiz için hayal kırıklığına uğruyoruz. Hemde hiç farklılık ihtimali gözetmeden herkesi kendimizle aynı sanırız. Ama öyle değil. Başka bi arkadasın dedıgı gıbı bu bazı ınsanların huyu oluyo. Hanı ozellıkle dusunup ona bu lafı sokaymda oda sınır olsun dıye dusunulup yapılmıyo. Hem gelmişler bak.. Hiç gelmeyenide bilirim ben. Kimseye zayıf noktanı göstermeyeceksin. Asla hemde. Konuşmalarına alındıgını belli etme şekerim.

Tabii beklentileri dusurmeyi bilmeliyiz sanirim ki zaten cok cok sukur dedigim gibi aralarinda sorun olmasindansa aramasinlar daha iyi.
Tamam, belli etmeyecegim ama.. Hani yarin yanyana oldugumuzda yapsa direkt suratima yansir, gozlerim dolar hemen.
Once bunu yapmamayi bilmeliyim.
Esimle ( kendisiyle nikahliyiz fakat dugun olmadi arada es diyorum arada nisanli :) ) bi sorun olmadiktan sonra nicin takayim ki degil mi yahu :)

Tabii beklentileri dusurmeyi bilmeliyiz sanirim ki zaten cok cok sukur dedigim gibi aralarinda sorun olmasindansa aramasinlar daha iyi.
Tamam, belli etmeyecegim ama.. Hani yarin yanyana oldugumuzda yapsa direkt suratima yansir, gozlerim dolar hemen.
Once bunu yapmamayi bilmeliyim.
Esimle ( kendisiyle nikahliyiz fakat dugun olmadi arada es diyorum arada nisanli :) ) bi sorun olmadiktan sonra nicin takayim ki degil mi yahu :)

Ha şöyle yaaaa :46: Sorun yok ki takıntı yapıyosun kendine kov kafandaki cinlerii :)) hem öyle laf sokuşturursa yan yanayken gözüm doldu falan yok. sakın ha. politik olcaz bundan sora onun bi laf sokuşturmasına mı gözlerin dolcakta belli etceksin aksine güleceksin. Güleceksin ki daha sonra karşımıza cıkan daha buyuk sorunlarda daha guclu olmamıza antrenman olsun bunlar çıtır çerez sen yer geçersin :) yok öyle göz dolması falan anlaştık mı?

Ha şöyle yaaaa :46: Sorun yok ki takıntı yapıyosun kendine kov kafandaki cinlerii :)) hem öyle laf sokuşturursa yan yanayken gözüm doldu falan yok. sakın ha. politik olcaz bundan sora onun bi laf sokuşturmasına mı gözlerin dolcakta belli etceksin aksine güleceksin. Güleceksin ki daha sonra karşımıza cıkan daha buyuk sorunlarda daha guclu olmamıza antrenman olsun bunlar çıtır çerez sen yer geçersin :) yok öyle göz dolması falan anlaştık mı?

:) soyle bi sey var ben yalnizca bunu takmis degilim kirgin oldugum seyler daha varbyorumlara baktiysaniz fakat bunu her seye ragmen politik olacaksin tamam miiii demis olarak algiliyorum ve anlasmayi kabul ediyorum :)
Cok seker yaziyor buradaki insanlar yaa :)

:) soyle bi sey var ben yalnizca bunu takmis degilim kirgin oldugum seyler daha varbyorumlara baktiysaniz fakat bunu her seye ragmen politik olacaksin tamam miiii demis olarak algiliyorum ve anlasmayi kabul ediyorum :)
Cok seker yaziyor buradaki insanlar yaa :)

Biliyorum kırıldığını.. Bende çok hassasım en az senın kadar. Anında dolar gözlerim boşalıverir hemen. başıma öyle cok seyler geldı kı.. anlatsam aklını yersin.. aglamaktan cekınmezdım daha öncelerı baska ınsanların önunde. sonra baktım kı ınsanlar senın mutsuzlugundan mutlu olabılıyolar. zayıf yonunu yakaladıkları zaman bı gun mutlaka sende zaten boylesın dıyebılıyorlar. en basiti adın alıngana kırılgana cıkıyo.. kayınvalıden ıcın demıyorum sadece hersey ıcın konusuyorum bebegım.. umarım yanlıs anlamadın benı.. Bende yenıyım kaynasmaya calısıyorum :))

Hem sen cok hassassin hem de yeni evliysen bunun etkisi ile olumsuz seyler dusunuyorsun. Benim kv de oyledir biraz. Yani uslubu serttir, kafana takarsan kiricidir. Yeni evlendigimde senin gibi tuhafima gidiyordu, aliniyordum cok yadirgiyordum. Simdi alistim dalgaya aliyorum. Gordum ki yapisi o, bu tavri bana ozel degilmis. Seninki de oyledir belki..
Anneni arama,asina gelince; herkesin annesiyle kvsi sık girusmuyor. Bu durumda olan tek sen degilsin. Arasacaklar, iyi anlasacaklar diye bir sart da yok. Bizimkiler de anca bayramda seyranda arasiyorlar.
Yani ortada bir sorun yok :)

Evet cok sukur daha fena durumda olanlar da oldugu elbette tek de degilizdir.
Sadece ailem uzulmesin istedim..
Ben de nisanlilikta daha cok eleyip daha siki tartmanin sonucu olabilecegini dusunuyordum hep ki siz de oyle diyorsaniz tecrube konusuyordur.
Cok cok iyi tanimiyorum iste bi bagiriyo bazen bi sakayla bi seyler diyor falan ama dedigim gibi beni yalnizca esimle huzursuzluk cikartirsa rahatsiz etmeli, evet evet evet. :)
Tesekkurler

Son düzenleme:
Biliyorum kırıldığını.. Bende çok hassasım en az senın kadar. Anında dolar gözlerim boşalıverir hemen. başıma öyle cok seyler geldı kı.. anlatsam aklını yersin.. aglamaktan cekınmezdım daha öncelerı baska ınsanların önunde. sonra baktım kı ınsanlar senın mutsuzlugundan mutlu olabılıyolar. zayıf yonunu yakaladıkları zaman bı gun mutlaka sende zaten boylesın dıyebılıyorlar. en basiti adın alıngana kırılgana cıkıyo.. kayınvalıden ıcın demıyorum sadece hersey ıcın konusuyorum bebegım.. umarım yanlıs anlamadın benı.. Bende yenıyım kaynasmaya calısıyorum :))

:) kaynasalim :)
Uzuldum.. Keske bunlar olmasa iste..
Rabbim huzurlarin en hayirlisini, en buyugunu nasip etsin hem size hem bize hem butuuun evli ablalsrimiza, kardeslerimize..
Ama tabii imtihan dunyasi, 4/4luk mutluluk yok.
Evet, o durumu biliyorum yaa biliyorum gercekten sonra bu durumdan yararlanilmaya baslaniyor falan.
Amaaan herkes kendine yapar, biz tas atana gul atan bireyler olmaliyiz.
Ama bazen abartilar da oluyor bir arkadas vardi surekli kucuk cocugun dedigini bile takar uzulurdu :)
O kadar degilim de hani bi yuva kurunca saglam bi temele oturtmak istiyo insan.
Msela 3. kisiler icin ara bozulmamali.
Kendimle bu yuzden savasiyorum :)

Son düzenleme:
:) kaynasalim :)
Uzuldum.. Keske bunlar olmasa iste..
Rabbim huzurlarin en hayirlisini, en buyugunu nasip etsin hem size hem bize hem butuuun evli ablalsrimiza, kardeslerimize..
Ama tabii imtihan dunyasi, 4/4luk mutluluk yok.
Evet, o durumu biliyorum yaa biliyorum gercekten sonra bu durumdan yararlanilmaya baslaniyor falan.
Amaaan herkes kendine yapar, biz tas atana gul atan bireyler olmaliyiz.
Ama bazen abartilar da oluyor bir arkadas vardi surekli kucuk cocugun dedigini bile takar uzulurdu :)
O kadar degilim de hani bi yuva kurunca saglam bi temele oturtmak istiyo insan.
Msela 3. kisiler icin ara bozulmamali.
Kendimle bu yuzden savasiyorum :)

Dillerinden bal damlıyo valla amin cümlemize huzur versin rabbim.. Hiiç yorma kendini güzel seyler düşün düğününe gelinliğine falan adapte ol :) zaten ortada bişi olmadığının sende farkındasın işte küçük kurtlar düşüyo içimize ama işte çınarları deviren o içindeki küçük kurtlar oluyo herzaman. Tabiki 3. kişiler için ara bozulmaz. Başka yönlerden bakmak lazım herseye olumlu tarafından. Mesela sureklı laf arasında begenırsen demesının sebebı onunda içindeki eksik kalır mıyım benim düşünüp yaptıgım seylere acaba gelinim begenmeyıp kulp takar mı korkularıdır inan yani buna :)

Dillerinden bal damlýyo valla amin cümlemize huzur versin rabbim.. Hiiç yorma kendini güzel seyler düþün düðününe gelinliðine falan adapte ol :) zaten ortada biþi olmadýðýnýn sende farkýndasýn iþte küçük kurtlar düþüyo içimize ama iþte çýnarlarý deviren o içindeki küçük kurtlar oluyo herzaman. Tabiki 3. kiþiler için ara bozulmaz. Baþka yönlerden bakmak lazým herseye olumlu tarafýndan. Mesela sureklý laf arasýnda begenýrsen demesýnýn sebebý onunda içindeki eksik kalýr mýyým benim düþünüp yaptýgým seylere acaba gelinim begenmeyýp kulp takar mý korkularýdýr inan yani buna
Dua parayla mi yahu istediginiz vakit ederim :)
Ay ne bileyim icimden seviyordum ay heveslenmis anlatiyor falan diye birden saak diye oyle deyince ne diyecegimi de bilemedim sonucta o kadar anlatip begenmezsen begenme diyo yani :)
Bu kirilacak bir sey degil zannimca sadece tuhaf. Yani ne biliim ne gerek var :)
Ay neyse sizin de basinizi sisirdim herkese cok cok tesekkur ederim.
İlgilenen heeerkese Rabbim huzurlar versin burada sicak bir ortam var ama derdi olup da yazmayi nasip etmesin.
Siz de cok ilgilendiniz yahu bi abla gibi ogutler verdiniz, bence cok hostu cok tesekkur ederim.
Zengin kalkisi yapiyorum :))
Yazmazsam da yazmiyim di mi :)

Son düzenleme:
Back
X