Kayinvalidemla alakali bir soru

Tabii ki daha ilgisizolanlar da vardir bin sukur halime ama annem oyle deyince uzulmustum.
Cunku annem pek belli edemez acaba uzuldu mu diye dusundum.
Hani acaba sacmaliyor muyum diye bilmek istedim.
Oyle, aramiyorlarsa zorlayacak degiliz ki ondan hayir da gelmez.
Canlari sagolsun herkesin.
Cok sagolun.

Hem sen cok hassassin hem de yeni evliysen bunun etkisi ile olumsuz seyler dusunuyorsun. Benim kv de oyledir biraz. Yani uslubu serttir, kafana takarsan kiricidir. Yeni evlendigimde senin gibi tuhafima gidiyordu, aliniyordum cok yadirgiyordum. Simdi alistim dalgaya aliyorum. Gordum ki yapisi o, bu tavri bana ozel degilmis. Seninki de oyledir belki..
Anneni arama,asina gelince; herkesin annesiyle kvsi sık girusmuyor. Bu durumda olan tek sen degilsin. Arasacaklar, iyi anlasacaklar diye bir sart da yok. Bizimkiler de anca bayramda seyranda arasiyorlar.
Yani ortada bir sorun yok :)

Evet cok sukur daha fena durumda olanlar da oldugu elbette tek de degilizdir.
Sadece ailem uzulmesin istedim..
Ben de nisanlilikta daha cok eleyip daha siki tartmanin sonucu olabilecegini dusunuyordum hep ki siz de oyle diyorsaniz tecrube konusuyordur.
Cok cok iyi tanimiyorum iste bi bagiriyo bazen bi sakayla bi seyler diyor falan ama dedigim gibi beni yalnizca esimle huzursuzluk cikartirsa rahatsiz etmeli, evet evet evet. :)
Tesekkurler

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…