- 2 Aralık 2011
- 2.953
- 8.934
- 408
- Konu Sahibi bendeuyeolcam
-
Cenaze hastalık gibi durumlarda aramaları gerekir ama öteki zamanlarda aramak zorunda değiller, demek ki samimi olmak istemiyorlar...
Diğer anlattıklarınızda takılacak mevzular değil...
Ortada bir sorun göremedim ben...
Sorun asla degil zaten belirttim yalnizca tuhaf buldugumu ve hatta benim cok nazik olmamdan kaynaklanmis olabilecegini..
Evet, elbette aramak zorunda degiller ben de mesafeden hoslanirim fakat ilgi beklemek suc degil sanirim..
büyütülecek bişey göremedim, ama çok da basite alınacak bişey değil,
beğen veya beğenme o sana kalmış ama sürekli beğenirsen gibi bi ima kullanması altında bi anlam barındırır bence..
bazı kaynanalar kız tarafını pek aramaz, hiç bir sorun olmasa da ne hikmetse aramıyorlar,,bunu bi eziklik gibi hissedenler var, onlar beni arasın ne arayacam diyenleri çok duyduk kv lerden...
fazla takılmayın bence...ama kv şakayla karışık imalı şeyler dokunduruyor...
bence baştan mesafeyi koyun ve fazla vıcık vıcık bi ilişkiniz olmasın...neler duyuyoruz baştan kızım kızım diye ölüp de evlenince eziyet yaşatan...
hiçbir kaynana öz anne gibi olamaz, hiç bir gelin de öz kız gibi olamaz...bence bu tabuyu yıkıp ben kaynanamla anne kız gibi olacam imajı vermek yerine, ben mesafemi korumalıyım ki ilişkimiz cıvıklaşmasın demelisiniz...
k.validen bir "Semra kaynana" değil önce bunun müjdesini vereyim :)
iyi niyetli bir kadına benziyor,ben öyle anladım..sana bişeyler alıyor ama beğenmeyeceğini düşünüp anlatıyor işte..bunlara takılma sakın..
aramamasına gelince bizimkiler de öyleydi hala da öyleler.bir cenaze ya da hastalık olursa araşıyorlar.zaten çok uzak illerde ailelerimiz o yüzden sorun yapmıyorum.sende yapma.çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş.seviye koymak her zaman iyidir emin ol.
ben hala bile ayda 1 ararım k.validemi o da beni öyle ve hiç sorun yapmadık bunu.arayıca da hemen laf vuruyor zaten :)) alıştım,gülüyorum :)
Kisiye,karaktere,aileye göre degisir bu tavir bence canim ve sen bunu ancak evlenip onlarin icine girdiginde anlarsin bence neye nasil tepki verdigini o zaman cözebilirsin.Benim k.validemde en baslarda ararken ben evlendikten sonra bana o kadar kizmis olucak ki annemede tepki koydu ne arar ne sorar onun yerine k.pederim annemi arar napalim anneme dedim uzulme kirilma oda oyleannemle arasinda hic bisey olmamasina ragmen kizgin nedense hatta benimle bile sorunu yok diyebilirim kendi yapti yien kendi kizdi.Bende onu arayip sormuyorum artik yanimizda olmasi gereken hic bi zamanda olmadi zamanla etrafindakilerde bunun farkina variyolar en azindan.Esya alma mevzuunda sanirim k.validen ben begendim begenirsen buyur begenmezsen umrumda bile degilsin gibi bi tavir sergilemis bana göre aslinda senin begenip begenmemen cok onemlide sana o hissi vermek istemiyo sanirim alip kullansan durmadan olur olmaz alip alip getirir bi kenara atip kullanmasan kendini begenmis,cok bilmis gelin olursun tercih senin
Kisiye,karaktere,aileye göre degisir bu tavir bence canim ve sen bunu ancak evlenip onlarin icine girdiginde anlarsin bence neye nasil tepki verdigini o zaman cözebilirsin.Benim k.validemde en baslarda ararken ben evlendikten sonra bana o kadar kizmis olucak ki annemede tepki koydu ne arar ne sorar onun yerine k.pederim annemi arar napalim anneme dedim uzulme kirilma oda oyleannemle arasinda hic bisey olmamasina ragmen kizgin nedense hatta benimle bile sorunu yok diyebilirim kendi yapti yien kendi kizdi.Bende onu arayip sormuyorum artik yanimizda olmasi gereken hic bi zamanda olmadi zamanla etrafindakilerde bunun farkina variyolar en azindan.Esya alma mevzuunda sanirim k.validen ben begendim begenirsen buyur begenmezsen umrumda bile degilsin gibi bi tavir sergilemis bana göre aslinda senin begenip begenmemen cok onemlide sana o hissi vermek istemiyo sanirim alip kullansan durmadan olur olmaz alip alip getirir bi kenara atip kullanmasan kendini begenmis,cok bilmis gelin olursun tercih senin
Bende suç işliyorsunuz demedim zaten, ben olsam kafama takmazdım bu tutumlarını...
Ben tutumumun yanlis olup olmadigini anlamak icin tarafsizca bakabilenler olarak sizlere actim konuyu.
Beni aramasalar da olur, cunku uzuluyorum. Onceden azarlayarak konusurdu simdi taktik degistirdi sakayla karisik laf carpiyor, farkindayim.
Elbette tek olayla anlamanizi beklemiyorum ama bana gore agir seyler de soyledi. Farkinda oldugum seyler var yani.
Annemi aramasina gelince.. gecen gunlerde annemin beni hic sormuyor mu demesind oturu fark ettim.
Elbette o da sevinirdi diye dusundum.
Biraz zor bir kadina benziyor.
En basit ornegiyle kendidi k.validesiyle olanlari ogullarina taa kucukten anlatip bence yon vermeye calisan biri gibi geldi. Bilemiyorum.
canım seni anlıyorum hemde çok net..çünkü benim kv nin tarzına benziyor senin kv...
fakat bazı şeylere tavsiye beklerken detaylı bi şekilde anlatmış olsaydın ne bileyim herkes daha iyi cevaplar verir...
bu metine göre sana emin ol büyütülecek bişey yok sen abartıyorsun diyecek...haklısındır çok şey yaşamışsındır...bunları baltalamıyorum, ama yüzeysel bi şekilde basitçe anlattığın için cevaplar basitce gelir sana...
mesela bak şimdi dikkat ettim seni azarlamış olması asla kabul edilemez bana göre, ne hakla ne sıfatla azarlayabilir..bak bunu söylememiştin ve esgeçtiğin konularda abartıyorsun cevabı gelicek sana...
benim sana nacizane tavsiyem bilemiyorum yaşıtmıyız ablanmıyım, kardeş tavsiyesi olsun, mesafe mesafe mesafe...bak bunu uygularsan huzurun olur evde...resmiyet herzaman saygıyı getirir beraberinde...anneni arayıp aramasına annen takılmasın...sorduğunda da annecim onun tarzı öyle böyle kabul edelim onu üzülme diyebilirsin...
zaten zırt bırt araması emin ol huzurdan çok sana sıkıntı verir....varsın seviyeli resmi bi ilişkniz olsun...ben mesafemi koydum rahatladım emin ol bak buna...öncesinde yanlış yapmışım...
Bir bayramda bayramlik almislardi hiiic tarzim degil ve genc isi de degil ama cok hoslanmis gibi yaptim gonulleri kalmasin diye. Bana gore dusunmeleri yeter ama kalp kirici tavirlar olmasin yeter ki..
23 yasindayim ama bu isler tecrube isi herkesten tavsiye alirim, cok haklisiniz.
Sizin k.valideniz de bir sey almamis, tabii istersiniz, insanogluyuz elbette en azindan bir tesekkur bekleriz ama olmayabiliyor bazen iste..
Ben konuyu cok uzatmak istemedim, evet gelip evde de bagira bagira konustugu oldu hem bana hem anneme ki kp fark edip konuyu yumusatmaya calisti vs. Sesimi de cikartmadim sikayetlenmedim de ama sert tavirlari oluyodu bazen. Su aralarsa gulerek yapiyor. Ne diyelim, insallah dediginiz gibi mesafeyi ayarlayabiliriz.
k.validem tatildeyken ailecek bize esoftman alti almis iki saat telde anlatti seninki siyah kocaninki gri bilmem ne ama abrtisiz 15 dakika konustu en azeee alt tarafi bi esofman iste bu kadar konusucak ne var alinani kucuk yada az görmüyorum alirsin geldiginde verirsin olur biter bu tur seyler konusulmaz bile benim bildigim bende tabi nezaketen ne gerek vardi falan derken daha begenirsen giyetsin begenmesen cöpe at gibi bi laf isittim bide ustüne ve gelibn görün ki esim hediyesini aldiginda begenmedi anneside uzunsa kisaltiriz bilmem neyse söyle yapariz gibi careler uretirken bende cöpe atin niye ugrasiyosunuz ki dedim sonra gunlerce bana küstü halbuki ben tamamiyle onun cümlesini ona iade ettim:44:yine suclu ben oldum
ortada bir sorun yok aramalari lazimdi iyi kotu aramislar gelmisler iste diger kaynanla olan konusmani fazla abartiyorsun yani ortada bir derdin yok dert arama kendine
Ben boyle soyleyemem sanirim. Heveslenmis anlatiyor diye dusunurum. Hee tabii sonrasinda cope at demesi de tuhaf gelebilir tabii. İsterim ki hic kirilmasin kalpler. Eger sorununuz varsa Allah huzur versin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?