Kayinvalidemle ayni evde :((

O zaman geçmiş olsun ne diyelim,inşallah mutlu olursunuz...

Bir de neye inat ettiniz anlamadım.

Yani nolurdu "Gel anne acıktık, bi yemek yiyelim." deseydiniz?
Niye ısrarla beklediniz ki.
Tamam çarşıya o çıkalım dedi de ne fark eder yani.

Bir de "o parayi baştan verseydi, ikimizin parasını verdirseydi, üstünü de almasaydı" gibi bir şey demişsiniz.
Nasıl bir beklentiniz var sizin öyle?

Atama olana kadar girin bi işte çalışın bence.
Onların gitmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
Kullanılmış eşyalara eyvallah demişsiniz aynı evde oturmaya eyvallah demişsiniz bence şikayet etmeye hakkınız yok bile bile lades demişsiniz.
Saatlerce aç gezdim başım döndü demişsiniz e madem kartınızda var niye inat ettiniz anlamadım?
Ben halsizleştim daha fazla gezemicem eve dönüyorum deseydiniz dolmuş parası yemek parası bekleyeceğinize, sizde de var tuhaflık.
Şunu bil ev onların eşya onların istedikleri zaman gelecekler.
Sen herşeye tamam demişsin geçmiş olsun.

Canım bir de profilinde nikah tarihini ve yerini söylemişsin bence burada pek özel bilgilerini paylaşma. Bi tanıyan felan olur. Nickin de zaten nişanlınin ismi sanırım. Bence kaldır onu
Nişanlımın ismi değil ama profilimdekini sileyim Sağol canım

Bir yıl bekleriz gitmezlerse çıkarız o Zaman
Ne kadar inandırıcı şu söz?
Bide 1 yıl bekleriz çıkmazlarsa ayrı eve çıkarız demiş bunun Türkçe meali: ev annemlerin ne zaman gidecekleri belli değil demek. 1 yıl az süre mi arkadaşım rahat rahat takılamıcaksın evinde koltuğunda uzanamıcaksın bile kendi düzenin olmycak. Ama nasıl olsa nişanlın hiç üzmüyor seni dimi sende seviyorsun buda senin cevabın herkese bunu söylüyorsun hakkında hayırlısı öyleyse.

Bile bile niye yürüyüm napayım maaş belli kiraya çıkayım yiyip icmeyimmi allah aşkına bide bnim acimdan düşünün sevgide aşk da olacak parada olacak malesef napayım siz söyleyin

E bile bile yürümüyor musunuz ama?
Her şey belirsiz, siz her şeye tamam demişsiniz.

Şartlar istediğiniz gibi değilse beklersiniz.
3 yıldır görüşüyoruz diyorsunuz, şartlar olgunlaşmadıysa 5 sene beklenir, hemen her şeye evet denmez.

Yoksa bu bile bile yürümek değil de nedir.
Sizin hiç mi şartınız yok yani?
Neden annelerin durumu netleşsin öyle koyalım düğün tarihini demediniz mesela?
Neden önce ev boşalsın, kendi düzenimi kurayım demediniz?

İyilikten Maraz doğdu işte bu senede çağırdı gitmedim bnde hata hala gittiğime pişmanım
Cok uzgunum ama daha cok seyler icin pisman olacaksiniz gibi. Yasiniz kac? Baksana hic birseye sesiniz cikmiyorm ben olsma oo coktan cildirmistim. Belirli bir yastan sonra insanin hic birseye tahamulu olmuyor galiba (yaslandim ben onda )

Eski eve kalorifer dosenmesi gerek ama icraat var mi? Kac gün sürer takilmasi? Bence inat edip aynı evde mutsuz olacağına ya konuşbiran oönce yyapılsın onlar evlerine gecsin, ya da sen eski eve gec. Yada bir sene daha bekle hersey yyapılsın oöylekur yuvani. Yoksa iiçine ata ata mutsuz olacaksın. Olan sana olacak

İşin çok ama çok zor. 1 yıl geçmez sen de hap kullanmaya başlarsin.
Bir de işinize kimseyi karıştırmayın ya karıştırmayın. Ne işin var kaynanana daha evlenmeden temizliğe gidiyorsun? Yüz göz oluyorsun? Annene yapıyor musun acaba merak ediyorum? !

Valla bunları gördüğün bildiğin yaşadığın halde hala onlarla aynı evde geçicek bir ev hayatını kabul ediyosan bu artık insanlardan akıl alma yardım isteme destek bekleme olayını bırak. Sen kendine yapıcağını yapmıssın burdaki insanlar sana kalkıp ne desin? Aklı selim bi insan zaten evlenme ne işin olur kendini bitirirsin der.Ama senin öyle bi niyetinde yok belliki. Sana söylenicek söz kalmamış. Hakkında hayırlısı.

Bunlar kendilerine hizmetçi almışlar meğerse .Gelinine bir yeni yatak alamayacak kadarda cimriler.Çok şaşırdım böylesini de ilk defa duydum.İnsan nasıl bu kadar kendini küçük düşürür para için, bunu gelinine nasıl teklif eder.Bu kadınla bırak aynı evde oturmayı arkana bakmadan en uzağa kaç.Niyetini belli etmiş bu saatten sonra değişmez aynı evde eziyet görme derim.

Sen teklif etseydin..anne acıktık hadi bişeyler yiyelim diye...
Eski eve geçmem o geçsin diyosun...açıkça söyle aynı evde yaşayamayız birimiz diğer eve geçmek zorunda de...utanır gider belki...
Ay böyle susup susup aradan yıllar geçince konuşan insanlar ne tuhaf...sorun varsa müdahale edersin ki çözüm bulasın...

Canim bn onun için aksama kadar dolaşmisim bi zahmet dolmuş parami da versin yemek de yedirsin insan utanır ya zaten dolmustan inerken hakkını helal et diyerek indi ayıp bnce biz böyle görmedik bilmem sizin oralar nasıl ama bana büyük ayıp etti normal mi sence şoföre eksik para verdi arkadan 10 tl çocuğa harçlık verir gibi al al diyo dolmusda herkes bakti kaldı bnim paramda var kimseye muhtaç da değilim çok şükür verdim parami geçtim oturdum o kendi ayibiyla kaldi

O normal değil, siz de değilsiniz kusura bakmayın.

Bence yapmıyor genelde öyle olur

Kendi de açıktı bişey demiyor ki şimdi bn desem kendini para ödeyecek psikolojisine sokacak sonra burnumdan gelecek yemek... aman kendi paramla kendim yerim dedim hemen ayrıldım yanından bu ew konusu en başından beri var son zamana kadar durdum durdum bnim de hatam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…