Kayinvalidemle ayni evde :((

Ewleri de onların olsun esyalarida gerekirse caliscam kimseye muhtaç olmuycam kendileri bilirler şu saatten sonra bnden hayır gelmez onlara çıkar giderim nisanlimla ohh kalırlar onlarda herseyin bi zamanı var

Onlarla yaşamayacağınızı kati surette söylemelisin .
Ailen ne diyor bu duruma ? Onlar benim kızım ayrı oturacak yoksa olmaz bu iş deseler.

Çok merak ettim senin ailen nerde ??? Bunları bile bile nasıl hazmediyorlar?
Hazmedilmiycek kötü bişey derken ?onlarda bişe demiyorlar çünkü eski ewe dönecez sözü verdiler eşyalarda yeni olunca ses etmediler kotuluk olmasın dediler hala da sen kötü olma iyi ol saygı da kusur etme derler biz böyle gördük .. Ele karışmak zor derdi annem haklıymış

Ewleri de onların olsun esyalarida gerekirse caliscam kimseye muhtaç olmuycam kendileri bilirler şu saatten sonra bnden hayır gelmez onlara çıkar giderim nisanlimla ohh kalırlar onlarda herseyin bi zamanı var
Ayrı eve çıkabilen insanlar evlenir canım. Kimseye güvenip evlenmeyin sıkıntı çekersiniz.
Az gezersiniz lüks takılmazsınız en azından size ait bir evde oturmuş olursunuz.
Çekin kredi diğer evdeki kaloriferi yaptırın tek sorun buysa.
Ama gideceklerini sanmam onlar gayet rahat gibi çünkü anlattığına göre.
Bu konuyu hallet huzurunuz için.

Onlarla yaşamayacağınızı kati surette söylemelisin .nİŞANLININ İNSAFINA BIRAKMA BU

Ailen ne diyor bu duruma ? Onlar benim kızım ayrı oturacak yoksa olmaz bu iş deseler.
Annemlere gidecez eski evimize diyorlar ayrı istediler annemler tabikide bakalım sözlerinde duracaklarmi bilmiyorum. Nisanlimla bu konuyu katı dille konuştum kesinlikle bnim yanımda gerekirse geceli gündüzlü çalışırım seni mutlu ederim dedi takma sen kimseyi dedi

İnşallah en kisa zamanda halledilir çünkü çok soğudum kv den gözüm görmek bile istemiyor her yolu deniycem gene de oturmuycam dualarinizi istiyorum

Can'ım eski evde otur yine de gitme oraya..
Ben kötü olmak istemiyorum de hep iyi geçinmek istiyorum de yeter..
Afedersin özel bişey bile yapamazsın bi kıyafet giyip eşini karşılayamazsın zaten kadın rahatsız
Bırak otursunlar orda..
Huzur istiyorsan bi evin olsun yeni eski farketmez kapıyı kilitleyince herkes dışarda kalsın ikiniz olun evde yeter
Rabbim yardımcın olsun Allah feraset anlayış nasip etsin büyüklerimize de bize de

Evlenme ne işin olur mu der hiç kendinizi bnim yerime koymayi denediniz mi bn neyi yanlış yapmışım acaba sevdim evlenicem Rabbim huzur versin tek sıkıntım ew olsun aşilmiycak konu değil bn kimseyle dertlesemedigim için buraya yazdim akıl verenlerden de allah razı olsun

Amin allah razı olsun canım haklısın gerçekten eski ewe gitmesi gerekenler gitmezse bn gitcem utansinlar ewi bana alıyorlar eşyalari bana alıyorlar kafalarına göre kullaniyolar kendileri seçip beğeniyorlar bilmiyorum ya Rabbim daha büyüğüyle sinamasin

onlar gitmeden o eve gelin girme sakın.. madem nişanlın kıskanç madem çalıştırmıyor o zaman kendisi tek başına halledecek bu sorunları. hem karnım doysun hem pastam dursun yok öyle.. ya çalışmana müsade edecek ya da senin isteklerini bi an evvel yerine getirecek.....

Daha evlenmeden gelinlik yaptırıyor. Ailen uzak mı sana?

Daha evlenmeden gelinlik yaptırıyor. Ailen uzak mı sana?
Ailem çok çok yakın gerekirse arkaya ew yaptırıriz size dediler kendi annem babama allahım ömür versin bana bişey olmaz bn kalp kirilmasin iyilik olsun derken tepeme cikarttim resmen artık hersey daha farklı olcak

Evl
Evlenınce hersey degısıyor. Nısanlına cok guvenıyorsun , umarım evlenınce de senı synı sekılde korur gozetır. Gercı sabah cıkacak aksam gelecek. O arada senln sinşrşn harap olacak. Eşin geldıgınde ona anlatsan, sonra destek gorsen ne dehıscek meçhul

Bu zamanda halaaaaaaaaaaaa birlikte oturmak neden???? Çünkü çok seviyorsun nişanlını değil mi? Ben ayrı oturmak istiyorum diyemiyorsun değil mi? Nişanlın kırılır mazaallah nişanı atar değil mi?

Sen sus, aman sakın nişanlın ve kv üzülmesin. Ezik ezik bi hayat sür emi....

Bile bile lades diyorsun. Evlen 2 ay sonra gel yaz buraya. Naptımmmmm ben diye.

Burda kv ile oturan bayanların çektiklerini oku. Oku da ibret al. Pişmanlığın dibini yaşayacaksın...

O çok sevdiğin nişanlın aynı evde anasının dediğini yaptıracak. Sendr evin hizmetlisi gibi bi hayat yaşayacaksın. Hamile kalırsan da isim arama. Kocan diyecek bizimkiler koysun.....

Neyse biz deriz de sen dediklerimizi umursamazsın. Genelde böyle oluyor. Gerçekler bunlar. Bilde evlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…