- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ewleri de onların olsun esyalarida gerekirse caliscam kimseye muhtaç olmuycam kendileri bilirler şu saatten sonra bnden hayır gelmez onlara çıkar giderim nisanlimla ohh kalırlar onlarda herseyin bi zamanı varNe kadar inandırıcı şu söz?
Bide 1 yıl bekleriz çıkmazlarsa ayrı eve çıkarız demiş bunun Türkçe meali: ev annemlerin ne zaman gidecekleri belli değil demek. 1 yıl az süre mi arkadaşım rahat rahat takılamıcaksın evinde koltuğunda uzanamıcaksın bile kendi düzenin olmycak. Ama nasıl olsa nişanlın hiç üzmüyor seni dimi sende seviyorsun buda senin cevabın herkese bunu söylüyorsun hakkında hayırlısı öyleyse.
Onlarla yaşamayacağınızı kati surette söylemelisin .Gerçekten çok güzel yazmışsın ya inan bunları hergün nişanlımla konuşuyorum artık napayım bilmiyorum çalıştım kasiyerlik de yaptım AMA çalışınca nişanlım çok kıskanc gercekten cok sorunlar yaşıyorum devlet dışı çalışmama izin vermiyor dört gözle atama bekliyorum bn şu gençlik yıllarım da aynı ewde oturmak istemiyorum hele bu kvyle bilmiyorum ama hersey ilk senede belli olacak inşallah giderler ewleri ne bizede huzur verirler
Ailen ne diyor bu duruma ? Onlar benim kızım ayrı oturacak yoksa olmaz bu iş deseler.Napmaliyim canım sen akıl ver çok guzel yazmışsin haklısın da bn ayıp olur kötülük olmasin derken durum bu şimdi napayım. Durumları yok yeni ew döşeseler olan benim nisanlima oluyo arada kalıyo bnde ayrı ewi baştan beri istiyorum gerçekten canım çok sıkkın
Hazmedilmiycek kötü bişey derken ?onlarda bişe demiyorlar çünkü eski ewe dönecez sözü verdiler eşyalarda yeni olunca ses etmediler kotuluk olmasın dediler hala da sen kötü olma iyi ol saygı da kusur etme derler biz böyle gördük .. Ele karışmak zor derdi annem haklıymışÇok merak ettim senin ailen nerde ??? Bunları bile bile nasıl hazmediyorlar?
Ayrı eve çıkabilen insanlar evlenir canım. Kimseye güvenip evlenmeyin sıkıntı çekersiniz.Ewleri de onların olsun esyalarida gerekirse caliscam kimseye muhtaç olmuycam kendileri bilirler şu saatten sonra bnden hayır gelmez onlara çıkar giderim nisanlimla ohh kalırlar onlarda herseyin bi zamanı var
Annemlere gidecez eski evimize diyorlar ayrı istediler annemler tabikide bakalım sözlerinde duracaklarmi bilmiyorum. Nisanlimla bu konuyu katı dille konuştum kesinlikle bnim yanımda gerekirse geceli gündüzlü çalışırım seni mutlu ederim dedi takma sen kimseyi dediOnlarla yaşamayacağınızı kati surette söylemelisin .nİŞANLININ İNSAFINA BIRAKMA BU
Ailen ne diyor bu duruma ? Onlar benim kızım ayrı oturacak yoksa olmaz bu iş deseler.
İnşallah en kisa zamanda halledilir çünkü çok soğudum kv den gözüm görmek bile istemiyor her yolu deniycem gene de oturmuycam dualarinizi istiyorumAyrı eve çıkabilen insanlar evlenir canım. Kimseye güvenip evlenmeyin sıkıntı çekersiniz.
Az gezersiniz lüks takılmazsınız en azından size ait bir evde oturmuş olursunuz.
Çekin kredi diğer evdeki kaloriferi yaptırın tek sorun buysa.
Ama gideceklerini sanmam onlar gayet rahat gibi çünkü anlattığına göre.
Bu konuyu hallet huzurunuz için.
Evlenme ne işin olur mu der hiç kendinizi bnim yerime koymayi denediniz mi bn neyi yanlış yapmışım acaba sevdim evlenicem Rabbim huzur versin tek sıkıntım ew olsun aşilmiycak konu değil bn kimseyle dertlesemedigim için buraya yazdim akıl verenlerden de allah razı olsunValla bunları gördüğün bildiğin yaşadığın halde hala onlarla aynı evde geçicek bir ev hayatını kabul ediyosan bu artık insanlardan akıl alma yardım isteme destek bekleme olayını bırak. Sen kendine yapıcağını yapmıssın burdaki insanlar sana kalkıp ne desin? Aklı selim bi insan zaten evlenme ne işin olur kendini bitirirsin der.Ama senin öyle bi niyetinde yok belliki. Sana söylenicek söz kalmamış. Hakkında hayırlısı.
Amin allah razı olsun canım haklısın gerçekten eski ewe gitmesi gerekenler gitmezse bn gitcem utansinlar ewi bana alıyorlar eşyalari bana alıyorlar kafalarına göre kullaniyolar kendileri seçip beğeniyorlar bilmiyorum ya Rabbim daha büyüğüyle sinamasinCan'ım eski evde otur yine de gitme oraya..
Ben kötü olmak istemiyorum de hep iyi geçinmek istiyorum de yeter..
Afedersin özel bişey bile yapamazsın bi kıyafet giyip eşini karşılayamazsın zaten kadın rahatsız
Bırak otursunlar orda..
Huzur istiyorsan bi evin olsun yeni eski farketmez kapıyı kilitleyince herkes dışarda kalsın ikiniz olun evde yeter
Rabbim yardımcın olsun Allah feraset anlayış nasip etsin büyüklerimize de bize de
İnşallah canım pişman olmadan çözülür konularYa eski eve esya alip orda oturun ya da ayri bir ev tutun siz de calisin ve bunlar olana kadar da evlenmeyin. Yoksa cok pisman olursunuz.
Gerçekten çok güzel yazmışsın ya inan bunları hergün nişanlımla konuşuyorum artık napayım bilmiyorum çalıştım kasiyerlik de yaptım AMA çalışınca nişanlım çok kıskanc gercekten cok sorunlar yaşıyorum devlet dışı çalışmama izin vermiyor dört gözle atama bekliyorum bn şu gençlik yıllarım da aynı ewde oturmak istemiyorum hele bu kvyle bilmiyorum ama hersey ilk senede belli olacak inşallah giderler ewleri ne bizede huzur verirler
İnşallah güzel konularda buluşuruzValla konu sahibi sen kknın daimi üyesiysen ilerki konularından çok çekicez ahanda şuraya yazıyorum
Şurda biraz kaynana gelin konuları okuda gör bak neler yaşayacakmışsın.
Daha evlenmeden gelinlik yaptırıyor. Ailen uzak mı sana?Merhaba arkadaşlar yaşım 24 iki ay sonra dügünüm var nişanlım evin tek erkeği bitanede görümcem var oda evli yani evlenince kayinvalide ve kaynata yanında durcaz .. yeni ev almislar gelinimizle oglumuz otursun diye eşyalarida sıfırdan yeni almışlar bn daha yokken ev sıfır eşya sıfır eski evde otırmak yerine orda oturmuslar kaloriferli diye diğer eski ewe de yazın gideriz demişler neyse içime atıp da paylasamadiklarimi sizinle paylaşmak istedim
mesela geçen kısır yaptım yedik tadı çok güzeldi ama biraz suyu çok kaçırmışım herkes eline sağlık dedi kv de hamur olmuş dedi
sonra geçen pardüsü alcam bnimle gelirmisin sen iyi bilirsin dedi tamam dedim gittik saat 1 de cardidaydik inanin saat 6 ya kadar gezdik rahat 30 mağazaya girdik çıktık Karnım açıktı başım felan döndü bi yemek yedirmedibide en pahali marka yerlere girer....o giyip cikarirken bnde bissuru biseler denedim begende birini de sana aliyim demedi insan bekliyo ... sonra dolmuşa bindik parami çıkardım tam dolmuş parası varmis cuzdanimda. . Kv var diye yanıma parada almamistim sonra onun parasini vermesini bekledim oda eksik verdi dedim bnde para yok...ver bn sonra veririm şoföre dedi Allah'ım utana sıkıla adama eksik parayi verdim dolmusda kalabalık kadının biri bn vereyim 50 kuruş diyo çok utandım yerime geçtim onun yaninada gitmedim sonra bi el uzandı bana baktım elinde 10 tl al al cebine koy diyo bnim kv aklınca bana para veriyo rezil olduk ya 10 tl yi bana önceden versen al ikimizinkinide burdan ver desen şoföre versem ohh üstünü de almasan ne vardı sanki ... neyse geçen de ne der ya kendi yatağıni koruma kılıfı takmisda tertemizmis de bidaha yatağa ne gerek varda diyo bnde görmem lazım dedim geçtim delirtti bni yatak masrafına girmiycek hanim aynısını halida yaptı hani yatak odasına perdeyle halıyi bizim burda kız tarafı alır diyorki mutfağın halısı beyaz hemen kirleniyo sen bunu yatak odana ser mutfağa yeni hali alın diye haliyida gör heryeri sapsarı olmuş zaten önceden koltuk takımı almışlar ona razı oldum beyaz eşya almışlar herseyi kullanmislar hepsine razı oldum ama kendi yattıgi yatağida bana vermeye çalışıyor dahada hiç para cikmasin diye uğraşıyor sanırım
inanin çok doluyum kimseye de anlatamıyorum şimdiden geçinmiyon derler diye sadece nişanlımla konuştum bu konuları sen takma diyo herseyi istediğin gibi yapcaz diyo yapiyorda allah razı olsun ama bu kv yle aynı ewde nasıl olacak bilmiyorum hap kullaniyor psikolojik rahatsiz hasta diyorum psikolojisi bozuk diyorum içime atıyorumgecen sene temizliğe çağırdı eski ewe gittim bnde baktım mutfakda dün geceden kalma mangal bulasiklari bana yikayiver dedi yikadim ertesi günde şu tel yağlı kalmış diye gösteriyor bn ne yapcam eski ewe de gitmiyorlar rahata alismislar kiraya da çıksak maaş bitEcek
Ailem çok çok yakın gerekirse arkaya ew yaptırıriz size dediler kendi annem babama allahım ömür versin bana bişey olmaz bn kalp kirilmasin iyilik olsun derken tepeme cikarttim resmen artık hersey daha farklı olcakDaha evlenmeden gelinlik yaptırıyor. Ailen uzak mı sana?
Allah razı olsun*yardımcınız olsun. Çok zor. Daha şimdiden sinir olmaya başlamışsınız..
Evlenınce hersey degısıyor. Nısanlına cok guvenıyorsun , umarım evlenınce de senı synı sekılde korur gozetır. Gercı sabah cıkacak aksam gelecek. O arada senln sinşrşn harap olacak. Eşin geldıgınde ona anlatsan, sonra destek gorsen ne dehıscek meçhul2 ay kaldı dügünüme gerçekten ertelenecek hali kalmadı 4 yıldır beraberiz ama nişanlımin tek sözüne razı oldum bu olaylara. . Bir yıl bekleriz gitmezlerse çıkarız o Zaman kendimi toplamış olurum dedi her dediğini yaptı sonuna kadar güveniyorum nisanlima hep bni destekledi hiç annesigili tutmadi şu zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?