Görev gibi gidilmez ki ailelere.
Neyse bir deneyin bakalım. Problem çıkarsa en azından sorun belli olur
Ayda bir fazla gelebilir, ama bence gitmeyi denemelisin.. Yanlislari olursa zaten birakirsin gitmeyi, ama sans ver bence. Iyi davranirlarsada ne mutlu size :)
bu arada benimde kaynanamla aram cok bozuk hic konusmuyoruz
eşiniz iyi niyetinizden faydalanmaya çalışıyor gibi geldi bana ve bu hiç hoş değil.bazı şeyler yaşamışsınız ki küsmüşsünüz ve sonra siz büyüklük yapıp eşiniz için barışmışsınız.bence buna sevinmesi gerekirken o taleplerini artırma yolunda.önce barışmak,sonra ayda 1 kez görmeye gitmek...sırada ne var peki?sizin yerinizde olsam bir kereliğine giderdim,zaten arada mesafeler var sanırım.ama süreklisi olmaz bunun.sık muhabbet tez ayrılık getirirmiş,arada seviye olması her zama için iyidir.hani önceden sorun yaşamayıp küs olmasanız istediğiniz kadar görüşün derim ama sürekli onların ayağına gitmeniz eski mevzularınızda da sizin haksız olduğunuz ve kendinizi affettirmeye çalıştığınız gibi bir izlenim yaratabilir.
Ayda bir gitmeyi düşünmüyorum, eşim sanırım pişmanlığın etkisiyle böyle konuşuyor açıkçası onun da gideceğini sanmıyorum, ayrıca ayda bir gidip de onları yüceltmeye, yine bana karışmalarına, laf sokmalarına fırsat da vermeyi düşünmüyorum.
Bir kez gidip yoklarım durumlarını bakalım hatalarını anlamışlar mı, o da onlar için değil eşim için
Bizde bir ara görüşmüyorduk hatalarının farkında olduklarını düşündük ve konuşmaya başladık ama görüyruzki huylu huyundan vazgeçmiyor davranışlarında bir değişiklik yok.Sizde tavırlarına bakın ona göre hareket edin.Kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok.
siz kendi ailenizle ne sıklıkla görüşüyorsunuz? önce bunu merak ettim. eğer eşiniz tek gitmiyorsa ayda yada 2-3 ayda gidip hal hatır sormak zor olmasa gerek. ama eşiniz tek giderse daha zor. eşinizi doldurabilirler...
şahsi düşüncem her evlilik dört dörtlük değil. bizde az çok birşeyler yaşıyoruz. ama eşime ailesini görmesini, yada birlikte gitmek isteğini geri çeviremem. adamında sonuçta benden önce bir ailesi vardı. o yaşa kadar getirdiler. üzülürdüm... bende zamanında çok kırıldım, çok laf yedim ama yinede eşimi gönderdim. ve yatışıncada bende gittim. annem (k.valide) ilk evlendiğimizde laf sokardı. şimdilerde alıştı galiba bana. eskisi gibi davranmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?