Kayınvalidemle başım dertte

fatosercu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
53
0
36
Bartın
evleneli 3 sene oldu ama bir türlü kaynanamla yıldızım barışmadı.herşeye karışıyoruz.Allahtan altlı üstlü oturuyoruz.ama beni çok sinir ediyor.yok oğlum şunu sever yok bunu sever daha neler neler.Birde dünyalar güzeli bir oğlum var.kaynanam miniğimi pis elleriyle elliyor.onun yüzüne kaç kere enfeksiyon kaptı.kocama diyorum ayrı bir eve gidelim diyorum hep geçiştiriyor.bıktım artık pisliğinden yalanlarından.kocamıda çok seviyorum.anlayan birileri varsa yardım edin.çok ihtiyacım var teşekkürler

temizlik sorununu sürekli bebeği ellemeden önce antibakteriyel sıvılarla ıslak mendillerle silerek çözebilirsin.

diğer huylarını da görmezden gel. çünkü ciddiye aldıkça olan sana olur.

iyi bir ev bulunca eşine şu evi istiyorum diye söyle. daha hızlı düşünmesine yarayabilir.

temizlik sorununu sürekli bebeği ellemeden önce antibakteriyel sıvılarla ıslak mendillerle silerek çözebilirsin.

diğer huylarını da görmezden gel. çünkü ciddiye aldıkça olan sana olur.

iyi bir ev bulunca eşine şu evi istiyorum diye söyle. daha hızlı düşünmesine yarayabilir.

bencede iyi öneri canım

bebeğinin yanında sürekl, antibakteriyel sıvı bulundur o varken sen ve eşinde bunu kullanın.

kışın daha az hasta olmasını sağlıyor deyin. zamanla öğrenir.

akıl verdiğin için sağol canım.seninde kaynana derdin varmı

yok tatlım.

benim kayınvalidemle aram çok iyidir. daha önce iki kez gelin faciası yaşamış. belki de bu yüzden çok temkinli bir bayandır.

sen her zaman işini güleryüzle halletmeye çalış. ve pozitif ol. bu senin ve ailen için daha iyi olacaktır.

Back
X