çok haklısınız.. bencillik yapıyo frkındayım... söyledim de bunu bencillik değilmi bu yaptıgın diye hayır değilmiş ona göre.. ama bişiyler diyecek fırsatı hiç bırakmadı kestirip attı..istemediğimin farkında bunu söyledğinde suratımın aldığı ifadeyi tahmin ediyorum..
annemin antalyaya gitme olasılığını sormuşsunuz arada ağzını yokluyorum ama hem işi dolayısıyla hemde antalyanın sıcakları malum pek düşünmüyo yapamam ben orda diyor..
evet tek çocuk, annesi bütün hayatını bitanecik oğluna adamış vazıyette doğal olrk.. durum böyle olunca da nasıl bi kayınvalidem olucağını tartışmama bile gerek yok sanırım.. ama sevgilim annem melek gibidir şeker gibi kadındır fln diyor hatta annem istemio ben zorluorum kalması için demiştidaha tanışmadım kndisiyle ama hayatının merkezi oğlu her anne gibi vede tek başına yetiştirince evladını...
evlenmemize bi kç yıl var daha ama şimdiden bu konu beni o kdr boğuyo ki anlatamam size..çaresizlik içinde kalmak berbat bi durum.. şmdiden uykularımın kaçmasına neden oluyo..inanın o kdr doldum ki..
ama çok tşk ederim kızlar vakit ayırdığınız için..[/QUb
bide benim gördüğüm istisnalar hariç diyorum ama ...erkeklerin kadınlara evlenmeden önce söylediği en büyük yalan ......benim annem melek gibi kadındır bir tanısan sende çok seversin...kaynanalık falan yapmaz öyledemesidir....yazık onlar onları anneleri olarak biliyolar napsınlar onlarında suçu yok bi yerde...herkesin evladı kendine kıymetli tatlım...hadi hasta olsa elden ayaktan düşmüş olsa tamam nereye gidicek tabi evladının kapısına gelecek ama bu şekilde olmamalı ...
bide benim gördüğüm istisnalar hariç diyorum ama ...erkeklerin kadınlara evlenmeden önce söylediği en büyük yalan ......benim annem melek gibi kadındır bir tanısan sende çok seversin...kaynanalık falan yapmaz öyledemesidir....yazık onlar onları anneleri olarak biliyolar napsınlar onlarında suçu yok bi yerde...herkesin evladı kendine kıymetli tatlım...hadi hasta olsa elden ayaktan düşmüş olsa tamam nereye gidicek tabi evladının kapısına gelecek ama bu şekilde olmamalı ...
kımse kızmasın ama kesınlıkle beraber oturmayı kabul etmenı tavsıye etmıyorum sonu ayrılık olsada dıret sonrasında daha cok cekersın ha bıde gencse kayınvalıden daha cok sorun gelinlerle yarısıyolar. annesıne bu kadar duskun olan bı ınsan eşinide takmaz canımcım eger normal olması gereken bı evlılık ıstıyosan bırlıkte karar aldıgınızdan emın ol ve şimdi kıskanclık ıvır zıvır deılde cıddı seylerde tartısınkı ılerıyi görün derin nacizane fıkrım
ben kendı evlılıgımden bılıyorum dıye bılırım
çok bencilmiş,ne demek senin annen yalnız değil ,demek!Bencil bir insan ben olsam evlenmzedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?