kızlar bir değil iki değil inanın defalarca ayrıldım.. ama ya kapıma dayanıyor affet sensiz yapamam diye ya telefonda ağlıyor beni bırakma diye yani daha neler neler.. artık ayrılcam bitti demeye benim yüzüm kalmadı...
madem bu kdr seviyor vazgeçer belki diye de bi umudum var bnm ama onun için kolay bişey değil ne yzk ki..
erkk arkdşm ben kendimi bildim bileli evleniceğim zaman annemle birlite yaşayacağımı planladım,
ben küçükken bana sarılıp uyuyan bi kadındı onu bırakamam diyor sanki anneni sokağa atalım diyorum bi kaç sokak ötede otursa yiyecekler annesini.. hayır mümkün değil en fazla krşı dairede oturur diyor.. bunları duydukçada ne kdr çaresiz olduğumu yeniden anlıyorum...
aşk herşeye yetmez dedim ayrıldığımızda bnce yeterli ben seni seviyorum aşk varsa herşey olur demişti... ben bu fikirde dğlm haklı olrak..
kendim babasız büyüdüğüm için gayet raht yetiştirildim açıkçası yaptıklarıma burnunu sokan insanlar yoktu etrafımda.. yani bi yandan kocanın kahrı bi yandan kaynananın.. gelemem bu kdrına ama ayrılmıyo bırakmıyo kızlar.. bahane diyebilirsinz ama 7 kere ya 7 kere bi kız ayrılıp sevgilisi trfından geri döndürülür mü...