Hayır kesinlikle o eve birdaha dönmeyeceğim ama eşime şart koştum taşınmayı kabul ederse cocuklarımın hatrına tekrar denerim ama annesiylede kesinlikle, görüşmek istemiyorum.Donmeyeceksin degil mi ?
Kayınvalideyle birlikte mi oturuyodunuz hoş ayrıda olsan ne farkeder benimkide sürekli beni şikayet ediyo iki oldu son bi şans verdim kv ye şimdilik mesafe koydum ben ama iyi düşünArkadaşlar size daha önce durumumdan bahsetmiştim, sizin yorumlarınız benim için çok faydalı oldu. Bu defa kayınvalidemin evliliğimin üzerindeki rolünü anlatmak istiyorum ve sizden onunla görüşmek istememekte haklı olup olmadığımı ögrenmek istiyorum.
Kayınvalidemi nişanlıyken saf, iyi niyetli, çok konuşan, inanclı, tatlı bir bayan olarak tanıdım. Evlendikten sonra çok kıskanç, dedikoducu, sinsi, gelenekci, gerici, biri olduğunu anladım. Oğlunu bana ve aileme karşı doldurduğunu anladım. Oğlunun bana eziyet etmesinden zevk aldığını anladım. Nasıl vardın bu kanata diyeceksiniz. Eşim bana evlendikten sonra el öpmeye benim aileme gideceğimizde şunu dedi 'annemden izin istedinmi' ben şok oldum çunku böyle birşey için izin almam gerektiğini düşünmedim. Sonra kayınvalidemden özür dilettirdi. Kayınvalıdemin bu durum resmen hoşuna gitti, önce keşke bana söyleseydin dedi. Sonra ki bütün büyük kavgalarımız eşimin annesinin dolduruşuna gelmesinden kaynaklandı, bana onun için vurdu. Kayınvalidem bana birşeyden dolayı kırıldıysa bana söylemesini isterdim oysa oğluna söylemeyi tercih etti sonrada ben böyle olacağını bilseydim hiç ona anltırmıydım derdi bende iti niyetine inanırdım ama bu tekrar tekrar olunca artık gözüm acıldı. Sonra yine birinde doğumuma gelmiş ailemin beni evime görmeye geldiğinde oğlunu yine dodurup ailemi evden kovdurdu. Bugün biz eşimle ayrılıyoruz eşimle iki çoçumuz var kayınvalidem annemi iki ay içinde bir kere aramadı, beni aradı başlarda acmadım cünkü ben oğlunun hatalarını ona zaten anlatmıştım hiç birşey değişmemişti hatta daha kötüye gidiyorduk. Kayınvalidemin telefonda evine dön demesiyle dönmicektim zaten. Ben bir gün bir saygısızlık yapmadım, derdini anlamıyorum. Ama herşeye mudahale ediyor ve oğluna sana kızmı yok diyebiliyor.
Ben sürekli aramasını bekleridim oğlu için benim için olmasa bile torunları için en azından. Dügünlere, doğumlara gelmeyi bilen oğlunun yuvası içinde gelmeliydi diye düşünüyorum. Eşimin teyzesi gelip yalvardı resmen geri ďön diye.
Iki uç ayda bir bize gelirdi bir ay kalırdı veya biz onlara gider 1 ay kalırdık.Birliktemi yasiyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?