- Konu Sahibi evinbuyumeyenkizi
-
Kaynanayla zırt bırt konuşulmaz mesafe olması her zaman iyidir. İçinden gelmiş hediye almışsın. Tepkilerini görsün bi daha almazsın.
Davet etmesin boşvrr ya hiç gerek yok. Ağrımadık başına dert arıyosun. Nişanlın arasın sorsun yeter.ben de öyle düşünüyorum her zaman bir mesafe olmalı. ama yan yana geldiğimizde iyi iş aramaya gelince hiçbirşey yok. ya da hiçbir yere davet etme yok falan ona bozuluyorum
daha da almicam zaten
Kimi kaynanadan uzak durmaya calisir kimi yakin olcam diye kendini yırtar. Bunu baska birinede demiştim. Siz dertsiz basiniza dert ariyorsunuz resmen. Nolacak hergun kv ile telefonlassan çok mu özlüyorsun? Surekli etrafinizda gordugunuze ozenmek, milletle yarismak mi gerekiyor. Herkesin hayati farkli. Belliki kv yakin durmakta istemiyor bunu problem hali e getirmenin alemi yok. 2 senelik evliyim kalkip sulaleye hediye almisligim yoktur yani. Yaranmaya ugrasmayin bosuna.
Muhtemelen nisanlinizin fikrini anasi degistirmistir. Bunu yapmasina izin vermeyin yoksa her kararda oglununu alttan fistekleyip size kendi isteklerini yaptirir ev konusuyla kalmaz yani.
En büyük hatan nişanlının annesine Nerede oturmayı planladığınızı söylemek olmuş. Böyle konuları bırak nişanlın söylesin ailesine. Sen geçiştirmeye bak.
Onun dışında aradı-aramadı diye çok takılma. Ama bence sen ara. Ben biraz büyükleri aramak gerek diye düşünüyorum. En azından haftada 1 hayırlı cumalar diye ararsın. 1 dakikalık kısa bir konuşma iyidir. Uzatma ama.
Nisanlina da semti sen söyledin işi de ona göre buldum de. Kadin/erkek sorumluluguna evlilikte kadın yoğunluklu bakıyorsa yolda geçireceğin zaman senin için çok daha kıymetli.
He ama ben olsam ne kendi aileme ne nişanlımın ailesine yakın otururdum. Gerek yok. İkiniz yeni bi aile kuruyorsunuz ille de ailem diyen evlenmesin hiç.
yok be ne özlicem. sadece yadırgıyorum yani bende mi bir sorun var diye.
valla içimden gelmişti almıştım. bizim ailede herkes hediye alır birbirine severiz ailecek. onları da öyle zannettim zannetmez olaydım tabi.
Höhh beğenmemiş
Hediyenin h sini göremez bi daha...
Ayrıca semt konusunda da dişini göster..ne münasebet çocuk kandırır gibi bi öyle bi böyle...
Kaç tane eltin görümcen var?valla korktum
kv çok kurnaz kendi semtine yakın sizi daha iyi gözlemleyecek oğluşunu sana karşı doldurabilecek x semtinde olursanız oğluna etkili olamayacak bununda farkında seninlede bu konuya bilerek girmiyo sanki oğlu çok istermiş gibi uzakdan kumanda gibi seni oğlunu aklınca yönetecek 1 gr huzurunuz kalmayacak sende ona göre kendini hazırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?