kayınvalidemle ipleri kopardım

abbbowww neler varmış ayol Allah sabır selamet versin nişanlıykende böylemiydiler ve keşke olabildiğince uzaktan ev tutsaymışsınız hem siz hemde eşinize yazık ayılp bayılmalar amaan

nişanlıyken böyle değildi gelin almadım ben kız aldım derdi ama hepsi koca bir YALANNNmıs

artık cadı diye bişeyin olduğuna inanmaya başladım,bu kadınlar cadı değil de ne?? yuva bozanın yuvası olmazmış derler,çıkar elbet bi yerden yaptıkları...allah korusun böylelerinden

nişanlıyken böyle değildi gelin almadım ben kız aldım derdi ama hepsi koca bir YALANNNmıs

tek tavsiyem evinizi uzağa taşıyın eşinizden sizinde hem ruh sağlınız hemde evliliğiniz için bi arkadaş tek kelime ayrıl o kocadan demiş ama bu kadar kolay değil şirret kaynana yüzünden niçin yuvanızı bozasınız eşinizle aynı kafada olduktan sonra gerisi boş

Eşiniz neden sık sık bayılıyor,sinir krizimi geçiriyor yoksa bir rahatsızlığı mı var.

bu ne saçmasalak bişi ya? resmen üstünüze hakimiyet kurma zırvası. 3 gün ne be? 1 hafta olur 5 gün giderim, 1 hafta olur hiç gitmem. deli mi ne? kaldı ki çalışan insanların da haftada 3 günü birilerine ayırması çok zor. teyzeleri de ayrı bir olay, size ne laaaaaaaan diyip enselerine patlatasım geldi yeminle.

kesin tüm ilişkiyi anası, danası, teyzesi... eşiniz gitsin, gelsin isterse. siz konuyu zırt pırt açıp ta eşinizi de yormayın. o da her lafa söze bayılıp durmasın bir rahatsızlığı yoksa.

sonuna kadar haklısınız, uğraşmayın şu kalitesiz insanlarla

cok önceden konustuk zaten anlasmıstık birileri kanına giriyor belli ki gelin gelmiyor senin falan filan diye kv tek basına yasamıyor kendi annesi dibindeki evde ve genc 41 yasında daha 3 ümüz bir yasayalım istiyor edep yahu biz yeni evliyiz ben seninle evlenmedim ki madem oğlunu kıskanacaktın neden evlendirdin esim o olaylar sırasında cok hastaydı kalkamadı ki yattıgı yerden susun yeter dedi sürekli hasta hasta tuttu beni kolumdan evimize götürdü

evet canım aynen ilişkimi kestim artık onlarla

Hadi kv yapiyorda bu teyzelere ne olurya anlamiş degilim bu kadar sacma şey olur mu benimde evim var haftanin 3 günü ne demek calişan bi insan için amaclaei ne ne yapmak istiyorlar gercekten merak ediyorum
Bu olaylar duzelene kadar cocuk mocuk yapma arkadaşim araya mesafe koy muhattap olma yazik yeni evlisiniz tadini cikar kafaya da takma

ya bırak eşin kendi giderse gitsin.sen gitmek zorunda değilsin.çalışıyorsun bide..valla ben eve gelip bacaklarımı uzatmadan kendime gelemiyorum.çalışacaksın bide üstüne 3 gün gidip hizmet ediceksin.öyle bi dünya yok çok sinirlendim.. :113:

böyle okudum..
Allah yar ve yardımcın olsun canım,kolay şeyler değil.
Mümkün olduğunca muhatap olmamaya bak.
Sana ayrı üzüldüm eşine ayrı üzüldüm,pes valla.

avuclarında tutmak istiyorlar

bire razı olmayıp 3 ü isteyen kaynanaya hiç gidilmez ... böyle arkanızdan baka kalsınlar...

Pes

Ne kadar çirkeflermiş kv ve teyzeler. Zorla saygı sevgi mi olur? Zorla kim kime ne yaptırabilir. Sen haftanın 3 günü o dedi diye gidip surat asıp otursan minnete mi geçecek? Kv ile görüşme bence de kendi kendine otursun şimdi.

Benim daha çok dikkatimi çeken eşinin sinirlenince bayılması. Bence bir nöroloji bölümüne gidip mr eeg falan çektirin. Bana basite alınacak bir şey gibi gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…