kayınvalidemle ipleri kopardım

bu yüzden geliyor değil kendim içinde aynı şey geçerli...hayatımızın merkezine allah'ı koydugumuzda diğer olaylar hadiseler canımız fazla yakmıyor..musibet derken hadiselerden bahsediyorum insan neyi cok seviyorsa allah onunla sınıyor ki terbiye olalım acizliğimizin farkına varalım idrakımız artsın diye.. Ben şahsen başıma gelen her olayla tortulanıp kötü huylarımdan arındıgımı hissediyorum ....imtihan evet kasdetciğim şey buydu aslında..

Allah akıl fikir versin. Hani gelip gitmediği için küsen kızanları duymuştum ama
bu kadarını da duymamıştım.. Sana söz geçirmeyeceğini anlamış ortalığı birbirine katmışlar.
Çok uzağa taşın hemde çoook uzağa

bi de ev kv üstüne benim evimde oturuyorsun ben sana cok masraf yaptım diye basımıza kakıyo

O ayti bi konu cnm insan sevdigi değer verdigiyle imtihan edilir fogruda konuya uygun olmamiş sanirim konu sahibi boyle bi kvyi sevmiyordur.
Zaten bu dedigini yapabilsek hic bir sorun olmayacak derdi dert gibi gormeyecegiz
Zira peygamberimizin ashabindan biri adini hatirlayamicam dertsiz bir günü gecse Rabbim beni unuttumu ki acaba demiş biz nerde onlar onlar nerde
ALLAH'U TEALA firavuna hayati boyunca hicbir hastalik sikinti dert vermemis başı dahi ağrimamiş düşun yani
Birde su varki Rabbim sevdihi kulida omtihan eder...

bi de ev kv üstüne benim evimde oturuyorsun ben sana cok masraf yaptım diye basımıza kakıyo
Eger bunu sana karşı kullaniyirsa basina kakarak yerinde olsam o evden taşınır evlerini iyade ederdim buna guvenerek de uzerinde hüküm kurmaya calisiyordur eminim.

Amannnn adami bile bayiltmislar:/ bncede kopar bağlarını hic bir şekilde mecbur deilsin ya birde 3 aylik evlisin cok ayip yaaaa yine iyi dayanmissin bn olsam üçünüde tuttuğum gibi kapidan atarim

benim evde olmadı zaten olay kv demn evinde oldu esim kolumdan tuttuğu gibi evimize götürdü

Ağzına, diline sağlık Ne kadar ayıp bir şey yaa, sanki uşağısın da neymiş 3 gün gelecekmişşş, ıyyyy okuyunca sanki bana demişler gibi sinir oluyorum vallahi

bu arada senin anan baban var değil mi ,varsa bu saçmalığa tepkileri ne?

Ne sinir bir durum ya. Gitsen ne olur gitmesen ne olur. Gittiğin zaman asık suratını görüpte mutlumu olacaklar hadi gittiğinde huzur verseler tamam

diyeceğim. Eşinin burda sert durması lazım ki arayı o bulabilmeli seninle onları yüz göz etmemeli. Daha 3 aylık yazık günah neden bu insanlar böyle..

işte sert duramıyor zaten bütün mesele bu esimin cocuklugu cok zor gecmiş babasını hiç görmeden kaybetmiş kv de bu komyu sürekli dile getirip esime duygu sömürüsü yapıyor esimde cok duygusal hemen kasılıp kalıyor

gitmeyecegimm diyorsun amaa esin yine arada kalacakkk...onun icinde cok zor..esinin hatri icin bence yine git...bana oyle geliyorki sonra senin icin hic iyi olmazzz...sen yine iyiligini goster...bi ugra cik...saatlerce durman gerekmez...yeterki esinle aran bozulmasinnn diyee yap bunu...

Şu mübarek günde Allah sıkıntılarınızı gidersin size kapılar açsın. Zor ve hassas bir durum. Ama çözülemeyecek değil yeter ki dua edin evliliğinizi kurtarmak adına elinizden geleni yapın lütfen çok dua edin.. Bu sizin sınavınız Allah tarafından verilen. Sabır göstermeye çalışın dua edin çok.

Son düzenleme:

canım esimle bir problemimiz yok esim git demiyor bana kv diyor ve esim annesine cok kızgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…