- 25 Haziran 2014
- 557
- 120
- 43
- Konu Sahibi papatya1993
-
tavsiye vermissin ama yanliş bir terbiye olmus tmm dua etsinde simdi her musibet bu yuzden mi geliyor basimiza rabbim imtihan ediyor kullarini allaha sirk kosmadiktan büyük gunahla islemedikten sonra rabbim kimseye musibet yağdirmaz cnm zira kur-an'i kerimde biz sizi evlatlariniz ve mallarinizla imtihana cekeriz buyuruyor rabbim imtihan ayri musibet ayri birsey...
Allah akıl fikir versin. Hani gelip gitmediği için küsen kızanları duymuştum ama
bu kadarını da duymamıştım.. Sana söz geçirmeyeceğini anlamış ortalığı birbirine katmışlar.
Çok uzağa taşın hemde çoook uzağa
bu yüzden geliyor değil kendim içinde aynı şey geçerli...hayatımızın merkezine allah'ı koydugumuzda diğer olaylar hadiseler canımız fazla yakmıyor..musibet derken hadiselerden bahsediyorum insan neyi cok seviyorsa allah onunla sınıyor ki terbiye olalım acizliğimizin farkına varalım idrakımız artsın diye.. Ben şahsen başıma gelen her olayla tortulanıp kötü huylarımdan arındıgımı hissediyorum ....imtihan evet kasdetciğim şey buydu aslında..
Eger bunu sana karşı kullaniyirsa basina kakarak yerinde olsam o evden taşınır evlerini iyade ederdim buna guvenerek de uzerinde hüküm kurmaya calisiyordur eminim.bi de ev kv üstüne benim evimde oturuyorsun ben sana cok masraf yaptım diye basımıza kakıyo
Eger bunu sana karşı kullaniyirsa basina kakarak yerinde olsam o evden taşınır evlerini iyade ederdim buna guvenerek de uzerinde hüküm kurmaya calisiyordur eminim.
Şimdi olmasada ilerde bunu yapin derim.cok söyledim esime ama su anda cıkamayız borclarımız var diyo
Amannnn adami bile bayiltmislar:/ bncede kopar bağlarını hic bir şekilde mecbur deilsin ya birde 3 aylik evlisin cok ayip yaaaa yine iyi dayanmissin bn olsam üçünüde tuttuğum gibi kapidan atarim
Şimdi olmasada ilerde bunu yapin derim.
merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
bu arada senin anan baban var değil mi ,varsa bu saçmalığa tepkileri ne?
benim evde olmadı zaten olay kv demn evinde oldu esim kolumdan tuttuğu gibi evimize götürdü
Ne sinir bir durum ya. Gitsen ne olur gitmesen ne olur. Gittiğin zaman asık suratını görüpte mutlumu olacaklar hadi gittiğinde huzur verseler tamam
diyeceğim. Eşinin burda sert durması lazım ki arayı o bulabilmeli seninle onları yüz göz etmemeli. Daha 3 aylık yazık günah neden bu insanlar böyle..
en iyisini yapmış esin canım sen bu tür insanlar için hic kafanı yorma.belliki mutluluğuna gölge düşürmek niyetindeler..Allah larından bulsunlar
merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
işte sert duramıyor zaten bütün mesele bu esimin cocuklugu cok zor gecmiş babasını hiç görmeden kaybetmiş kv de bu komyu sürekli dile getirip esime duygu sömürüsü yapıyor esimde cok duygusal hemen kasılıp kalıyor
gitmeyecegimm diyorsun amaa esin yine arada kalacakkk...onun icinde cok zor..esinin hatri icin bence yine git...bana oyle geliyorki sonra senin icin hic iyi olmazzz...sen yine iyiligini goster...bi ugra cik...saatlerce durman gerekmez...yeterki esinle aran bozulmasinnn diyee yap bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?