kayınvalidemle ipleri kopardım

Son düzenleyen: Moderatör:

allah yardımcın olsun bol bol dua et allaha sığın senin sınavında bu şekilde canım benim..
Birde yanlış anlamazsan dün okuduğum şu sözü paylaşmak isterim ..
"ibadetlerinde ekisklik olanları allah musibetleriyle sınar"
allahla muhabbetini artır takma kimseyi canım

şakamı gerçekmi nasıl bir mantıktır bu
en iyisini yapmışsın
eşini de anlamadım sinirden bayılacağına
sorunu çözsün
3 aylık evli insansınız
nasıl bir mantıktır bu

cok haklısın gidicez zaten normal değil böyle bayılması

daha önce olmuyordu şimdi şimdi olmaya basladı bahsetmex miyim canım ne diller döktüm anlamıyor
canım benim kolaylıklar dilerim evliliğinizin en güzel anlarını böyle kötü geçiriyor olmana çok üzüldüm. canım benim stres her hastalığı getirir eşin de öncelerde olmayan bayılma durumu anksiyeteden kaynaklanıyor muhtemelen stres ve kaygı bozuklukları çok kısa bir sürede depresyona çevirir sonrada sen hasta ettin derler bence acilen bir psikoloğa gitmelisiniz ama önce psikiatri. zaten ailesiyle görüşmesini yasaklar muhtemelen. senin içinde eşin içinde çok üzüldüm.

Ne insanlar var yaa. Sen çalışıyorsun sonuçta çalışmasan git tamam da. Çalışırken insan kendi evine bile bakamıyor bir de oraya gidip iş mi yapacaksın?
Benim kv kısa süre önce vefat etti onu o kadar seviyordum ki. Çok özlüyorum şimdi de çok iyi biriydi. İyiler gidiyor işte kötüler hata hayattaç

Tavsiye vermissin ama yanliş bir terbiye olmus tmm dua etsinde simdi her musibet bu yuzden mi geliyor basimiza Rabbim imtihan ediyor kullarini Allaha sirk kosmadiktan büyük gunahla islemedikten sonra Rabbim kimseye musibet yağdirmaz cnm Zira Kur-an'i Kerimde biz sizi evlatlariniz ve mallarinizla imtihana cekeriz buyuruyor Rabbim imtihan ayri musibet ayri birsey...

Eşini doktora götür ve bir daha kayınvalidene gitme. Ne biçim bir anne ya, oğlu hastanelik oluyor ve yine çenesini tutmuyor. Şuna bak şuna, işten çıkıp oraya gidecekmişsin. Ne hadisizlik, ne kendini bilmezlik. İpleri koparmakla iyi etmişsiniz, kimse için kendini yıpratmaya gerek yok. Aileside eşini biraz düşünüyorsa fedakarlık yapsınlar. Daha 3 aylık gelinsin, kimsenin bunları sana yaşatmasına hakkı yok.

selam canım.burdaki arkadaşlar benide biliyorlar.kaynanamla ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum..bizde evliliğimizin ilk günlerinden beri aynı şeyleri yaşıyorum..sürekli aşağıda onların yanında olmamı istiyorlar..ama sen çok şanslısın,eşin senin tarafında,benim eşim zerre kadar beni haklı bulmuyor bu sabah yine kavga yine kıyamet eşim işe gitti..hiç arkadaşım yok kimselere sığınamıyorum..bir tek size yazıyorum..evli olduğumdan beri evimde oturamadım alışamadım bu eve,çünkü beni hep yanlarında istiyorlar,evimde oturmamı istemiyorlar,sürekli arayıp aşağı eve çağırıyorlar..bıktım artık bizde boşanmaktan bahsetmeye başladık artık

Evet kötülere hic birşey olmuyor iyiler erkenden gidiyor

bu ne böyle...
harbi canavar gibi davranmışlar..
normal bi karar vermişsin..
bencede gitme...

Ah canin ne istiyorlat bizden evliliklerimiz den anlamiyorum oğulları mutsuz olunca onlat bundan zevk mo aliyorlar anlamadim gitii

Amannnn adami bile bayiltmislar:/ bncede kopar bağlarını hic bir şekilde mecbur deilsin ya birde 3 aylik evlisin cok ayip yaaaa yine iyi dayanmissin bn olsam üçünüde tuttuğum gibi kapidan atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…