- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi papatya1993
-
tek tavsiyem evinizi uzağa taşıyın eşinizden sizinde hem ruh sağlınız hemde evliliğiniz için bi arkadaş tek kelime ayrıl o kocadan demiş ama bu kadar kolay değil şirret kaynana yüzünden niçin yuvanızı bozasınız eşinizle aynı kafada olduktan sonra gerisi boş[/QUOTE
kendisinin ve özellikle kocasının sağlığı için ayrıl dedim canım yoksa yuvasını bozmak istemem sonuna kadar görüşmeyeceğinden eminse dursun zaten ama aralıklarla bu olursa Allah muhafaza bayılan bir kocası var sinirsel bir hastalığı var belli tansiyonu çıkar beyin kanaması geçirir...yoksa keyfi ayrıl değil lafım daha 3 aylık evli gün yüzü görmesi gerekirken 3 ayda kaç kere sinir harbi yaşamışlar ve adam hastanelik olmuş baksana
merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. Daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
allah yardımcın olsun bol bol dua et allaha sığın senin sınavında bu şekilde canım benim..
Birde yanlış anlamazsan dün okuduğum şu sözü paylaşmak isterim ..
"ibadetlerinde ekisklik olanları allah musibetleriyle sınar
allahla muhabbetini artır takma kimseyi canım[
cok tesekkür ederm canım tavsiyen için
şakamı gerçekmi nasıl bir mantıktır bu
en iyisini yapmışsın
eşini de anlamadım sinirden bayılacağına
sorunu çözsün
3 aylık evli insansınız
nasıl bir mantıktır bu
Ne kadar çirkeflermiş kv ve teyzeler. Zorla saygı sevgi mi olur? Zorla kim kime ne yaptırabilir. Sen haftanın 3 günü o dedi diye gidip surat asıp otursan minnete mi geçecek? Kv ile görüşme bence de kendi kendine otursun şimdi.
Benim daha çok dikkatimi çeken eşinin sinirlenince bayılması. Bence bir nöroloji bölümüne gidip mr eeg falan çektirin. Bana basite alınacak bir şey gibi gelmedi.
inanki bende çözemedim esimi cok sevmesem ayrılırdım
canım benim kolaylıklar dilerim evliliğinizin en güzel anlarını böyle kötü geçiriyor olmana çok üzüldüm. canım benim stres her hastalığı getirir eşin de öncelerde olmayan bayılma durumu anksiyeteden kaynaklanıyor muhtemelen stres ve kaygı bozuklukları çok kısa bir sürede depresyona çevirir sonrada sen hasta ettin derler bence acilen bir psikoloğa gitmelisiniz ama önce psikiatri. zaten ailesiyle görüşmesini yasaklar muhtemelen. senin içinde eşin içinde çok üzüldüm.daha önce olmuyordu şimdi şimdi olmaya basladı bahsetmex miyim canım ne diller döktüm anlamıyor
Hiç anlamam avuclarinda tutup da napacaklar calidiyorsun birde hadi calişmasan hizmetci gibi calistiracaklar hizmet ettirecekler derim.
peki niye istiyorlar senin gelip gitmeni
hizmet mi ettiriyorlar ev mi temizletiyorlar
yada gül yüzünü görmeden yapamıyorlarmı
asıl neden nedir
senin çalışmanı engellemkmi
yok elaleme gelinim geldi deyp gösteriş yapmak bütün gayesi
merhaba arkadaslar buraya yazmasam kafayı sıyıracaktım. daha önce bahsettigim gıbı yine sorun kayınvalidem calıstğm için onun evine gidip gelemiyordum bu da coook buyuk bir problem haline geldi artık mesafemi koyup esimle gidip geldim ona da yaranamadım haftanın 3 günü onun oraya onun belirlediği günlerde gidip gelecekmişim bende bunu kabul etmedim tabi ki aramızda tartısma oldu ve esim sinirden bayıldı ayılttık kendine geldi tamam oglum sen yeter ki iyi ol laf etmcem siz mutlu olun dedi konu kapandı ve dün esim ziyaretine gitmiş aglamaya sızlamaya baslamıs bayılma numaraları yapmıs ve esimin iki tane teyzesi de varmıs o an oarrada üçü birden esime yüklenmiş ya papatya buraya 3 gün gelecek haftada ya da seni sileriz diye tehdit etmişler eşimde onlara düşkündür kaldıramamıs bu lafları gene fenalaşmış ambulans ile hastaneye kaldırmıslar ben iş yerindeydim haber vermediler eve gelince aradılar bende gittim hemen apar topar ne oldu askım neyin vard dedeim birsey demedi teyxesigillere sordum sinirden dedilr neden sinir oldu ki sabah birseysi yoktu dedim kv atladı hemen senin yüzünden oldu diye ne yaptım ben sabah bi laf etmedim ki dedim gidip gelmiyorsun ondan oldu dedi bagırarark benim sucum yok onu bu hale getiren sensin dedim 3, ü bir üstüme saldırdılar geleceksin işi bırakacaksın diye hiç birseye mecbur degilim bu benim hayatım kimse karısamaz dedim daha bi sürü laflar oldu arada kendimi zor attım dısarı annem vardı ona da saldırdılar ipleri tamamen kopardım artık o eve adımımı atmıycam cok kötüyüm kızlar bunlar benim evliliğimi bitirmek istiyorlar esim tamam gitme dedi bu arada daha 3 aylık evliyiz
allah yardımcın olsun bol bol dua et allaha sığın senin sınavında bu şekilde canım benim..
Birde yanlış anlamazsan dün okuduğum şu sözü paylaşmak isterim ..
"ibadetlerinde ekisklik olanları allah musibetleriyle sınar"
allahla muhabbetini artır takma kimseyi canım
Ne insanlar var yaa. Sen çalışıyorsun sonuçta çalışmasan git tamam da. Çalışırken insan kendi evine bile bakamıyor bir de oraya gidip iş mi yapacaksın?
Benim kv kısa süre önce vefat etti onu o kadar seviyordum ki. Çok özlüyorum şimdi de çok iyi biriydi. İyiler gidiyor işte kötüler hata hayattaç
selam canım.burdaki arkadaşlar benide biliyorlar.kaynanamla ve görümcemle aynı apartmanda oturuyorum..bizde evliliğimizin ilk günlerinden beri aynı şeyleri yaşıyorum..sürekli aşağıda onların yanında olmamı istiyorlar..ama sen çok şanslısın,eşin senin tarafında,benim eşim zerre kadar beni haklı bulmuyorbu sabah yine kavga yine kıyamet eşim işe gitti..hiç arkadaşım yok kimselere sığınamıyorum..bir tek size yazıyorum..evli olduğumdan beri evimde oturamadım alışamadım bu eve,çünkü beni hep yanlarında istiyorlar,evimde oturmamı istemiyorlar,sürekli arayıp aşağı eve çağırıyorlar..bıktım artık bizde boşanmaktan bahsetmeye başladık artık
Eşini doktora götür ve bir daha kayınvalidene gitme. Ne biçim bir anne ya, oğlu hastanelik oluyor ve yine çenesini tutmuyor. Şuna bak şuna, işten çıkıp oraya gidecekmişsin. Ne hadisizlik, ne kendini bilmezlik. İpleri koparmakla iyi etmişsiniz, kimse için kendini yıpratmaya gerek yok. Aileside eşini biraz düşünüyorsa fedakarlık yapsınlar. Daha 3 aylık gelinsin, kimsenin bunları sana yaşatmasına haen en cok esime üzülüyorum ona birsey olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?