- 20 Mart 2022
- 33
- 2
- 6
- 34
- Konu Sahibi Medihakaracoban
-
Ben karışmıyorum de bence. Alacaksan sana versinler, almayacaksan kendin bilirsin diyip aradan çekil derim. Aklından geçenleri de açıkça söyle.Kayınvalide kayınpederle konuşmuyorum aramızda sorunlar problemler var malum zeytin zamanıydı eşim iş dolayısıyla onlara zeytine gidemedi kayınvalide yağ vercem demiş alsam haram ederler zeytine gelmediler yağ aldı derler onları çok iyi tanıyorum 8 bitti 9 sene oldu evleneli almasam eşim gönül bırakırsa sizce ne yapmalıyım? Al sat demeyin eşim bu sefer bugüne kadar haram ederler diyordun aldın ya der
Eşiniz değil de sizin mi almanız gerekiyor? Oğullarına isterlerse verirler zeytinyağı. Çocuk onların çocuğu. Siz bence bu konuya dahil olmayın.Kayınvalide kayınpederle konuşmuyorum aramızda sorunlar problemler var malum zeytin zamanıydı eşim iş dolayısıyla onlara zeytine gidemedi kayınvalide yağ vercem demiş alsam haram ederler zeytine gelmediler yağ aldı derler onları çok iyi tanıyorum 8 bitti 9 sene oldu evleneli almasam eşim gönül bırakırsa sizce ne yapmalıyım? Al sat demeyin eşim bu sefer bugüne kadar haram ederler diyordun aldın ya der
Ve eşim ile konuşayım demiş kocamEşiniz değil de sizin mi almanız gerekiyor? Oğullarına isterlerse verirler zeytinyağı. Çocuk onların çocuğu. Siz bence bu konuya dahil olmayın.
Nasıl yani? Annesi size zeytinyağı vereceğiz demiş ve eşiniz de eşimle konuşayım mı demiş? Neden tamam deyip almamış? Öz annesi mi? Ben bir şey anlamadım olaydan ya. Her şeyi bu kadar düşünmeye gerek yok bana göre.Ve eşim ile konuşayım demiş kocam
Kayinvaldeniz demiş zeytinyagi vericem diye siz istememişsinizEşim alcak ama sonuçta beraber yiyeceğiz alırsam
Ayyy bu bizim fındık hikayesine benziyoooor. Gitsem bir dert yorgunluk gitmesem verilen fındık sıkıntı. Aşırı sinir bir
Aynen öyle ama herkes bir değilAyyy bu bizim fındık hikayesine benziyoooor. Gitsem bir dert yorgunluk gitmesem verilen fındık sıkıntı. Aşırı sinir bir durum , tam bir çıkmaz. Sonuç hep veriyorlar bende oturup yiyorum valla napıyım
durum , tam bir çıkmaz. Sonuç hep veriyorlar bende oturup yiyorum valla napıyım
Evet karımla konuşayım demiş benim haberim bile yoktu geçen söylemiş esim sormayi unutmuş bana bugün yine annesi deyince karıma sorayım demiş.Çunku ben bugüne kadar almadığım için almamış evet öz annesi ama aramızda sorunlar var beni istemeyenin yağını ben niye alayımNasıl yani? Annesi size zeytinyağı vereceğiz demiş ve eşiniz de eşimle konuşayım mı demiş? Neden tamam deyip almamış? Öz annesi mi? Ben bir şey anlamadım olaydan ya. Her şeyi bu kadar düşünmeye gerek yok bana göre.
Siz değil oğulları alacak alacaksa. Kulağınıza bir laf gelirse de oğullarına verdikleri yağın lafını etmesinler dersiniz lafı getiren geri götürür de.Evet karımla konuşayım demiş benim haberim bile yoktu geçen söylemiş esim sormayi unutmuş bana bugün yine annesi deyince karıma sorayım demiş.Çunku ben bugüne kadar almadığım için almamış evet öz annesi ama aramızda sorunlar var beni istemeyenin yağını ben niye alayım
Ayyy bu bizim fındık hikayesine benziyoooor. Gitsem bir dert yorgunluk gitmesem verilen fındık sıkıntı. Aşırı sinir bir durum , tam bir çıkmaz. Sonuç hep veriyorlar bende oturup yiyorum valla napıyım
Aynen öyle ama herkes bir olmuyor işteAyyy bu bizim fındık hikayesine benziyoooor. Gitsem bir dert yorgunluk gitmesem verilen fındık sıkıntı. Aşırı sinir bir durum , tam bir çıkmaz. Sonuç hep veriyorlar bende oturup yiyorum valla napıyım
Ayyy bu bizim fındık hikayesine benziyoooor. Gitsem bir dert yorgunluk gitmesem verilen fındık sıkıntı. Aşırı sinir bir durum , tam bir çıkmaz. Sonuç hep veriyorlar bende oturup yiyorum valla napıyım
300 tlO değil de zeytinyağı da çok pahalı ama ya
Beni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşanma ayrıl demisSiz değil oğulları alacak alacaksa. Kulağınıza bir laf gelirse de oğullarına verdikleri yağın lafını etmesinler dersiniz lafı getiren geri götürür de.
Beni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşanma ayrıl demisKayinvaldeniz demiş zeytinyagi vericem diye siz istememişsiniz
Haram etse bile allah biliyor sonucta kendi eliyle veriyor ve önce kendi soyluyor yag vericem
Eşiniz ne yapmak istiyorsa yapsin almak istiyorsa alsin almak istemiyorsa almasin
Zeytin yagini zorla almiyorsunuzki haram etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?