- 3 Nisan 2023
- 2.343
- 4.660
- 63
- 25
- Konu Sahibi Medihakaracoban
-
Hem kendileri verip hem haram olsun diyemezler deselerde kabul olmaz merak etme zorla almıyorsunuz sonuçtaKayınvalide kayınpederle konuşmuyorum aramızda sorunlar problemler var malum zeytin zamanıydı eşim iş dolayısıyla onlara zeytine gidemedi kayınvalide yağ vercem demiş alsam haram ederler zeytine gelmediler yağ aldı derler onları çok iyi tanıyorum 8 bitti 9 sene oldu evleneli almasam eşim gönül bırakırsa sizce ne yapmalıyım? Al sat demeyin eşim bu sefer bugüne kadar haram ederler diyordun aldın ya der
Araya düzeltmeye niyetim yok çünkü zamanında çok çabaladım iyi olmak için değer kıymet bilmiyorlar neni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşan ayrıl demis tabiki izin alacak karı kocayızArayi düzeltmeye niyetiniz yoksa almayin zeytinyag felan. Esiniz sizi niye ortaya atti anlamadim. Annesinden yag almasi icin sizden izin almasina gerek yok sonucta
Araya düzeltmeye niyetim yok çünkü zamanında çok çabaladım iyi olmak için değer kıymet bilmiyorlar neni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşan ayrıl demis tabiki izin alacak karı kocayız
zamanında çok çabaladım iyi olmak için değer kıymet bilmiyorlar beni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşan ayrıl demisBu arada zeytinyağı vererek zeytin dalı uzatmış olmuşlar barışmak için fırsat aile büyükleri ile kus durmak bence fena bir durum
Evet zorunda benim ailem onun ailesinin yaptıklarının yüzde 1 ini yapmadıEsi annesinden birsey almak icin sizden izin almak zorunda degil. Aynisi sizin icin de gecerli. Ve annesi babasi böyle konusabiliyorsa esinizin laf tasimasindan ve net sınır koymamasindan. Aralarinizda problem varsa bile bu ailesini ilgilendirmez.
250 falandı en son litresi,buralarda biraz daha uyguna bulabiliyoruz ama gerçekten artık çok zor alacak insanlarO değil de zeytinyağı da çok pahalı ama ya
Böyle dediklerini eşiniz mi söyledi size?Beni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşanma ayrıl demis
Ayyy yağa okuyup üfleyecek hâli yok al afiyetle ye zeytinyag şuan çok pahalızamanında çok çabaladım iyi olmak için değer kıymet bilmiyorlar beni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşan ayrıl demis
Bu kiyasiniz dogru ve saglikli bir yaklasim degil yalniz. Eminim kayinaileden cok cekmissinizdir cunku burasi Turkiye ama siz sirf es ailesiyle sorun yasadiniz diye onlar esinizin ana babasi olmaktan cikmiyor. Esiniz bu kadar basit bir seydw bile sizin tepkinizden korkacak kadar sinmisse bu bir yerde mutlaka patlar sonunda uzulen yine siz olursunuz. Biraz salin bence, kayinaileyi ve ne duaunduklerini de gereginden fazla onemsemeyin.Evet zorunda benim ailem onun ailesinin yaptıklarının yüzde 1 ini yapmadı
Evet zorunda benim ailem onun ailesinin yaptıklarının yüzde 1 ini yapmadı
Ben Trabzon’da hiç bulamıyorum kaliteli yağ bulduğum da 400 dedi. İzmir den kardeşim biraz getirdi damla damla kullanıyorum250 falandı en son litresi,buralarda biraz daha uyguna bulabiliyoruz ama gerçekten artık çok zor alacak insanlar.
Ikiside çünkü bizi ayırmaya çalışıyorlar beni istemiyorlar esimle beni ayırıp esimi bidaha evlendirceklermisBen anlamadım laf söylemelerinden mi çekiniyorsunuz yoksa ciddi ciddi haram olacağına mı inanıyorsunuz?
Bu kiyasiniz dogru ve saglikli bir yaklasim degil yalniz. Eminim kayinaileden cok cekmissinizdir cunku burasi Turkiye ama siz sirf es ailesiyle sorun yasadiniz diye onlar esinizin ana babasi olmaktan cikmiyor. Esiniz bu kadar basit bir seydw bile sizin tepkinizden korkacak kadar sinmisse bu bir yerde mutlaka patlar sonunda uzulen yine siz olursunuz. Biraz salin bence, kayinaileyi ve ne duaunduklerini de gereginden fazla onemsemeyin.
Zamanında hocalara gitmişliği varAyyy yağa okuyup üfleyecek hâli yok al afiyetle ye zeytinyag şuan çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?