- 25 Temmuz 2013
- 13.327
- 54.352
- 798
- Konu Sahibi Medihakaracoban
-
Laf taşıyarak arayı bozan eşiniz o zaman.Beni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşanma ayrıl demis
Anca boşa para harcarlar siz yuvanizda mutluysaniz gerisi boş yağı istemiyorsanız eşiniz annesine desin eşim almış yağ benim haberim yoktu desin başka aklıma bişey gelmediZamanında hocalara gitmişliği var
Olmaz. Üstünde uzun uzun düşünmemiz kendimizi çıkmaza girmiş gibi hissetmemiz, ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmamız lazım.Beni istemeyenin yağını almam diyorsun ama oğlunu almışsın o nasıl olacak…eşin madem hanıma sorayım demiş, istemiyoruz derse yağı almaz. Bu kadar basit yani. Eşin de ille alacaz o yağı demiyorsa almazsınız olur biter
250 olan yerin yağı nasıl memnun musun kargosu var mıOlmaz. Üstünde uzun uzun düşünmemiz kendimizi çıkmaza girmiş gibi hissetmemiz, ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmamız lazım.
kendi rızasıyla verdikleri şeyleri mantıken haram edemezler. rıza dışı zorla alınan şeye bence haram olsun denir.Eşim alcak ama sonuçta beraber yiyeceğiz alırsam
Yanlış etiket sanırım. Ben tatile gidince köylü pazarından senelik alıyorum. Bir yerden sipariş vermedim daha önce.250 olan yerin yağı nasıl memnun musun kargosu var mı
Özür ya demin bir arkadaşla bahsettik kafam karıştı. Siz ne kadara alıyorsunuzYanlış etiket sanırım. Ben tatile gidince köylü pazarından senelik alıyorum. Bir yerden sipariş vermedim daha önce.
Geçen yaz 200e aldım.Özür ya demin bir arkadaşla bahsettik kafam karıştı. Siz ne kadara alıyorsunuz
Ah keşke bulabilsek. Afiyetle tüketinGeçen yaz 200e aldım.
Teşekkür ederim. Umarım bulursunuz uygun fiyatlı kaliteli yağ.Ah keşke bulabilsek. Afiyetle tüketin
Esiniz de karsiliginda makarna pirinc un falan alsin versin ailesine madem
Ben eşimi kendi soyadıma geçirmedim onların soyadını aldım ben kimseye zorla varmadım göre göre aldılar almasalarmışBeni istemeyenin yağını almam diyorsun ama oğlunu almışsın o nasıl olacak…eşin madem hanıma sorayım demiş, istemiyoruz derse yağı almaz. Bu kadar basit yani. Eşin de ille alacaz o yağı demiyorsa almazsınız olur biter
Kimse kimsenin neler yaşadığını bilmez sende bilmiyorsun yargılama...Olmaz. Üstünde uzun uzun düşünmemiz kendimizi çıkmaza girmiş gibi hissetmemiz, ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmamız lazım.
Yok yani eşi ne yapalım almamız lazım falan dese anlarım da adam topu zaten karısına atmış. Sorun yok bana kalırsa ister al ister almaOlmaz. Üstünde uzun uzun düşünmemiz kendimizi çıkmaza girmiş gibi hissetmemiz, ortada büyük bir sorun varmış gibi davranmamız lazım.
Ne alaka??Ben eşimi kendi soyadıma geçirmedim onların soyadını aldım ben kimseye zorla varmadım göre göre aldılar almasalarmış
Oluyor iste çok çabaladım ama artık vazgectimZeytinyağında kırgınlık olmaz aman şey aile arasında kırgınlık olmaz.
Eşinle muhattap olsunlar. Oğluna veriyor sonuctaKayınvalide kayınpederle konuşmuyorum aramızda sorunlar problemler var malum zeytin zamanıydı eşim iş dolayısıyla onlara zeytine gidemedi kayınvalide yağ vercem demiş alsam haram ederler zeytine gelmediler yağ aldı derler onları çok iyi tanıyorum 8 bitti 9 sene oldu evleneli almasam eşim gönül bırakırsa sizce ne yapmalıyım? Al sat demeyin eşim bu sefer bugüne kadar haram ederler diyordun aldın ya der
Kim söyledi bunu sizeBeni istemeyenin yağını niye alayım ki bizi ayırmaya çalışıyorlar annesi esime 1 hafta bizde kal değerini anlasın boşan ayrıl demiş babası da boşanma ayrıl demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?