- 28 Mart 2018
- 25
- 2
- 1
- 42
- Konu Sahibi Prenses 14
-
İyi kötü yer derken zaten eşimin kendi evi. Asgari ücretle nereye gidelim. Ben sadece günaha giriyomuyum KONUSMAYArak die merak ettim. Ayrıca kayinvalidemi tanisaydin böyle rahat konuşmazdın. Soylim bütün entrika onda mesela. Herkesin yuvasına gözaltına diken. Dedikoducu iftiracı. Daha cokBaska eve cikin. Yalniz ev onlarinken yargilayamazsiniz. Ev degistirmek zorunda degil. Iyi kotu bi yer vermisler size begenmiyorsaniz kiraya cikin.
Kv konusmamaniz sorun degil bence baslik yanlis olmus. Kocaniz 3 haftadir onlarda. Bence sorun burda. Biraz kv derdini birakip esinizle sorunlariniza yonelin bence.
O iki yaşlı dediğiniz insan hocayla muskayla uğraşan insanlar.. onlarin kullandığı iphoneyi ben kullanmıyorum. Üstelik onlar buraya tasinsa hemen üstünü yapacak paraları var. Bu ev dubleks ama üstü yapilacakbaşka eve çıkın. siz rahat edeceksiniz bu sefer de yaşlı iki insan rutubet içinde yaşayacak.
Insanlarin anlayacagi sekilde duzgun yazsaniz duzgun cevaplarda alirdiniz. Ben esiniz inlarda diye anladim ve de ev kv nin sandim. Konuyu duzenleseniz iyi olur. Ayrica olumsuz yorum alinca da boyle soylemlere girmenize gerek yok.Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim
Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim
Hayır agresif değilim. Cok çektim bu kadından. 2 çocuğumu doğurdun lohusa halimle hem ev hem diğer cocuma koşturdum dibimde oturduğu halde elimden tutmadı. Ailem uzakta. Buralı değilim. Sadece içim içimi yiyo günaha giriyomuyum die.Insanlarin anlayacagi sekilde duzgun yazsaniz duzgun cevaplarda alirdiniz. Ben esiniz inlarda diye anladim ve de ev kv nin sandim. Konuyu duzenleseniz iyi olur. Ayrica olumsuz yorum alinca da boyle soylemlere girmenize gerek yok.
Simdi duzeltilmis hali icin yorumuma gelecek olursam ki ciddiye alir misiniz bilmiyorum ama konusmamaniz makul bence. Torunlari ve sizi umursamayan onlar. Iftira entrika gibi seyler de varsa be kadar uzak o kadar iyi. Esinizde farkindaysa olaylarin hic endiselenmeyin bosuna.
Bakın kayinpederim iç güveyi kayinvalidemin durumu cok iyi. Ama kocası ne derse o. Evlat bile görmüyorlar gözü. Ayrıca evin tapusuda onun. Eşimin evi ama tapusunu vermedi. Kafası kizincada kapıyı gösteren bu kadın. Ne yapim bilmiyorum. Onun yüzünden günaha girmek istemiyorum.Canım ister konuş ister konuşma günah kısmını bilemem..
Bence haklısın, zorunda değiller ama benimde gücüme giderdi.
Siz birşekilde o evi satın başka yere geçin.
Rutubetli ev hastalık sebebi..
Kiraya çıkalım diyorum ancak 1300 lirayla nereye. Bende biliyorum bu yüzden evden kaç tane eşya attığımı biliyorum hep curuyorlar nemden.Mantolama vs yaptirin yada şu eve koyulan nem giderici cihazlardan alin işe yariyormuş bari en ucuz yol olarak. Coluk cocuk rutubetli evde tek oda da nasil yasiyorsunuz bunca zamandir ve buna bir cozum bulmuyorsunuz. Saglik acisindan cok zararli birsey farkinda misiniz?
Karşıdaki insan sizi anlamiyosa en iyi cevap susmaktir iyi gunlerBence konusmamakta hakkiszsiniz cocuklarinizi siz düsuneceksiniz onlar degil baskalarindan birsey beklemeyin hepimiz kayinvalidelerimizin evleri varken kiralarda zor sartlarda yasadik ama hic konusmayalim demedik hem size buyuk firsat kacin kurtulun iste ev sizinse satar daha guzelini alin ama ev onlara aitse yapabileceginiz birsey yok..Biz esimle kayinvalidenin yaninda ciktigimizda asgari ucretin cok cok altinda bir ayligimiz vardi kari koca verdik elele simdi cok sükur evimizi aldik..Sizde baskalarindan birsey beklemezseniz daha mutlu olursunuz istediklerini yerler istedigi telefonu kullanirlar ve size hesap vermek zorunda degiller.
Kiraya çıkalım diyorum ancak 1300 lirayla nereye. Bende biliyorum bu yüzden evden kaç tane eşya attığımı biliyorum hep curuyorlar nemden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?