Kayinvalidemle konusmuyorum

siz fetva hattını arayıp orasıyla görüşün, burda her inançtan insan var. Ayrıca bizde günah veya değil diycek yeterlikte değiliz veya olmayabiliriz.

Onun dışında kesenize uygun bi yer bulup çıkın, o insanlar da rutubetli evde oturmak zorunda değiller.

kimseden bişey beklemeyin bence. hem konuşmayayım hem evlerini versinler arabalarını versinler, ohoooo.

imkanın varsa çık o evden yoksa da yapacak bişey yok oturacaksın orda.Çünkü onlarda yaşlı oldukları için kabul etmezler orda oturmayı. Yada para briktirip montalama kara sıva yaptır.
tabi kaynanan ve kp vicdanlı olsalar en azından çocuklar uyurken bizde kalsınlar rutubetli havayı solumasınlar diyebilirler.
dedilerse eğer sende kabul et bence.

Kv de cok kötü diyorsunuz ama onun verecek eve yine gecersiniz ve onlardan birseyler umuyorsunuz. Cocuklarinin sagligini düsünmek senin ve esinin vazifesi onlara düsmes. Isterlerse 24 saat instagramda takilsin,buda sizi ilgilendirmez. Dini konular yasak,onun icin günah felan girmeyecegim. Ama size evini vermedi diye cocuklari göstermiyorsaniz bastan sona haksizsiniz.

senin cocuklarının rutubetli evde yasaması kv denin suçu mu?

kimse size ev vermek zorunda değil. Sizin çocuğunuz varsa onlarda yaşlı. eşinin ailesine mi güvenerek evlendiniz çocuk yaptınız. Memnun değilseniz başka eve çıkın. Sirf bu mevzu yüzünden torunlarını göstermiyorsanız sizin iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum

Onları yargılamaya hakkınız yok ki, Rutubetli evde yaşamak istememeleri normal..
Ayrıca ister sosyal medyaya giderler, isterse sabahtan akşama film izlerler.. Bunun sizin konunuzla alakası yok..
kendini haklı göstermek için o ayrıntıyı veriyor bence

Kimse sizi bakmak zorunda degil, bir evin maddi manevi yukunu alamiyorsaniz evlenmeyin, evlenelim aileler yardim eder kafasiyla evlenen herkes mutsuzlugun dibini yasiyor dikkat ettiyseniz...

Evliyim, 9 aylik bir bebegim var, bebegim 3 aylikken is hayatina geri dondum, disarda calisiyorum ayrica evden yuruttugum bir e ticaret sitem var eve gelip siparis yetistiriyorum, evimin temizligi ve cocuk bakimi da bende ustelik. Sadece sansliyim ki ben isteyken annem bakiyor onun disinda evde mesai hic bitmiyor.

Kimseden hic bir beklenti icine girmedim
Ne maddi ne manevi, zaten kimsenin de bir kurusu gecmemistir uzerime, vermeyi teklif etseler ne munasebet der reddederim.

Siz kendinize bakmadan disinizi kv ve kp bileyip duruyorsunuz, neden oyle bir beklenti icindesiniz anlamadim...

Bu arada yanlis anlasilmasin, kv ve kp bebegimin dogumundan beri konusmadik, küs degiliz sadece birbirimize ihtiyac duymuyoruz, bir kere bile telefonlasmadik, yani oyle kv kp maddi manevi destegine bogulmus o yuzden simarik simarik konusan bir uye sanmayin beni.

Kendi hayatiniza yogunlasin, beklenti icine girmeden nasil daha iyi sartlarda yasarsiniz buna yorun kafanizi, is aramaya calisirken yavrularinizla kimin ilgilenecegine odaklanin, evden yaoabileceginiz isleri kovalayin,inanin cok yogun bir hayatiniz olur daha mutlu olursunuz

Yahu bilemedim şimdi. Siz neden çalışıp üst katı karı koca yapmıyorsunuz demiyorum çünkü bunu sormamışsınız.
Kendiniz torunların yüzünü göstermiyorsunuz aklınız sıra onları adam edeceksiniz süründüreceksiniz ama işler ters gitmiş onların umurlarında değil.
Konu sahibi istedikleri kadar büyücü yalancı iftiracı olsunlar farketmez yaşlı insanlar neden rutubetli eve geçsin
Kredi çekin evi yaptırın, çocukları da kvye anneye veya devlet kreş desteği veriyor kreşe bırakın çalışın. Para başkasının olunca ahkam kesemiyorsunuz, ancak böyle çocukları göstermezsiniz o da umurlarında değil

Ben iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum. Arabayı gezip tozmak için değil ihtiyaç halinde istediğinizi düşünüyorum. Siz ne kadar küs olursanız olun çocuklarınızı dışlanmasın , kan can bilinip özveri gösterilmesini istiyorsunuz. Mali durumunuzu da anladım.

Komşusu açken tok yatan bizden değildir, diye buyurulmuş ki siz ailesiniz... Sahiden çocuklara ikram etmeden öyle rahatça yiyip içebiliyorlar mı? Bilemedim, insanın boğazından geçmez ya. Allah merhamet versin. Elbette aç değilsiniz ama ben güzel birşey yersem torunum da yesin bakayım deyip iki lokma koşup verirdim. İsterse yüz yıl küs olayım.

Ailemle yaşıyorum. Yeri geliyor, bozuşuyoruz ama kendileri dışarı çıktıklarında ne yerlerse oğluma da hemen getirirler. Ya da boğazlarından geçmez, geri dönerler. Birlikte gitmeyi beklerler.

İnşallah sizinkilerin de bu buz kalpleri erir torunlarına karşı. Siz kendiniz için birşey beklemeyin. Evi kiraya verme şansınız varsa verin ve oradan gidin ama köy demişsiniz, sanırım biraz zor.

Çapa işi falan kalmadı mı artık? Yaz tatillerinde kuzenle birlikte gidip köşeyi dönmüştük lisedeyken:)

Masallah size

Bizde asgari ücretle kirada oturuyoruz hamileyim 2 cocuklda bende olacak allah nasip ederse bu bi bahane değil bence madem beğenmiyorsun çıkarsın.insalarin akşama kadar 'ne yaptığı 'ne yediği seni ilgilendirmez.sen 3 gün et yesen onlar yemedi diye verirmisin bence vermezsin.millet iki çocuklada 3 çocuklada çalışıyor 'ne kadar az beklenti o kadar iyi.

Bir kaprisli,bencil gelin vakkasi daha yaşlı başlı inanlar sizin oturduğunuz rutubetli eve neden tasinsinlar pardon,çocuklarınızı çok düşünüyorsanız siz tasinin başka bir yere,kadın kendini kocasına adamış size mi adayacakti yani.

Üstelik çocukları göstermeyerek sadece onlari cezalandirmiyorsunuz kendi çocuklarınızı da cezalandiriyorsunuz,bence esinizle kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin kimseden bir şey beklemeyin daha mutlu olursunuz.

Yani kısacası ev eşinizin değil, ev kayınvalidenin. Siz kayınvalidenin evinde oturuyorsunuz. Ancak o rahmetli olursa ev size kalacak. Eşinizin kendi çalışıp aldığı ev değil.

Çocukları blöf olarak kullanmışsınız. Ama tutmamış. Geçmiş olsun.

Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Anne babayım diye çocuklarımın bana yaptıklarını sineye çekecek değilim. Ne kadar saygı sevgi o kadar saygı sevgi. Siz konuşmayacaksınız, çocukları göstermeyeceksiniz sonrada arabayı ver, evi değiştir diye istekte bulunacaksınız. Sadece gülerler.

Çocukları dışlayan kaynana değil, çocukları kaynanaya göstermeyen konu sahibi. Ya istediklerim yada çocuklar demiş ama kaynana blöfü yememiş.

Kıssadan hisse, kaynananızdan oğlu için fedakarlık bekliyorsunuz, hala yemesin yedirsin, giymesin giydirsin, yaşlı haliyle rutubetli evde kalsın, arabayı bize versin falan filan. Kaynananız koca oğlunu düşünmüyor diye söyleniyorsunuz öyleyse lütfen kendi çocuklarınızı da kendiniz düşünün bir zahmet.
Adamlar size ev vermiş, çoğu insan bunu bile göremiyor ailesinden.
Baştan sona hatalısınız.

Çok fevrisiniz neler okuyoruz burada. Eşinizin kendi evi bile olsa vermeyebilirdi. Kötü insanlarsa mesafe koyarsın rutubetin çaresine bakarsın olmadı kirayı verir oranın kirasıyla güzel eve çıkarsın. Ya da satarsın zorlanarak da olsa daha güzel şartlarda ev alırsın. Çok fevrisiniz sakin olun.

Sırf günah mı diye konu açılmaz öyleyse gidip bir hocaya sorman lazim bize değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…