- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Prenses 14
-
siz fetva hattını arayıp orasıyla görüşün, burda her inançtan insan var. Ayrıca bizde günah veya değil diycek yeterlikte değiliz veya olmayabiliriz.İyi kötü yer derken zaten eşimin kendi evi. Asgari ücretle nereye gidelim. Ben sadece günaha giriyomuyum KONUSMAYArak die merak ettim. Ayrıca kayinvalidemi tanisaydin böyle rahat konuşmazdın. Soylim bütün entrika onda mesela. Herkesin yuvasına gözaltına diken. Dedikoducu iftiracı. Daha cok
Ama onlar çocukları gostermiyorum die bize neler yapıyorlar. Arabaları var bız köyde yaşıyoruz ve minibüs 4 saatte bı geçio. Arabayı insan evladına vermez mi vermiyorlar bile. anahtarını saklıyorlar böyle cezalandırıolar. Ondan bundan araba alıyoruzda öyle işimizi yapıyoruz. Gerçek anne baba nedir biliyomusunuz varsın konuşmasın yeterki evladım yerinde iyi olsun derler. Bunlarla konuşmayınca sizi başlıyorlar cezalandirmaya
kimseden bişey beklemeyin bence. hem konuşmayayım hem evlerini versinler arabalarını versinler, ohoooo.
çocuklarınızı annesi babası olarak siz düşüneceksiniz, babaanne ve dedeleri değil. bazen ciddi diyorum bu kayınvalideler ne yapsalar yaranırlar gelinlerine.
senin cocuklarının rutubetli evde yasaması kv denin suçu mu?Arkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.
kendini haklı göstermek için o ayrıntıyı veriyor benceOnları yargılamaya hakkınız yok ki, Rutubetli evde yaşamak istememeleri normal..
Ayrıca ister sosyal medyaya giderler, isterse sabahtan akşama film izlerler.. Bunun sizin konunuzla alakası yok..
Kimse sizi bakmak zorunda degil, bir evin maddi manevi yukunu alamiyorsaniz evlenmeyin, evlenelim aileler yardim eder kafasiyla evlenen herkes mutsuzlugun dibini yasiyor dikkat ettiyseniz...
Evliyim, 9 aylik bir bebegim var, bebegim 3 aylikken is hayatina geri dondum, disarda calisiyorum ayrica evden yuruttugum bir e ticaret sitem var eve gelip siparis yetistiriyorum, evimin temizligi ve cocuk bakimi da bende ustelik. Sadece sansliyim ki ben isteyken annem bakiyor onun disinda evde mesai hic bitmiyor.
Kimseden hic bir beklenti icine girmedim
Ne maddi ne manevi, zaten kimsenin de bir kurusu gecmemistir uzerime, vermeyi teklif etseler ne munasebet der reddederim.
Siz kendinize bakmadan disinizi kv ve kp bileyip duruyorsunuz, neden oyle bir beklenti icindesiniz anlamadim...
Bu arada yanlis anlasilmasin, kv ve kp bebegimin dogumundan beri konusmadik, küs degiliz sadece birbirimize ihtiyac duymuyoruz, bir kere bile telefonlasmadik, yani oyle kv kp maddi manevi destegine bogulmus o yuzden simarik simarik konusan bir uye sanmayin beni.
Kendi hayatiniza yogunlasin, beklenti icine girmeden nasil daha iyi sartlarda yasarsiniz buna yorun kafanizi, is aramaya calisirken yavrularinizla kimin ilgilenecegine odaklanin, evden yaoabileceginiz isleri kovalayin,inanin cok yogun bir hayatiniz olur daha mutlu olursunuz
Bakın kayinpederim iç güveyi kayinvalidemin durumu cok iyi. Ama kocası ne derse o. Evlat bile görmüyorlar gözü. Ayrıca evin tapusuda onun. Eşimin evi ama tapusunu vermedi. Kafası kizincada kapıyı gösteren bu kadın. Ne yapim bilmiyorum. Onun yüzünden günaha girmek istemiyorum.
Bı daha yazmicam çünkü herkes kafasına göre yorum yapıo. Ölümlu dünya evinde çıksın. Ben sadece çocuklarımıda gostermiyorum bunun günahı varmıdır bunun için yazdım. Ben zaten 6 yıldır çekmişim çekerim de. Allah büyüktür birgun çıkarız bu evden
Ama onlar çocukları gostermiyorum die bize neler yapıyorlar. Arabaları var bız köyde yaşıyoruz ve minibüs 4 saatte bı geçio. Arabayı insan evladına vermez mi vermiyorlar bile. anahtarını saklıyorlar böyle cezalandırıolar. Ondan bundan araba alıyoruzda öyle işimizi yapıyoruz. Gerçek anne baba nedir biliyomusunuz varsın konuşmasın yeterki evladım yerinde iyi olsun derler. Bunlarla konuşmayınca sizi başlıyorlar cezalandirmaya
Ben iyi niyetli olduğunuzu düşünüyorum. Arabayı gezip tozmak için değil ihtiyaç halinde istediğinizi düşünüyorum. Siz ne kadar küs olursanız olun çocuklarınızı dışlanmasın , kan can bilinip özveri gösterilmesini istiyorsunuz. Mali durumunuzu da anladım.
Komşusu açken tok yatan bizden değildir, diye buyurulmuş ki siz ailesiniz... Sahiden çocuklara ikram etmeden öyle rahatça yiyip içebiliyorlar mı? Bilemedim, insanın boğazından geçmez ya. Allah merhamet versin. Elbette aç değilsiniz ama ben güzel birşey yersem torunum da yesin bakayım deyip iki lokma koşup verirdim. İsterse yüz yıl küs olayım.
Ailemle yaşıyorum. Yeri geliyor, bozuşuyoruz ama kendileri dışarı çıktıklarında ne yerlerse oğluma da hemen getirirler. Ya da boğazlarından geçmez, geri dönerler. Birlikte gitmeyi beklerler.
İnşallah sizinkilerin de bu buz kalpleri erir torunlarına karşı. Siz kendiniz için birşey beklemeyin. Evi kiraya verme şansınız varsa verin ve oradan gidin ama köy demişsiniz, sanırım biraz zor.
Sırf günah mı diye konu açılmaz öyleyse gidip bir hocaya sorman lazim bize değil.Bı daha yazmicam çünkü herkes kafasına göre yorum yapıo. Ölümlu dünya evinde çıksın. Ben sadece çocuklarımıda gostermiyorum bunun günahı varmıdır bunun için yazdım. Ben zaten 6 yıldır çekmişim çekerim de. Allah büyüktür birgun çıkarız bu evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?