- 28 Mart 2018
- 25
- 2
- 1
- 42
- Konu Sahibi Prenses 14
-
Hmmm kime bırakıp çalışılicam eğer bakıcı parasını vereceksiniz ben çalışım. Hayrt yaaa merak ediyorum bunları yazan kesinlikle bı kayınvalidedir. Bir gelin olsanız bunu yazzmazdinizSizin hatanız başkalarından yardım beklemek. Çocuklarınıza bakmayabilir, evini değişmek istemeyebilir onların kararı saygı durmak zorundasınız. Siz de bir bireysiniz ve aldığınız kararların sorumluluğunu da ustlenebilmelisiniz. Cocugunuz sizin cocugunuz neticede kimse bakmak zorunda degil, 1300 lira maaş var dediginize göre siz çalışmıyorsunuz ya çocuklarınıza bakıp başkalarından yardım beklemeyeceksiniz ya da çalışıp başka eve çıkacak hayatınızı da ona göre idame ettireceksiniz.
Kendi ayaklarınız üzerinde durup kimseye eyvallah etmemek varken bu minnet altina girme meraki neden?
O iki yaşlı dediğiniz insan hocayla muskayla uğraşan insanlar.. onlarin kullandığı iphoneyi ben kullanmıyorum. Üstelik onlar buraya tasinsa hemen üstünü yapacak paraları var. Bu ev dubleks ama üstü yapilacak
Yapan nasıl yapıyor hanımefendi hem karnım tok olsun hem pastam kenarda dursun mantığıyla siz daha çok milletten bir şeyler beklersiniz. Çalışayım ama param cebimde kalsın hem de çocuklarıma birileri baksın, böyle bir dünya nerede var söyleyin de hep beraber toplayıp bavulları gidelim. Fedakarlık namına bir şey yapmazsanız o zaman bulunduğunuz durumu da kabullenmek zorundasınız kusura bakmayın.Hmmm kime bırakıp çalışılicam eğer bakıcı parasını vereceksiniz ben çalışım. Hayrt yaaa merak ediyorum bunları yazan kesinlikle bı kayınvalidedir. Bir gelin olsanız bunu yazzmazdiniz
siz de çalışın.
E o zaman sadece kv ile görüşmüyorum günah mi der geçersin yok evi değişmemiş yok bakmamış bunları ne diye söyleme gereği duydun ki o zamanBı daha yazmicam çünkü herkes kafasına göre yorum yapıo. Ölümlu dünya evinde çıksın. Ben sadece çocuklarımıda gostermiyorum bunun günahı varmıdır bunun için yazdım. Ben zaten 6 yıldır çekmişim çekerim de. Allah büyüktür birgun çıkarız bu evden
Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim
yani biri bu konuyla ilgili bir şey yazınca da başlıyorlar hemen "ne yani asgari ücretliler çocuk sahibi olmasın mı" diye. e böyle daha mı iyi. yazık değil mi o bebeklere?Kiraya gucunuz yetmeyebilir tamamda 6 senedir bir mantoloma icin hic mi para biriktirilmez?
Şu nem ceken cihazlara en kotu 1.000tl veremiyor musunuz taksitle? 2 tane cocuk yapiyorsunuz ama...
Kimseye suc bulmayin bu sorumsuzlukla.
Ne diyim bişey diyemiyorum çekenin halini çeken bilir demişler.. biz bu kadar vicdansız insanlar olmuşuz. Peki diyorsunuz ya çocukları gösterin die peki benim çocuklarım bu kokulu evde yaşarken neden umurlarinda değil. Bu evin üstü insatt ve onların yaptırma imkanı var. Şimdi yinemi suçluyum. Benim kayınvalidem kayınpederim 3 öğün kırmızı et yerken benim 3 yaşındaki oğlum yemedi. Onların boğazından geçio. Sizin zorunuza gitmezmi
yani biri bu konuyla ilgili bir şey yazınca da başlıyorlar hemen "ne yani asgari ücretliler çocuk sahibi olmasın mı" diye. e böyle daha mı iyi. yazık değil mi o bebeklere?
Bakın zorunuza gitmesi elbet normal bir yardım eli uzatsalar kimseye bir zararı olmaz ama uzatmıyorlar diye dis bilemek de doğru değil ki. Onların hayatına bakıp bize de yardim etsinler diye düşünüp kendinizi üzmek yerine neden kendi hayatınızı kendiniz güzellestirmiyorsunuz. Sizin bu yaptığınızda bencillik olmuyor mu mesela.Ne diyim bişey diyemiyorum çekenin halini çeken bilir demişler.. biz bu kadar vicdansız insanlar olmuşuz. Peki diyorsunuz ya çocukları gösterin die peki benim çocuklarım bu kokulu evde yaşarken neden umurlarinda değil. Bu evin üstü insatt ve onların yaptırma imkanı var. Şimdi yinemi suçluyum. Benim kayınvalidem kayınpederim 3 öğün kırmızı et yerken benim 3 yaşındaki oğlum yemedi. Onların boğazından geçio. Sizin zorunuza gitmezmi
Cevabiniz bana ise anlayamam kusura bakmayin o evde iki kucuk cocuk var ve hasta olacaklar bunu anne baba düsünmeli kayinvalide kayinpeder degil kira vermeden 6 yil boyunca hic mi birikim yapmadiniz yada esiniz is degistirmeyi düsunmedi mi ek is yapamizmi siz evde yapilack bir dunya is var onlari yapamazmisiniz burayi kiraya verip kendiniz kiraya cikamazmisinz ben cocuk olan boyle konularda sinirleniyorum cunku 8 yil doktor kapilarinda bekledim kac gece aglayarak uyudugumun sayisini bilmem Rabbim vermis sizlere kiymet bilin evladiniz icin yikin dünyalari..Oturdugunuz yerde kimsenin ayagina firsat gelmez..Ama kayinvalideniz icin yazdiysaniz yorumu yine siz hakksizsiniz evlatlarini büyutmusler evlendirmisler tamam evlenebildiginize gore sorumluluk alabilecek durumdasiniz birakin onlarda hayatlarini yasasinlar.. Bu arada bende gelinim ve sizden kat kat daha fazla haksizliga ugradim hicbir kere konusmamazlik yapmadim beklemedim hicbirseylerini Rabbim herkesin kendisine versin verseler de basiniza kalkarlardi cunku..Karşıdaki insan sizi anlamiyosa en iyi cevap susmaktir iyi gunler
Ama onlar çocukları gostermiyorum die bize neler yapıyorlar. Arabaları var bız köyde yaşıyoruz ve minibüs 4 saatte bı geçio. Arabayı insan evladına vermez mi vermiyorlar bile. anahtarını saklıyorlar böyle cezalandırıolar. Ondan bundan araba alıyoruzda öyle işimizi yapıyoruz. Gerçek anne baba nedir biliyomusunuz varsın konuşmasın yeterki evladım yerinde iyi olsun derler. Bunlarla konuşmayınca sizi başlıyorlar cezalandirmaya
O bebeklere bakma sorumluluğu da anne babada ama. Durum yok ama istiyorum diye çocuk yapıyorsan kimse de sana yardım etmek zorunda değil ki. Düğün borcumuz var diye 6 ay bekledik çocuk için bana kalsa evlenir evlenmez istiyordum ama öyle olmuyor işte ayağına göre yorganı uzatmak zorundasın yapacak bir şey yokyani biri bu konuyla ilgili bir şey yazınca da başlıyorlar hemen "ne yani asgari ücretliler çocuk sahibi olmasın mı" diye. e böyle daha mı iyi. yazık değil mi o bebeklere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?