kayınvalidemle küsüm ve o hasta napmalıyım?

eşim yanımda olmasa belki onlar bana zarar vericekti annesiniz elinden eşim kurtardı beni dövmeye kalktı babasıda annesine dur demek yerine hakaretlere başladı neymiş karısını üzmüşüm,belki eşim olmasaydı evde çok başka şeyler olabilirdi

eşin sana soğuyabileceğinin sinyalini vermiş tatlım, o zaman hem kul bilmezse Allah bilir diceksin hem de eşinin hatrını sayıp gideceksin ama eşinle baştan anlaş yani bu demek değil ki ben hergün oraya gidicem sadece helallik veriyorum o da senin hatırın için de, aksi halde nasıl olsa barışıldı kadının işini gelin yapsın vs gibi noktaya gidebilir konu

doğru onun beni araması gerek ama aramıyolar işte

doğru zaten bikerelik bişey olucak gitsemde bu affettiğim anlamına gelimicek eşimin hatrına olur..bidaha gitmem yüzlerini görmeye dayanamam içim almıyo ama bence gidersem işler değişçek hep beklicekler beni de çok karışık oldu

Evet Çook Başka Şeyler Olabilirdi..
İşte Bu Yüzden Gitmezdim..

Sen Gelinisin Sana Laf Söyledi Tartıştınız Diyelim..
Annenin Babanın Ne Suçu Var ?

Çok Terbiyesizmiş Çook..
İnsan Duracağı Yeri Bilmeli..

doğru onun beni araması gerek ama aramıyolar işte

kafanı karıştırmak istemem ama
aramassa aramasın
bende gitmem.

benım aileme, bana neler yapmış insanlar

şu durumda bile kendilerini haklı görmeseydiler kesinlikle arardılar.

demek ki, kayınvaliden kendını haklı görüyor.
bence gitme,,,ayrıca senı görmek için deli olduğunu sanmıyorum.

görmek isteyen insan
arar.

canım işte burda eşin ve senin tutumun önemli, eşin sana baskı yaparmı? ya da sen hayır diyip nokta koyabilen birimisin, bu kadar sakin olman beni düşündürüyo açıkçası, yerinde olsam giderdim benden yana hakkım helal inşallah Allah da seni affeder der döner gelirim evime, bi dahada gitmem bu konu tartışma konusu bile olmaz eşim beni tanır ben onu, ama sizde durum ne onu bilemiyorum, eşin anneci olabilir bu süreçte, bide şu var belki ölmicek kadın Allah bilir hemende öldürdük yani kadını tedavi olmıcakmı

haklısın kendilerini haklı görüyolar suçlarını hiçbizaman kabul etmemişler onlara sorsan mükemmel insan onlar kimseyi beğenmezler..arasalarda konuşabilceğimi sanmıyorum ..eşimiüzmemek için kafam karıştı yoksa hep netti kafamda onlar benim için bitti ..o çocuk suratını görünce eşimin onun için yapabilirmiim diye düşündüm sizlere sordum ..

El öpmekle dudak aşınmaz demiş atalarımız,,,
Yine de senin ne çektiğini biz bilemeyiz ama bence sen git
büyüklük sen de kalsın,,Hem hasta ziyareti sevaptır,,
Hem de eşin bu duruma sevinir canım...

ararlarsa eğer bence git

canım, kayınvaliden gibi bir insanın
araması bile onun için büyük bir adım bence.

kayınvaliden için kendisine verilen en büyük ceza ''senı aramak'' olur.
belli ki
çok gururlu ve kibirli.

aradığı zaman git ki
ezilsin senin bu anlayışının altında
ama
ararsa .

Hem bayramlar ne için var,,,
Yaşlı ve hastaları ziyaret ve de küslerin barışması için güzel bir sebep..

El öpmekle dudak aşınmaz demiş atalarımız,,,
Yine de senin ne çektiğini biz bilemeyiz ama bence sen git
büyüklük sen de kalsın,,Hem hasta ziyareti sevaptır,,
Hem de eşin bu duruma sevinir canım...

evet canım çok haklısın bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…