- 22 Mayıs 2012
- 10.945
- 30.205
- 798
çok mantıklı kayınpederimle barışmak için bir neden yok ...
hemen hemen herkes gitmemin daha iyi olcağını söylemiş sanırım doğru olan bu, eşim için ,bu gece kendi ailemle de konuşucam sanırım gitmem gerek....
canım işte burda eşin ve senin tutumun önemli, eşin sana baskı yaparmı? ya da sen hayır diyip nokta koyabilen birimisin, bu kadar sakin olman beni düşündürüyo açıkçası, yerinde olsam giderdim benden yana hakkım helal inşallah Allah da seni affeder der döner gelirim evime, bi dahada gitmem bu konu tartışma konusu bile olmaz eşim beni tanır ben onu, ama sizde durum ne onu bilemiyorum, eşin anneci olabilir bu süreçte, bide şu var belki ölmicek kadın Allah bilir hemende öldürdük yani kadını tedavi olmıcakmı
tayes... ben ömrünün kırk yılını gelin olarak geçirmiş birisi olarak seni anlıyorum....ama eşin seni tam manasıyla anlayamayacaktır...zira O eşinin ailesi tarafından sevilen, değer gören, hatta evlat yerine konulan bir damat...aynı şey onun başına gelmemiş ki....
Şimdi sen kalkıp gitsen gönlün razı değil, gitmesen eşin razı değil... işin zor... en güzeli yüreğinin sesini dinleyip o yönde karar vermek...Allah hakkında doğrusu ne olacaksa ona yöneltsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?