kayınvalidemle küsüm ve o hasta napmalıyım?

onlar benim üzüntüm aşağılanmışlığımla yaşamamı seyrettiler kahroldular,şimdi tam ogünü atlatmışken tekrar görüşmeyi göze alamıcam galiba ,

sonra bi ömür eşin sana sararsa, vay ne kincisin gitmedinde bilmem ne diye, ailenin kalan bireylerinin üstüne iyice düşerse

onlar benim üzüntüm aşağılanmışlığımla yaşamamı seyrettiler kahroldular,şimdi tam ogünü atlatmışken tekrar görüşmeyi göze alamıcam galiba ,

aslında burada en önemli şey
sen görüşmek istiyor musun?

bu da mantıklı bi babası bi de erkek kardeşi var onlara annesinden daha düşkün özellikle babasınaolabilir..

stratejik düşünmen gerek tatlım eşinle durumunu netleştir ve git bence, kimse için olmasa eşin için yap bunu ama sınırını çiz

eşinin ailesi senin aileni arayıp lafları saydırdığı zaman
eşinin tepkisi ne oldu?

eşim ailesine çok kızdı beni yanımdaydı hep zaten benim ailemle kendi ailesine olduğundan daha yakın hissediyo kendini,ailemde onu kendi çocuğundan ayrı tutmuyo..o onlara karşı çıktığı için ilk başlar onlarda görüşmüyodu,eşime kızmışlardı benim tarafımda diye:) bişey oldu sıonra affettiler onlar birbirlerini

anladım canım.

yanlış anlama sakın bir şey sorcam

--kayınvaliden madem bu kadar çok gitmeni istiyor , neden kendısı aramıyor?
acaba eşin sizi barıştırmak için ''annem böyle böyle dedi'' demiş olmasın?
belkı de, ailesinin yanına gidince de
aynı şeyi senin için yapıyordur?
sizi barıştırmak için.:26:

olabilir çünkü
barışmamızı çok istiyo en baştan beri böyle bişey olduğuna inanamadı..şaşkın..ben hayatımda kimseyle küsmedim öyle bi kişiliğim yok kavgacı biri değilimdir böyle bişey olcağını söyleseler inanmazdım o da inanmazdı..yapabilir

iki tarafı sakinleştirmeye ve barıştırmaya çalışıyor olabilir.

arkadaşım boş verin ölümlük dünya siz kazanırsınız kaybetmekten ziyade
o hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamış şimdiye kadar
şimdi ölüm döşeğinde yaptıgından pişman anladığım kadarıyla
eşiniz sizden yana ise siz bi küçüklük yapın gidin yanına
asıl benimde gitmeme lazım ama yalan dünyada ölümlüğüz git bence

beni sevmek zor değildi sevselerdi böyle şeyler yaşamak zorunda kalmıcaktık

kimse kimseyi sevmek zorunda değil
ama
saygı duymak zorunda

kimseden etkilenme ve içinden gelen sese kulak ver.

Son düzenleme:
ben olsam gitmem, hele arayıp insan gibi davet etmedilerse hiç gitmezdim heralde
sanki çok mu bilecekler kıymetini
şuan kayınvalideme çok kızgınım ondan böyle düşnüyor da olabilirm bilmiyorum

diğer yazdıklarını okudum da
kocan "annem bu şekilde ölürse eski ben olamam" falan deyip zırvalamış

sana o adilikler yapıldıktan sonra sen kocana karşı değişmiş miydin de kocan seni bu şekilde cezalandırma hakkını kendinde buluyor

ayy nasıl sinirlendim ya

ohh valla bu dünyada insanlara yap yap yap ölüm döşeğinde kıymete bin
hem belli miymiş kimin öleceği

:)çok güzel söylemişsin:)

sizin yerinde olsam gitmezdim...ölecekse o yalvarsın hellalık alsın niye siz....kıymetini bilmeyen birisi için değmez....ne hali varsa görsün...

İnsanlığınızla onları utandırın en azından kocanızın size olan saygısı ve sevgisi adına. Ama bu demek değil ki eskisi gibi olun aranız çok iyi olsun sadece adınız küs olmasın. Çünkü eşiniz sizden bunu rica etmiş etmeseydi barışmasanızda olurdu ama ettiyse demek ki bu konu onun için gerçekten çok önemli ve ilerde başınıza kakabilir bu durumda kalmaktansa göstermelikte olsa barışmanız sizin için ve evliliğiniz için en iyisi. Bence ne derece mümkün olur bilemiyorum ama kayınpederinizle barışmayın sadece annesiyle..

çok mantıklı kayınpederimle barışmak için bir neden yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…