onlar benim üzüntüm aşağılanmışlığımla yaşamamı seyrettiler kahroldular,şimdi tam ogünü atlatmışken tekrar görüşmeyi göze alamıcam galiba ,
onlar benim üzüntüm aşağılanmışlığımla yaşamamı seyrettiler kahroldular,şimdi tam ogünü atlatmışken tekrar görüşmeyi göze alamıcam galiba ,
sonra bi ömür eşin sana sararsa, vay ne kincisin gitmedinde bilmem ne diye, ailenin kalan bireylerinin üstüne iyice düşerse
bu da mantıklı bi babası bi de erkek kardeşi var onlara annesinden daha düşkün özellikle babasınaolabilir..
aslında burada en önemli şey
sen görüşmek istiyor musun?
ben hiççççç istemiyorummm
eşinin ailesi senin aileni arayıp lafları saydırdığı zaman
eşinin tepkisi ne oldu?
eşim ailesine çok kızdı beni yanımdaydı hep zaten benim ailemle kendi ailesine olduğundan daha yakın hissediyo kendini,ailemde onu kendi çocuğundan ayrı tutmuyo..o onlara karşı çıktığı için ilk başlar onlarda görüşmüyodu,eşime kızmışlardı benim tarafımda diye:) bişey oldu sıonra affettiler onlar birbirlerini
anladım canım.
yanlış anlama sakın bir şey sorcam
--kayınvaliden madem bu kadar çok gitmeni istiyor , neden kendısı aramıyor?
acaba eşin sizi barıştırmak için ''annem böyle böyle dedi'' demiş olmasın?
belkı de, ailesinin yanına gidince de
aynı şeyi senin için yapıyordur?
sizi barıştırmak için.:26:
olabilir çünkü
barışmamızı çok istiyo en baştan beri böyle bişey olduğuna inanamadı..şaşkın..ben hayatımda kimseyle küsmedim öyle bi kişiliğim yok kavgacı biri değilimdir böyle bişey olcağını söyleseler inanmazdım o da inanmazdı..yapabilir
merhaba ben 2 yıldır evliyim ve bir yıldır eşimin ailesiyle görüşmüyorum..zaten beni hiç istememeişlerdi düğünü bile kendimiz yaptık onlar davetli gibi geldiler yabancı gibi..her görüşmemizde beni istemediklerini belirten laf sokmaları yaşadım psikolojim berbattı sonra ufacık bi konudan tartıştık eşimin babası bana ağza alınmayacak küfürler etti annesi dövmeye kalktı,üstüne benim ailemi arayıp beni şikayet ettiler al kızını dediler,konuşmuyorum 1 yıldır eşim benim yanımdaydı hep benim haklı olduğumu biliyo hiç baarışmamı istememişti ama şimdi annesi ölümcül bi hastalık sahibi olmuş barışmamı istiyo ben gidip ellerini öpücekmişim yüzlerine bakıcakmışım..napıcam ben istemiyorum ama eşim çok üzgün napmalıyım kafam çok karışık yardım ederiseniz sevinirm
ü
beni sevmek zor değildi sevselerdi böyle şeyler yaşamak zorunda kalmıcaktık
diğer yazdıklarını okudum da
kocan "annem bu şekilde ölürse eski ben olamam" falan deyip zırvalamış
sana o adilikler yapıldıktan sonra sen kocana karşı değişmiş miydin de kocan seni bu şekilde cezalandırma hakkını kendinde buluyor
ayy nasıl sinirlendim ya
ohh valla bu dünyada insanlara yap yap yap ölüm döşeğinde kıymete bin
hem belli miymiş kimin öleceği
İnsanlığınızla onları utandırın en azından kocanızın size olan saygısı ve sevgisi adına. Ama bu demek değil ki eskisi gibi olun aranız çok iyi olsun sadece adınız küs olmasın. Çünkü eşiniz sizden bunu rica etmiş etmeseydi barışmasanızda olurdu ama ettiyse demek ki bu konu onun için gerçekten çok önemli ve ilerde başınıza kakabilir bu durumda kalmaktansa göstermelikte olsa barışmanız sizin için ve evliliğiniz için en iyisi. Bence ne derece mümkün olur bilemiyorum ama kayınpederinizle barışmayın sadece annesiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?