• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemle mahrem anlayışlarımız çok farklı :(

72 yaşında kaynanam olsaydı 72 takla atardım walla :) onda artık unutkanlık başlamıştır boşwerin...

bence gereksiz yere büyütüyorsun yaşlı kadın kim bilir ne kadar ömrü kaldı kocan haklı kalbini mi kırsın? idare et sürekli birlikte yaşamıyorsun sonuçta sayılı gün. madem kötü kadında değil. takma kafana.

Amaaan canım evin ayrı yerin ayrı ya Allah aşkına. 5-10 gün idare etsen ölürmüsün...

Anne o pis neden aldın onu, ben sizin ihtiyacınız olan herşeyi (neresiyse artık) oraya bıraktım odaya girmene gerek yok deseydin ya.

Bende kadın yatak odası muhabbeti yapıyor sandım...

Bayada yaşlıymışş..Ben kv geldiğinde yatak odamı kilitleyip anahtarımıda cebime koyarım..Girmek isteyen giremez,bana söyler ben açarım basında dururum napcaksa yapar çıkar tekrar kilitlerim..Laf ettiler fln ama yinede kilitliyorum umrumda değill..Orası benim mahremim ne münasebet giremez efendimm müsade etmemm...

Amaaan canım evin ayrı yerin ayrı ya Allah aşkına. 5-10 gün idare etsen ölürmüsün...

Anne o pis neden aldın onu, ben sizin ihtiyacınız olan herşeyi (neresiyse artık) oraya bıraktım odaya girmene gerek yok deseydin ya.

Bende kadın yatak odası muhabbeti yapıyor sandım...

aynen katılıyorum

biraz karakter meselesi bu herkesın bakış açısı farklı olabılır ıllakı
ama eşinin degılde senın annen gelse dolabından bişeyler alsa düzenlese,ebeveyn banyonu kullansa vs.. tepkın yıne aynı olurmu??
yada bu durumda eşin tepkı verse haklısın mı dersın yoksa ama o benım annem mı??
şahsen gelebılır bişey alabılır,kötü niyetli olunupta ıncık cıncık karıştırılmadıgı sürece...
gelsın orda namaz kılsın,vs. vs..
tabı gecenın korunde dan diye odaya girenlerı vs. saymıyorum..
ama anne ayırmamak lazım
o oda nekadar eşle sana aitse,o annede o eşin annesi,tıpkı senın annen gibi..

bu benım düşüncem..

ben ne kadar kayınvalidemi çok da sevsem annemin yeri ayrı onun yeri ayrıdır.
ben bu yazdıklarınıza o yüzden katılamıyorum.annemle her şeyimi paylaşırım.ama kayınvalidemle ne kadarını paylaşabilirim ki?
aynı şekilde her ne kadar kendi öz kızım neyse sende o'sun dese de;insan kendi öz kızıyla paylaştığı şeyi geliniyle paylaşabilir mi?
ya da icabında kendi kızına,gelinine sitem edebilir ama kendi gelinine, kendi kızını nasıl sitem eder?çok çok nadirdir bence...
özetle annem olsa rahatsız olabilirdim ama kayınvalideminki kadar değil bence...
bence ikisi arasında fark var.aynı şekil eşlerimiz içinde geçerli...
ayrıca eklemek gerekirse çok çok samimiyette uygun olmazdı bence,

ayrıca yatak odasına girilmesinden bende rahatsız olmam.
ama dolapların açılmasından rahatsız olurdum.
arkadaşım sorunun nasıl çözülür bilemiyorum.bende de biraz sıkıntı var.
aynı şekilde iyi niyetle yapılıyor.ama dolap düzenleme,atıyorum 3 çekmece düzenlenmişken diğeri
bazı nedenlerden düzeltilmiyor felan...
hani yatak odasına gir ama dolapları açma bari.
bizde eşim ufaktan uyardı ama hala devam ediyor.
devam ederse konuşmak mı uygun olur yoksa banyonun kapısını kilitlemek mi?
kilitleme olayı aslında hoş değil bence.daha sert geliyor bana.
mesela babaannemde 70-80 yaşlarında annemlere her geldiğinde sırayla bütün dolapları açar bakar.
babam konuşsada devam ederdi sanırım.yani en iyi sen bilirsin.
tekrarlarsa konuşabilirsin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..
Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve annesi ile babası 10 gündür bizdeydi, çok şükür dün gece uğurladık.
Aynı evin içinde bulunmanın sıkıntıları bir yana, çok iyi bir insan olmasının yanında birçok konuda kayınvalidem çok cahil ve densiz :KK43:

Kadını yatak odamdan uzak tutamıyorum, böyle bir düşüncesizlik olamaz. Eşime söylüyorum, 'böyle böyle yapmış annen, gene yatak odamıza girmiş, ayıp, birşeyler söyle girmesin kalbini kırmak istemiyorum' diyorum. 'Ne yapayım, sen haklısın doğru söylüyorsun ama kaç yaşına gelmiş, bu yaştan sonra ne diyeyim, kalbini mi kırayım' diyor, çıkıyor işin içinden.

Sadece bir örnek vereceğim, çünkü düşündükçe sinirlerim zıplıyor. :KK4:

Bu evimize taşınalı yaklaşık bir yıl oldu. Bu zamana kadar ebeveyn banyosunu hiç kullanmamıştık, ama rahat edemeyiz diye onlar gelmeden yerleştirdim hazırladım vs.
Geldiklerinden 2-3 gün sonraydı, bir baktımki ebeveyn banyomun dolabında duran ve hatta ağda bezi niyetine kullandığım :KK20: orası burası kesilmiş yastık kılıfı büyük banyoda yerde duruyor. Kv dedi ki işte abdest alıyoruz ayaklarımızı kuruluyoruz vs.vs.
Ben bu durumları düşünerek büyük banyoda zaten paspasların üzerine fazladan örtüler koydum, ayak havluları koydum, ki dolapların içi de dolu. buna rağmen taa gitttmişşş yatak odamı aşmış, ebeveyn banyomu kurcalamış, onu bulmuş.
Yalnız şunu net belirtmeliyim kv bunu kesinlikle fesatlıkla yapmıyor, cahil, bilmiyor işte :KK43: mahremdir diye düşünmüyor, nasıl bir cahillikse bu arada 72 yaşında.
Ben birşey demek istemiyorum kv ye çünkü kendimi tutamayacağım, ayarı kaçıracağım. Eşime de söylüyorum, hak veriyor hatta bazen benden çok tepki veriyor ancak annesine hiç birşey söylemiyor.

Tamam bu gelişlerini atlattım ama elbet gene ve gene gelecekler. Resmen 10 günde sinirlerim harap oldu, ne yapacağım ya ben ?
İnşallah daha kısa süreli kalmalı daha çok aralıklı gelirlerr

Merhaba arkadaşlar..
Eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor ve annesi ile babası 10 gündür bizdeydi, çok şükür dün gece uğurladık.
Aynı evin içinde bulunmanın sıkıntıları bir yana, çok iyi bir insan olmasının yanında birçok konuda kayınvalidem çok cahil ve densiz :KK43:

Kadını yatak odamdan uzak tutamıyorum, böyle bir düşüncesizlik olamaz. Eşime söylüyorum, 'böyle böyle yapmış annen, gene yatak odamıza girmiş, ayıp, birşeyler söyle girmesin kalbini kırmak istemiyorum' diyorum. 'Ne yapayım, sen haklısın doğru söylüyorsun ama kaç yaşına gelmiş, bu yaştan sonra ne diyeyim, kalbini mi kırayım' diyor, çıkıyor işin içinden.

Sadece bir örnek vereceğim, çünkü düşündükçe sinirlerim zıplıyor. :KK4:

Bu evimize taşınalı yaklaşık bir yıl oldu. Bu zamana kadar ebeveyn banyosunu hiç kullanmamıştık, ama rahat edemeyiz diye onlar gelmeden yerleştirdim hazırladım vs.
Geldiklerinden 2-3 gün sonraydı, bir baktımki ebeveyn banyomun dolabında duran ve hatta ağda bezi niyetine kullandığım :KK20: orası burası kesilmiş yastık kılıfı büyük banyoda yerde duruyor. Kv dedi ki işte abdest alıyoruz ayaklarımızı kuruluyoruz vs.vs.
Ben bu durumları düşünerek büyük banyoda zaten paspasların üzerine fazladan örtüler koydum, ayak havluları koydum, ki dolapların içi de dolu. buna rağmen taa gitttmişşş yatak odamı aşmış, ebeveyn banyomu kurcalamış, onu bulmuş.
Yalnız şunu net belirtmeliyim kv bunu kesinlikle fesatlıkla yapmıyor, cahil, bilmiyor işte :KK43: mahremdir diye düşünmüyor, nasıl bir cahillikse bu arada 72 yaşında.
Ben birşey demek istemiyorum kv ye çünkü kendimi tutamayacağım, ayarı kaçıracağım. Eşime de söylüyorum, hak veriyor hatta bazen benden çok tepki veriyor ancak annesine hiç birşey söylemiyor.

Tamam bu gelişlerini atlattım ama elbet gene ve gene gelecekler. Resmen 10 günde sinirlerim harap oldu, ne yapacağım ya ben ?
Birsey yapmiyacaksin. Gitmisler zaten.

Back
X