kayınvalidemle nasıl baş ederim.

yapacak bırseyınız yok
evlenınce annesını daha cok savunmaya baslayacak ve malesef neredeyse tüm kv deler bu model.
nişanlınıza/eşinize annesıyle ılgılı konusmayın
siz konustukca daha cok onu haklı bulur
sessiz kalın bırseylerı kendı fark etsin.

bu arada ben 3 yıllık evlıyım hala eşimin annesının bana eşimin eski nişanlısı adı ıle hıtap ettiği olur.

bahanesi de eşimin bi erkek arkadasının karısının ismiye aynı isimmiş eski nişanlı, eşime sürekli ayyy aklıma o gelıyor dıyor.

o kızla senede 1 kere anca denk gelırler, eşime de bunu aşılamıs eşim de sürekli , ercanın karısının adı da aynı ya annem karıstırıyor dıyor :=)))

ahahhahah ben hiiiiiç bozuntuya vermıyorum

siz de size laf sokunca yok sayın , duymazdan gelin kadın amacına ulaşamasın.

bozulur belli ederseniz amacına ulasmıs olur:)

Yo fragmanı görüp filmi izlemeyecek hepsi bu.

Annesinin melek olmadığını o da biliyor ama onu sana kötüleyemez. Şimdiden haklısın deyip senin tarafında olamaz.O annesini senden daha iyi tanıyor ama annesine şuan toz kondurtamaz. Nişanlınız Makul biri gibi geldi. Çok büyütüp bu konuyu sürekli kavga sebebi haline getirirseniz,haklı olsanız bile haksızsın der ve ipler kopar. İki kişi olarak durun kayınvalidenizin yanında. bunun içinde nişanlınızın gözünde kayınvalidesine düşman gelin imajı yaratmamanız gerekiyor. Tabi bunlarla gerçekten değen biri için uğraşın

ne acayipmiş ya :)))
deli mi ne.
bence böle kv olması daha iyi, nişanlın da görür işte gercek yuzunu
bnmki hep meleği oynar , o daha fena.

Ne yapacağın belli ama yapmayacaksın o yüzden Allah kolaylık versin ne diyelim.
ayrılmayı çok düşündüm hayatım boyunca bu kadını çekemeyeceğimi biliyorum. annemde biz senin arkandayız ne yapmak istersen dedi.. aslında tam kıyısındayım ama pişman olursam diye çok korkuyorum

Bundan daha fazla pişman olmazsınız emin olun.

ya biliyorum buu modeli bir üst versiyonu bende var... Bu oğluna da çok çektirmiştir sen merak etme. Benimki bana tatlı bi söz söylesin hatun yemek yemeyi bırakıyor ama şu var eşim ortayı güzel buluyor... Buna inanıyorsan he bir de çok görüşmeyeceksen sıkıntı yapma...

aboo kadın tam cadaloz kaynana modelıymıs..Aman amannn evlerden ırak

Yo fragmanı görüp filmi izlemeyecek hepsi bu.

kv ile aramda hiç sorun yok , hep söylerim. ama bana aralarda dediği lafları söylesem size nasıl sorun yok, oha! dersiniz. sorun yok çünkü hiçbirini ciddiye almıyorum. yaşlılığına ve kültürümüzün farklılığına ve temiz kalpliliğine aklına geleni düşünmeden söylemesine veriyorum. eşime bir kere annesini şikayet etme gafletinde bulundum ki eşim ailesini hiçbir zaman haklı gören bir insan değil ona rağmen tartışma çıktı aramızda. anne bu yani ne yapsın adam? düşündüm eşim annemi bana gelip kötülese ben de annemi savunurum eşime ki annemi hiçbir zaman haklı görmem. anlaşamayız hiçbir konuda. ama anne bu nihayetinde.

kv saçma sapan bişey söylediğinde gerilmeden rahatça cevap veriyorum. en son mesela bana hamur açtırmaya çalıştı oklava ile. "elime oklava almışlığım yok ben yapsam uzay mekiğine döner anne " dedim güldüm geçtim. amannn ne derse desin banane. ben oğlunu seviyorum, oğluyla evliyim. annesi beni ilgilendirmiyor. ayda 1 zaten ya görüşüyoruz bikaç saat yada o kadar bile olmuyor. o kadarcık zamanda da idare edilmeyecek hiçbişey yok

Eski sevgilisinin ismini nereden hatırlıyormuş eşinizde herkesi annesiyle mi tanıştırmış. Hem gelinlik denemek için erken değil mi daha temmuzdaymış düğün ya da nişanlınla git onun ne işi var boşverin takmayın he he deyip geçin şimdiden kendinizi bu şekilde doldurursanız evlenince nasıl geçineceksiniz duymazdan gelin takmayın.

Başlığı görünce beni çağırıyorlar dedim cnm bende bu konuda muzdaribim kv beni kumasi felan sanıyor pes ettim artık Allahtan sabır bekliyorum birde biz aynı evin içindeyiz kışları bizde kaliyor seninde muhtemelen evlenince devam edecek bu durum madem o oğlunun yanında başka yalnızken başka davranıyor sende yap aynısını birde çok onemli olmadıkça annesini şikayet etme damat adayına sakın altta kalma nasıl başlarsa öyle gidiyor bir ezdilermi cesaretli oluyorlar evlenince iyice tepene çıkıyorlar mesafe koy ama saygı dada kusur etme

Terbiyesizce konuşmuş,sanırsın ki eski zamanlardaki gibi köle alıyor oğluşuna..

Benim kaynanamın da bana etmediği kalmadı.fesat bir eltim var aramızı bozdu.ne dediyse artık kadın bir anda sogudu.eşim çalışıyordu şehir dısında onun yanında kaldım.ne bulasık yıkattı nede tabağı kaldırtıp götürttürürdü.çok cadıydı.çok ağlardım.bana neden böyle yapan demezdim.sonra annem hep nasihat ederdi.sen saygılı ol o hatasını anlayacak diye.çocugum öldü ölü doğum yaptım.kordon dolandı.o zaman bebeğimği kucaklayıp götürmüş.insafa mı geldi bilmem bana destek oldu.ama daha sonra yine de seviyeliydi.yavaş yavaş beni anladı.sohbet edebiliyoruz.hep onu taltıfladım faydasını gördüm.şimdi çok sever beni.bu duruma geleceğimi inan tahmin bile edemezdim.birde onun yanına giderken ya halim zikrini yaptım.sakinlestiren anlamında.firavunun yanına giderken bile ya halim denirmiş.gerçekten etkili.eşim de çok sinirli bana çok çektirdi.ben de ya halim zikrini çekip çaktırmadan üflesem faydası oldu.la havle vela kuvvete illa billah.çek 99 kere .her derde deva.umarım mutlu olursun.iyi düşünmeye çalış.21 gün olumlama yap ben kaynanamla gün geçtikçe iyi anlaşıyorum de.negatif düşünceleri nötürlemeyi seçiyorum.eşimle ve eşimin ailesiyle mutlu olacağım de.faydasını görürsün.kötü düşününce hep kötü şeyler oluyor.inan kaynanamla ugraşmayı bıraktım daha iyi anlaşıyorum.bir dönem çalışırken allah kahretsin kelimesini çok kullanırdım.basıma gelmeyen kalmadı.bir anda gözüme makası soktum.gözümün beyaz yeri yırtıldı.aynı gün göğsüme çaydanlık döküldü.ama şşimdi daha iyiyim.çünkü çalışmaa arkadaşım olumlamaları kafama soktu.sen de yap.ha şöyle bunları dene 21 gün.olmadı istihare yap.bu nişanlım hayırlı mı değil mi diye.kalbin kanaat getirmiyorsa ayrıl.kına günü düğünü iptal olanı biliyorum.ama önce 21 gün o sözleri yap.

Ya madem sana laf sokuyor sen de ona sok. ...nın kVsi gelinine bir gelinlik almış 3000 lira elde ne kV var, ....nin kvsi düğünde 5 tane bilezik takmış sırala gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…