kayınvalidemle nasıl baş ederim.

Sen ne dedin peki cvb vermedin mi bu lafa karşılık

Benim kaynanamdan bahsediyosun sandım biran. Bi laf sokmalar bi bişeyler derken şimdi görüşmüyoruz kafam rahat. Hiç umursama sende ince ince sok lafını. Bişet dersede ay ben hep yanlış anlaşılıyorum zaten diye ağlarsın filan. İyi gelini oyna baktın olmıyo çıkar tırnaklarını yol bi güzel

Bende kaynanama ragmen evlendim
İyi b*k yedim.
Pismanim.
Kadinla gorusmuyorum hala beddualar ediyor bana.
Lanet olsun boyle insanlara
Boyleleriyle bas edilmiyor malesef.

Gorussen cenesi susmuyo
Gorusnuyosun veryansin.

Allah herkesi iyi insanlarla karsilastirsin.

Korkunç bir kayınvalide ile karşı karşıyasınız. Bu nasıl kelam?
Sizde tatlı tatlı bozun,tersleyin derim,illaki evleneceğim diyorsanız. En azından içinizde kalmaz.

o kaynanaya cöpcüler kralındaki gündelikci eminenin belediye amiri karısı olduktan sonra kaynanansına davrandıgı gibi davran . laf sokunca nedenk istediniz de . eline koz verme. nisanlını karıstırma işe sadece olayı anlat kötü niyetli degildir ben iyi olmak istiyorum de.niye böyle oluyor de duygu sömürüsü yap

Siz de ona laf sokun . annesinin her hareketini mazur gören nisanliniza her daim tahammül edebilecekseniz evlenin ve sabredin yok dayanamam diosaniz ayrilin. ya da kV nin gözünü korkutun bazıları bunu çok iyi yapıyor

bence hiiiçç sallama, umursama, laf mı soktu " evet değil mi?" de gül geç, iyice sinirden çıldırır. terbiyesiz eski sevgilinin adıyla hitap etmek ne demek. bırak nişanlın görsün onun hatalı davranışlarını, sen olay çıkarma, laf falan da sokma, edebinle terbiye et onu. onun terbiye olacağı yoksa bile en azından nişanlın kimin ne olduğunu görür. diğer türlü, annesini kötülersen seninle kavga eder, ikinizin arası bozulur. çok mu bozuldun bir şeye, git nişanlına yine üzülerek ama annesini kötülemeden, annen böyle böyle dedi, ama niye böyle yapıyor anlamıyorum de. ama asla kadının seviyesine inme.

oo bu yorumu şimdi gördüm, bu resmen hakaret, bende inceden inceye laf sokuyor sandım. bence nişanlınla ciddi bir konuşma yapma vaktin gelmiş, sakin sakin söyle, bunlar olacak şeyler değil, eğer olacağı varsa bu iş olmasın de. yuh yani.

Bakın bu çok doğru işte.
K kaynana_zede
Kimse annesi hakkında negatif şeyler duymak istemez. Bunun sürekliliği olduğunda da ipler gerilir. Tabiki de size saygısızlık yapılmasın ama ben annesinin hakkında eşine haklı olarak bile olsa sürekli eleştirmesinden positif bir sonuç alanı görmedimç Bu kadınla yapamam diyorsanız ayrılın, bu kadınla kendim mücadele ederim diyorsanız devam edin. Ama bu kadına eşinizin müdahale etmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.

iyi de mesele kadının laf sokması değil. nişanlının sana haddini bileceksin demesi. sana bir şey söyliyim mi aç oku burdaki kv sorunlarını hepsi aslında kv den değiil ona karşı durmayan kocadan kaynaklanır. yol yakınken her şeyi düşün taşın. hayatın söz konusu...

Bu ailenin bir uyesi olmak istedigine emin misin? Es iyi olunca karisi ve ailesi arasindaki dengeyi iyi kuruyor, kv-kp herkes duracagi yeri biliyor. Sorun nisanlin.

Son düzenleme:
Madem basbasayken degisik davraniyor siz basbasayken bir sey dediginde ona de ki;

Bana baak kadin benimle ugrasma basina kotu seyler gelir seni parcalarim

Nisanlinin yaninda da guzel annem melek annem de sev falan

Eger nisanlina soylerse bana boyle boyle dedi diye

"Askim ben hic anneme oyle sey der miyim sen ne kadar sevdigimi bilmiyor musun? Hem o yasli unutuyor karistiriyor olaylari" de

Kayinvalidenle bas edemezsin bunu kafandan at o cahil isteyerek kalp kirmaz koca koca insanlar sana ne diye laf soylesin o bu zamana kadar bakmis buyutmus = sana istedigini suursuzca soyleyebilme yetkisini verir anne xx kalbi kirilir boyle soylemesen daha iyi olur demezler

Sen de kv gibi nişanlının yanında başka ayrıyken başka davranın bakalım çivi çiviyi hesabı

Sende yakacaksin basini. Dur daha o anne bi kiymetlenecekki sen evinden zorla alip anasindan ayirmis muamelesi goreceksin eşinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…