kayınvalidemle nasıl baş ederim.

nişanlından ayrı görüşme kv ile, görüşmek zorundaysan da o nasıl laf söylüyorsa sana aynısını ona yap ama uzatma. mesela dişle ilgili konuda ben olsam "at mıyım ben" der susardım, sonra da en kısa sürede olay mahalinden bikaç dklığına uzaklaşırdım. lafını söyle ve sus. veya çok kırıcı bir laf mı etti cevap vermek istemiyorsan o an bozuntuya verme ve direkt arana mesafe koy arama, sorma.
şöyle düşün; annen benzer davranışta bulunsa nişanlına, nişanlın anneni sana şikayet etse, sen anneni korumaz mısın bir şekilde. ben söyletmem laf anneme mesela, o yüzden aynı durum eşim için de geçerli doğal olarak.

burada bahsettiğim kv ni haklı gormek değil. ben bu şekilde başa cıktım. benimkinde bir de beni kendisine rakip görme olayı vardı fena derecede. neler atlattım ama sorunu bu şekilde çözebildim.

Aynı taktikle karşılık vereceksiniz sizde nişanlının yanında sizde melek olacaksınız, o yokken laf soktuğunda siz de aynısını yapacaksınız. Yemek mi yaptı kadın annem daha güzel yapıyor gibi cevap vereceksiniz :)

1 yillik evliyim esimle birbirimizi severek evlendik oncelikle esim yeni okulu bitirdi gormeye geldiler beni oncesinde kaynanam annemi ardi dedi oglum ogrenciydi yardimci olun cocuklari evlendrlm maddi durumumuz cok ii degil falan birlik goturelim ailemde benle konustu ben ddm kabul ediyorum sonra esime mobilya dukkani actlr kaynbabamla beraber neyse 5kaynim var diye dediler ki boyle olmaz evi ayiralim ama hergun gelsin aksmdn aksma eve gtsnler kabul ettim evlenene kadaar kaynanam cok ii diye dusunuyordum. ailem tek bir altin bile istemdi dedi seviyorsnz mutlu olun hic bisey istemediler evlendik bi yildr her zamn kaynanm gile gidiyorm bide kaynanam hamileydi smdi cocugu oldu bi yil gittim bi ay oncsne kadar bi ay once kaynanamn teyzsi kizi dogum ypms iki tyzsi kizda biri benim cok yakin arkdsm oldu digeri dugunume bile gelmems diyor ki ikisnde elbse takim gotrcz bnde dedim arkdsimdr ben para takcm diger teyzenin kizina gotrlm senmisn soyleyn bana ddi ben bokum omu degrli ben dedim o senn dusuncn bana diyr bizim parmiz bir bnde dedim harclgmdn verrm dedi baban evndnmi getryorsun bnde esim gldi eve geldk kac gun gtmedim kaynbabm istanbuldan geldi ona demski ben dedm gel kucuk kaynina bak ben hastaneye gidecem gelmedi esimde ayni sekil demis bende ddm hbrm yok bnm bana demems gel bak hastaneye gideyim diye kaynbabama dems ben demsim ben bokum demis nasl anlyrsn anla bi hafta gtmdm allahaa havale ettm bi kac gun sonra kaynm boynuna su doklms yanms gittim sormaya barstk iki gun yne gittm sonra gtmmdm kaynbabm ardi niye gelmyrsunz iki gundr nerdsnz esmde dedi gelcez simdi kaptti bn dedm nye oyle ddn hani evde otrcktk tartstk annmi ardm ddm boyle boyle o da kaynanmi arms dms niye tartsyorlr evnde otrsn ustune gitmeyin gelir annme first vermdn dms bni karstrmsnlar bn evmde mutlymcocuklarimla umrum degil gelmesi benim falan iki gun once kaynbabam gldi bana diyor gel bars ozur dile elini op ama bana bi suru laf soyldibu kisaltlms hali hergun laf sokar cocgm yok diye esim uzerinden anneme dems benm oglum mutsuz oluyor diye cikyr gidiyor carsya annem dems kizimm sucuysa kiz demis ben senn kizina laf anltamam bana bagiriyor surat asiyor siz olsaydiniz size laf soksaydi kynvaldnz sizn surtnz asilmazmiydi

Bugun gidecem mecbur birakiyorlar beni kac gundur cok zor durumdaydim ya diyorlar gelip ozur dileyecksn yada evinde oturacaksn tek ailenede gitmeyecksin

Kendinize konu açın isterseniz daha rahat anlatırsınız.

Bir gün yine eski kız arkadaşının adıyla hitap ederse 'atalım nişanı o kızı alın' de bakalım ne dicek, altta kalma çok ciddiyim o bir laf sokuyorsa sen iki laf sok.

aynı şeyi yaşayan çok kişiymişiz. benim ki farklı bir model 30 yıldır aynı binada oturuyor bir tane komşusu yok. kendi kız kardeşiyle 17 yıl küs kalmış. her akrabasıyla kavagalı. kadın inanılmaz geçimsiz. annem uyma kadına diyo sabrettiğim yere kadar sabredicem. sonrası Allah kerim..

Aynen benimkide oyle herkez kotu ona gore

Canim evin ayrı olacaksa sorun yok
sende susma altta kalma ez geç

Eğer daha nişanlıyken annesini savunuyor yok kötü niyetli değil yok yaşlı falan diyorsa evlenince işin var.
Adaletli dengeli olmadıktan sonra daha kaynananla çok sorun yaşarsın.
Burda iş nişanlına düşüyor.

Evlenene kadar idare et evlendikten sonra o seni idare etmek zorunda kalacak çünkü hem oğlu hemde Allah nasip ederse ilerde torunu senin yanında olacağı için eli mahkûm. Durumu avantaja çevirebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…